Hotel i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Locanda Il Senatore

<p>Den flotte sandstrand i Fiascherino - hotellet anes til venstre i billedet (rosa)</p>
<p>Restaurant med havudsigt</p>
<p>Fællesterrasse</p>
 
Locanda Il Senatore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Il Senatore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Fiascherino di Lerici og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Strækningen ved Nationalparken Cinque Terre er gudesmuk med sine skulpturelle klippepartier, som dog er på bekostning af mange sandstrande - men i Fiascherino di Lerici ligger en naturskøn sandlagune, godt gemt fra turisthordernes hovedveje.

I første række til vandet

Locanda Il Senatore ligger i første række ned til vandet. Og hvilket vand? Et ualmindeligt smukt hjørne af Middelhavet med sandstrand og parasol / to liggestole til hvert værelse, som er inkluderede i prisen.

Læs mere om Locanda Il Senatore

Restaurant på stedet

Mod tillæg kan der bestilles halvpension, men der er dog også spisesteder inden for rimelig afstand: i Tellaro ca. 1 km og Lerici ca. 2 km. Køkkenet på Locanda Il Senatore er naturligvis præget af havets herligheder, men der findes også tradionelle retter baseret på pasta og kød. Morgenmaden serveres som buffet. Fra restauranten er der en enestående udsigt over den lille bugt.

Dobbeltværelse med havudsigt
- De otte værelser ligger alle i samme plan (under receptionen og restauranten, men fra vandsiden er det 1. sal pga. terrænets niveauforskel) uden elevator og har en blændende udsigt til strand, klippekyst og hav gennem et større vinduesparti, hvorfra man kan få det hele med - men de har til gengæld ikke balkon. Værelserne har aircondition, minibar, lcd sat-tv, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. I ca. halvdelen af værelserne er der mulighed for en ekstra opredning, og et af værelserne er så store, at der er plads til to ekstra opredninger (bedst til mindre børn).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda Il Senatore

Læs personlige anmeldelser af Locanda Il Senatore som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Il Senatore. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Locanda Il Senatore

Rigtig fint og fredeligt lille sted

Vi var to voksne i 40'erne afsted uden børn. Beliggenhed er bare så fin. Hvis vi faldt ud af soveværelsesvinduet, ville vi ramme lige ned i vandkanten. Der var rent, pænt og ordentligt. Restauranten var i orden, men man skal kunne lide fisk og skaldyr. Morgenmaden var ok, men så heller ikke mere. Stedet glimrer ved sin beliggenhed og autenticitet. Sødt personale. Det ligger endvidere kun ca en times kørsel væk fra eks. Lucca og Pisa. Cinque Terre er nok hovedattraktionen her. Hvis man har ild i rumpen, så skal man nok finde et andet sted :-)

Læs mere

Fantastisk lille perle...

En meget lille hyggelig sted. Eneste minus er at man får anvist en solseng på stranden bagerst i skyggen og må ikke lægge sig i forreste række selv omder ikkeharliggetnogen alle de dage vi var der..lidt ærgeligt når man gerne vil ligge i solen. Ellers et fantastisk sted og søde ansatte. Vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Skøn ferie

Hotellet er enkelt, men et skønt sted at bo.

Læs mere

Lige ved vandet

Hyggeligt hotel lige ved havet. Enkle værelser, men med fantastisk smuk udsigt. Dejlig mad, stort set kun fisk, pasta og grøntsager. Dejligt personale. Morgenmaden var rigtig god, ville have sat pris på lidt agurk og tomat til den kraftige ost, men ellers rigtigt dejlig med godt brød. Vi manglede indimellem en lobby eller et opholdsrum hvor man kunne have siddet med sin computer eller bare "hænt lidt ud". At hotellet praktisk taget lå på stranden var himmelsk. Vi spiste mange måltider på hotellet selvom vi kun havde kvartpension, enten var det det, eller ture til Lerici eller andre steder. Der var ikke så mange alternativer i Fiascherino.

Læs mere

Skønt, autentisk hide-away

Beliggende lige ud til havet med en ganske afslappet stemning, er Locanda Il Senatore et skønt sted at komme helt ned i gear.

Maden i restauranten er virkelig god, hvis du er vild med pasta, fisk og skaldyr, og priserne er meget rimelige - god og venlig betjening - på italiensk og en smule engelsk.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda Il Senatore

Hyggeligt hotel med god betjening og gode værelser. Meget hjemligt, da hotellet har få værelser. Beliggenheden er helt i top.
Ejerne er meget imødekommende, men desværre taler de meget lidt engelsk.

Læs mere
 
search map