Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel del Golfo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Der er blot et par kilometer til den lille badeby Finale Ligure. Her finder du både bar'er, restauranter, supermarked, apotek, bank og butikker af forskellig slags, med andre ord, alt det du behøver til et behageligt ophold.

Nyd udsigten fra terrassen

Hotellet ligger lige ud til havet, og fra terrassen har du en fin udsigt. Her kan du bestille din yndlingsdrink i baren, inden du slår dig ned i de komfortable havemøbler. Efter at have slappet af, kan du vælge at blive på hotellet og spise en bid mad, eller begive dig ind til centum, hvor du har flere restauranter at vælge imellem. Hotellet har gratis shuttleservice til centrum to gange om dagen. Spørg i receptionen for de nøjagtige tider.

Læs mere om Hotel del Golfo

Hotellet har privat strand

Lige ud for hotellet breder havet sig, og her er der en lille sandstrand. I begyndelsen og slutningen af sæsonen indgår der strandservice (solsenge og parasol) i prisen, men i perioden 15/6-15/9 betaler du på stedet, hvis du ønsker at benytte denne service. Ellers kan du sætte dig ind i bilen og køre til en af de andre strande i området.

Moderne værelser med lydisolerede ruder

Værelserne vender mod havet, og da hotellet ligger tæt på en større kystvej, har man valgt at lydisolere ruderne. De 29 værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel del Golfo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Garden Lido

Loano, Ligurien

Hotel San Michele

Celle Ligure, Ligurien

Grand Hotel Spiaggia

Alassio, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map