Feriebolig i Dolcedo i Ligurien

Ligurisk middag

 
Ligurisk middag er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ligurisk middag er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dolcedo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den kønne by Dolcedo lidt væk fra de travle strandpromenader er der en hyggelig restaurant, hvor der stiftes bekendtskab med det lokale køkken og vinproduktion.

Restauranten er knyttet til det nærliggende Giada Country House, hvor der er nogle lejligheder til en ferie i autentiske og afslappende omgivelser. Stemningen er elegant og afslappet, indretning rustik og hyggelig. Kokken byder på den lokale traditionelle madlavning, hvor både fiskeretter som kødretter er velrepræsenteret grundet den korte afstand til havet og de store græsplaner i bjergene. Vinkortet er ikke særlig stor og er også inspireret til territoriet, hvis vine er ikke blandt de mest kendte i verden på grund af de meget små produktioner, der præger denne region.

Læs mere om Ligurisk middag

Spisekortet udskiftes alt efter, hvad årstiden byder på, og hvad fiskerne har hevet i land fra havet. Der tilbydes derfor to forretter, en pastaanretning og et hovedret samt en dessert efter eget valg. Det er desuden muligt at smage flere type vine, da flere af de liguriske flasker også tilbydes pr. glas til rimelige priser (fra 3,00 euro pr. glas). Til sidst skal det nævnes at der tilbydes taxakørsel fra Imperia, så man optimalt kan nyde de våde genstande uden bekymringer.

Skjul teksten
 
 
search map