Anmeldelser af Hotel Moroni

 
Hotel Moroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Moroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Moroni

Læs personlige anmeldelser af Hotel Moroni som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Moroni. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og Anette fra Tønder boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 24. til d. 31. juli 2010.

Ja så er vi hjeme igen, efter en god tur til Finale ligure. Opholdet svarede helt til forventningerne , både hotellet og maden var godt. Det eneste jeg kunne tænke mig anderledes, er opholdet ikke nødvendigvis er fra lørdag til lørdag, vi kunne jo se der kom nye gæster hver dag, og man kunne undgå den megen trafik i weekenden, når man eks. kunne komme om onsdagen.Ellers var det en hyggelig by, med en pæn strandpromenade. Vi så et opslag på hotellet (Morino) om en bustur til Monaco ca. 140km. Den kan vi godt anbefale, meget spændende tur med besøg på fyrstepaladset og et besøg i kasino Monte carlo, jo, selv vejret var godt, så vi bestiller gerne en anden gang hos jer

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Brian og familie fra GILLELEJE boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Hotellet Moroni i Finale Ligure var helt perfekt. Værelset havde en fin størrelse til 3 personer og rengøringen var helt i top. Servicen i reception og restaurant var fantastisk. Dog vælger vi ikke halv-pension en anden gang, da det er uden charme og stressende at få serveret 3 retter på en time. Maden var god og der var mange valgmuligheder. Hotellets placering kan man heller ikke klage over - den fås ikke bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Solveig og familie fra Charlottenlund boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 16. til d. 21. juli 2008.

Hotel Moroni i Finale Ligure var en ægte italiensk oplevelse. Rigtig god service og en fantastisk god restaurant. Vi havde valgt halv-pension og aftensmaden var et kapitel for sig. Super lækket, mange valgmuligheder og virkelig god service. Overtjener og tjenerene var skønne og generelt var der stort set kun italienere på hotellet og også i byen hvilket gjorde det til en dejlig oplevelse. Dejlig strand og vand og en rigtig hyggelig by. Kan absolut anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Susanne & Bjørn fra Schweiz boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 5. til d. 9. juli 2008.

. Hotel Moroni i Finale Ligure har en perfekt beliggenhed, hvis man ønsker at bade i Middelhavet. Stranden ligger lige på den anden side af gaden, og er meget fin. Dejligt at der automatisk fulgte en reservation med til 2 strandstole og en parasol. Hyggelig by med liv på strandpomenaden om aftenen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anne-Marie og rejsefælle fra Værløse boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 19. til d. 25. juli 2008.

Tak. Vi var rigtig godt tilfreds med opholdet på Hotel Moroni i Finale Ligure. Det var et rigtig godt hotel - perfekt beliggende lige på strandpromenaden. Værelset var dejligt, servicen var fin. Vi havde bestilt med halvpension (vistnok eneste mulighed gennem jer), og vi var imponeret over, at man til middagen fik 4 retter mad, hvor man selv havde valgmulighed hver dag mellem 4 forretter og 4 hovedretter. Det var godt.
Mht. Finale Ligure var det en typisk turist-badeby. Lille, men ganske hyggelig og i køreafstand til både San Remo og Monaco og Nice. Vi havde nogle rigtig afslappede og gode dage.
OG vi kontakter jer bestemt næste gang, vi vil til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og familien fra Hørsholm boede på Hotel Flora i Stresa fra d. 12. til d. 15. juli 2008, dernæst på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 15. til d. 23. juli 2008 og slutteligt på Hotel Cristoforo Colombo i Milano fra d. 23. til d. 26. juli 2008.

Vores ophold på Hotel Flora i Stresa var desværre præget af unormalt meget regn.
Vi brugte så noget tid på outletshopping i det nærliggende Schweiz.
Men vores indtryk er helt klart, at det er en meget hyggelig og ikke mindst velholdt by med en meget charmerende bymidte og havnepromenade. Vi fik et værelse som vendte ud mod vejen (den eneste hovedvej igennem byen - og derfor meget trafikeret) hvilket gav en del støj. Derfor vil vi anbefale, at I giver jeres kunder mulighed for at kunne vælge flere kategorier (vej/sø) således, at det kan undgås.

Vore ophold på Hotel Moroni i Finale Ligure var rigtig dejligt.
Finale Ligure er en meget hyggelig lille badeby, med et (ud fra butikkerne at dømme) eksklusivt snit. Men alligevel med charme og hygge. Det virker som et sted med mange italienske turister og få nordeuropæiske. Her er et totalt fravær af kædebutikker og neonskilte. Der er en overflod af lækre cafeer og små restauranter, hvilket gør at man næsten ærgrer sig over, at der er tvungen halvpension på hotellet. Maden på hotellet er dog meget lækker og med varierende menuer. Restauranten åbner først op kl. 19.30 hvilket er en stor udfordring, når man rejser med en lille pige på 14 måneder. Personalet er meget opmærksomt og venligt. Vi boede på værelse 104 som ligger på 1sal. Det kan varmt anbefales, da det har en terrasse på ca. 20 kvm og ligger på siden af bygningen med en udsigt til havet igennem palmerne på strandpromenaden. Byen ligger godt for dagsture til både Monaco, Portofino mv.

Vores ophold på Hotel Cristoforo Colombo i Milano var også rigtig dejligt.
Hotellet holder en høj standard og der en en meget behagelig stemning og atmosfære som formentlig er præget af, at de havde en spa-afdeling. Når man kom ind af skydedørene fra Corso Buenos Aires sænker freden sig og man kan slappe af uden nogen form for gadestøj. Morgenmaden er lækker og personalet meget imødekommende. Hotellet ligger fint i forhold til centrum og seværdigheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Tina fra Hvidovre boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 8. til d. 12. juni 2008.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed midt på en hyggelig havnepromenade. Stranden er super og der er masser af skygge under palmerne og hyggelige frokodtrestauranter på stranden….. men de er dyre.
Hotellet er noget slidt, faktisk et stort monstrum med ikke meget hygge. Møblementet i hall og øvrige arealer uden for værelserne er tungt og trist, og indbyder ikke til at man slår sig ned.
Det kan også undre at der ikke er nogen form for udskænkning i betraktning af beliggenheden.
Parkeringen er i kælderen og ikke gratis !!!!!
Morgenbuffeten er rimelig, men drop aftenbuffeten den er absolut ikke pengene værd. Det er gammeldags pensionatstemning i og maden er direkte kedelig ,dvs. smagløs og ensformig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tine Vedbæk boede på Hotel Moroni i Finale Ligure fra d. 12. til d. 15. juli 2007.

Vi tilbragte 3 dage i Finale Ligure på Hotel Moroni midt i juli. Fantastiske 3 dage på et skønt hotel med en skøn madoplevelse. Super service hele vejen igennem hotellet lige fra tjener-elev til overtjener :-) Byen er meget , meget hyggelig med lækre restauranter og små butikker. Vi havde en oplevelse af at være i en fin lille italiensk by med super stemning og næsten kun italienske turister - dejligt !

Altså vores varmeste anbefalinger til byen, hotellet og absolut osse In-Italia - vi rejser gerne med jer en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map