Hotel i Finale Ligure i Ligurien

Hotel del Golfo

 
Hotel del Golfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel del Golfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Finale Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der er blot et par kilometer til den lille badeby Finale Ligure. Her finder du både bar'er, restauranter, supermarked, apotek, bank og butikker af forskellig slags, med andre ord, alt det du behøver til et behageligt ophold.

Nyd udsigten fra terrassen

Hotellet ligger lige ud til havet, og fra terrassen har du en fin udsigt. Her kan du bestille din yndlingsdrink i baren, inden du slår dig ned i de komfortable havemøbler. Efter at have slappet af, kan du vælge at blive på hotellet og spise en bid mad, eller begive dig ind til centum, hvor du har flere restauranter at vælge imellem. Hotellet har gratis shuttleservice til centrum to gange om dagen. Spørg i receptionen for de nøjagtige tider.

Læs mere om Hotel del Golfo

Hotellet har privat strand

Lige ud for hotellet breder havet sig, og her er der en lille sandstrand. I begyndelsen og slutningen af sæsonen indgår der strandservice (solsenge og parasol) i prisen, men i perioden 15/6-15/9 betaler du på stedet, hvis du ønsker at benytte denne service. Ellers kan du sætte dig ind i bilen og køre til en af de andre strande i området.

Moderne værelser med lydisolerede ruder

Værelserne vender mod havet, og da hotellet ligger tæt på en større kystvej, har man valgt at lydisolere ruderne. De 29 værelser har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar, værdiboks og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel del Golfo

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel del Golfo

Læs personlige anmeldelser af Hotel del Golfo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel del Golfo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Hotel del Golfo


Læs mere
 
search map