Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Florenz

 
Hotel Florenz er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Florenz er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Florenz er et gammelt kloster som er blevet restaureret og i dag fungerer som hotel. Hotellet ligger i en rolig position cirka 100 meter fra det historiske centrum i Finalborgo og lidt over en kilometer fra havet.

På hotellet finder man blandt andet en restaurant indendørs (aften) og udendørs (kun til morgenmad), legeplads, svømmebassin, have, mindre privat parkeringsplads (til rådighed indtil der er plads), gratis busservice til og fra stranden 2 gange dagligt i perioden juni til slutningen af september.

Læs mere om Hotel Florenz

Der findes i alt 31 værelser og de har alle badeværelse / toilet:
- værelser af type "Priore" råder over minibar, telefon, satellit fjernsyn samt hårtørrer og badekåbe på badeværelse samt opredning af værelset om eftermiddagen. Ved bestilling af værelse af type Priore får du vin og mineral vand ad libitum til middag.
- værelser af type "Monaco" er lidt større og råder over minibar, telefon, satellit fjernsyn samt hårtørrer på badeværelse. Ved bestilling af værelse af type Monaco får du en halv flaske vin og en halv flaske mineral vand til middag

Skjul teksten
 
 
search map