Hotel i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Locanda Il Senatore

Den flotte sandstrand i Fiascherino - hotellet anes til venstre i billedet (rosa) Restaurant med havudsigt Fællesterrasse
 
Locanda Il Senatore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Il Senatore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiascherino di Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Strækningen ved Nationalparken Cinque Terre er gudesmuk med sine skulpturelle klippepartier, som dog er på bekostning af mange sandstrande - men i Fiascherino di Lerici ligger en naturskøn sandlagune, godt gemt fra turisthordernes hovedveje.

I første række til vandet

Locanda Il Senatore ligger i første række ned til vandet. Og hvilket vand? Et ualmindeligt smukt hjørne af Middelhavet med sandstrand og parasol / to liggestole til hvert værelse, som er inkluderede i prisen.

Læs mere om Locanda Il Senatore

Restaurant på stedet

Mod tillæg kan der bestilles halvpension, men der er dog også spisesteder inden for rimelig afstand: i Tellaro ca. 1 km og Lerici ca. 2 km. Køkkenet på Locanda Il Senatore er naturligvis præget af havets herligheder, men der findes også tradionelle retter baseret på pasta og kød. Morgenmaden serveres som buffet. Fra restauranten er der en enestående udsigt over den lille bugt.

Dobbeltværelse med havudsigt
- De otte værelser ligger alle i samme plan (under receptionen og restauranten, men fra vandsiden er det 1. sal pga. terrænets niveauforskel) uden elevator og har en blændende udsigt til strand, klippekyst og hav gennem et større vinduesparti, hvorfra man kan få det hele med - men de har til gengæld ikke balkon. Værelserne har aircondition, minibar, lcd sat-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I ca. halvdelen af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning, og et af værelserne er så store, at der er plads til to ekstra opredninger (bedst til mindre børn).

Skjul teksten
 
 
search map