Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Moroni

 
Hotel Moroni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Moroni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet er helt nyistandsat og ligger centralt placeret, lige ned til den dejlige palmepromenade i Finale Ligure, kun ca. 20 meter fra havet.

På hotellet er der reception, bar, elevator, restaurant, parkering (ca. 350 meter fra hotellet) samt garage ved hotellet mod betaling. Prisen inkluderer 2 liggestole samt en parasol på stranden ved hotellet i sommermånederne.

Læs mere om Hotel Moroni

Hotellets restaurant serverer lille morgenmadsbuffet, og tilbyder et varieret udvalg af menuer til frokost og aftensmad, samt salat-, antipasto- og dessertbuffet.

Der er i alt 57 værelser på hotellet, alle med badeværelse/toilet, telefon, minibar, satellit-tv, værdiboks, hårtørrer samt aircondition. Der kan sættes en ekstra seng ind i alle værelsestyper. De øverste værelser, som vender mod havet, har fuld havudsigt, mens værelserne på de første etager mod havet har en masse flotte palmer foran sig, og dermed kan en egentlig havudsigt fra disse værelser være begrænset.

Skjul teksten
 
 
search map