Ligurien Fiat 500 museum

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den vestlige del af Ligurien ligger et museum, du skal besøge, hvis du har en særlig passion for den lille Fiat 500. Museet har til huse i den lille by Garlenda i Italiens Fiat 500 klublokaler!

Dyb indsigt

Museet, der også hedder ”Museo Multimediale della 500 Dante Giacosa” tilbyder en dyb indsigt ikke kun i den lille bils historie, men også i bilens designer Dante Giacosas historie. Her kan man følge udviklingen af bilen, der satte Italien på 4 hjul, og som gjorde bilkørsel tilgængelig for den brede skare.

Film og billeder

På museet er der mulighed for at se små film og billeder af de første Fiat 500’er og følge udviklingen af myten, som stadig i dag er et meget populært transportmiddel. I udstillingsområdet kan man opleve, hvordan et gammelt værksted så ud og hvilket værktøj og reservedele, man gennem tiden har brugt til Fiat 500’en.

Køresimulator

I museets køresimulator kan man få oplevelsen af at køre i en Fiat 500 og i baren, der er indrettet i 60’er stil kan man købe billeder, bøger, tasker, postkort og små modelbiler, der alle har reference til hele Italiens Fiat 500.

Mere information

For åbningstider og priser kan man besøge museets egen hjemmeside:
www.500clubitalia.it/index.php/museo-della-500/presentazione-uk/343 />

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Ligurien

search map