Ligurien Fiat 500 museum

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dyb indsigt

Museet, der også hedder ”Museo Multimediale della 500 Dante Giacosa” tilbyder en dyb indsigt ikke kun i den lille bils historie, men også i bilens designer Dante Giacosas historie. Her kan man følge udviklingen af bilen, der satte Italien på 4 hjul, og som gjorde bilkørsel tilgængelig for den brede skare.

Film og billeder

På museet er der mulighed for at se små film og billeder af de første Fiat 500’er og følge udviklingen af myten, som stadig i dag er et meget populært transportmiddel. I udstillingsområdet kan man opleve, hvordan et gammelt værksted så ud og hvilket værktøj og reservedele, man gennem tiden har brugt til Fiat 500’en.

Køresimulator

I museets køresimulator kan man få oplevelsen af at køre i en Fiat 500 og i baren, der er indrettet i 60’er stil kan man købe billeder, bøger, tasker, postkort og små modelbiler, der alle har reference til hele Italiens Fiat 500.

Mere information

For åbningstider og priser kan man besøge museets egen hjemmeside her

Ferie i Ligurien, hotel eller feriebolig

Hos In-Italia Rejser er vi ikke specialister i biler, men i håndplukkede ferieboliger og hoteller i hele Italien og i Ligurien tilbyder vi mere end 200 hoteller og ferieboliger, ja, og også udvalgte villaer hvis du heller vil bo i "eget" hus i din ferie. Du finder nemt beskrivelser, foto og naturligvis priser på alle hotelelr i søgemaskinen, men vil du have mere inspiration til din ferie i Ligurien så klik her.

Inspiration til din ferie i Ligurien så klik her

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map