Hotel i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Hotel Rosa dei Venti

Fra tagterrassen kan du nærmest se hele verden Himmel og hav kan man ikke få nok af Hotellet ligger i det lille lokalsamfund Fiascherino Nyd dagens første måltid i morgenmadssalen Noget for enhver smag Pæne værelser danne ramme om din ferie Hold ferie i smukke omgivelser Nogle af værelserne har udsigt Nyd La Dolce Vita dagen lang på tagterrassen Det flotte receptionsområde byder dig velkommen Så er sengen redt
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Rosa dei Venti har den fortræffelige fordel at ligge i området ved Cinque Terre - dog uden at ligge på selve den overrendte rute. Du kan betragte det som en slags Cinque Terre, men med færre turister og med mere smag af lokalkolorit. Området hedder Lerici og ligger i La Spezia-bugten på den modsatte side af Portovenere.

Tag en bid af verden fra tagterrassen

Ud over den gode beliggenhed og det søde personale så er et af hotellets absolut fornemmeste trækplastre den panoramiske tagterrasse. Heroppefra har du det mest mageløse vue over Middelhavet. Du kan også se Portovenere og øerne Palmaria, Tino og Tinetto, der bobler op af havet i al deres frodighed. Den store tagterrasse gør hele forskellen. Nyd en forfriskning i baren, tag plads ved bordene under parasollerne eller slik sol på liggestolene. Og hvis solen bliver for stegende hed, så kan du tage en skyller under de to udebrusere i hjørnet. Om sommeren og når vejret tillader det, så serveres der også aftensmad heroppe på tagterrassen, dog med et begrænset menukort i forhold til restauranten i stueplan. På tagterrassen serveres der primært grillretter og salater.

... Eller tag en bid i restauranten

Nede i stueplan ligger hotellets restaurant, der også er åben for udefrakommende og hvor du kan spise a la carte. Restauranten fungerer både som restaurant og pizzeria. Og de laver tilmed også sandwich og pizza som takeaway. Aftensmaden serveres enten nede i stueplan eller oppe på tagterrassen - afhængig af vejret. Det samme gælder morgenmaden (buffet), som i godt vejr også indtages oppe på tagterrassen.

Tæt på alt det, du kan lide

Mellem de meget maleriske byer Lerici og Tellaro, snor kystvejen sig elegant gennem landskabet og pludselig dukker Hotel Rosa del Venti op ved det lille lokalsamfund Fiascherino. Da vejen ender blindt i Tellaro, er det begrænset med trafik. Fra hotellet kan du krydse vejen og gå ned til hele to sandbugter, som kan slå benene væk under de fleste, der har hang til naturperler. I den ene sandbugt ligger Hotel Fiascherino, som Hotel Rosa dei Venti samarbejder med. Her kan du på dagsbasis købe dig adgang til strandservice (liggestole og parasol) og swimmingpool. For priser, spørg i receptionen på Hotel Rosa dei Venti ved ankomst. Hvis du ikke ønsker at leje solstole og adgang til pool, så er der stadig gratis adgang til begge sandbugter, så du alligevel kan hoppe en tur i bølgen blå. Får du nok af sand og vand og gerne vil besøge områdets maleriske og pastelfarvede byer, som Ligurien og Cinque Terre er så verdenskendt for, så ligger fiskerlejet Tellaro rent faktisk kun ca. 1 km fra hotellet. Med lidt god vilje kan turen tages til fods. Vær dog opmærksom på, at der ikke er fortov på hele strækningen. I Tellaro har I de nærmeste indkøbsmuligheder. Apropos ting du kan lave uden at skulle tage bilen, så er der også gode vandreruter i området tæt på hotellet. De er mindst lige så smukke og panoramiske som vandrestierne i selve Cinque Terre Nationalpark - fordelen her er bare at stierne er gratis og mindre befærdede.

Andre nyttige informationer

Når du ankommer til hotellet, kan du parkere lige før hotellet i svinget - eller efter hotellet, hvor der er lidt flere pladser at vælge imellem. Parkering betales på stedet. Receptionen fremstår rigtig flot og er helt moderniseret. Derudover er den en bar og elevator.

Læs mere om Hotel Rosa dei Venti

Nydelige værelser

De 26 værelser er alle pæne og nydelige. De har alle wi-fi, aircondition, sat-tv, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet og bruser. Hotellet har både værelser med og uden havudsigt, og værelser med og uden balkon.

Læs om værelserne på Hotel Rosa dei Venti

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map