Feriebolig i Dolcedo i Ligurien

Giada Country House

 
Giada Country House er ikke tilgængelig i øjeblikket
Giada Country House er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Dolcedo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Giada Country House er en ombygget gammel mølle, der er restaureret med henblik på de originale detaljer. Stedet ligger i den lille landsby Lecchiore 10 km fra havet lidt oppe i bjergene ad små snoede veje, hvor der hersker masser af fred og ro. Her er en pool på 25 m² (120 cm dybt), grill og fem lejligheder, der alle råder over aircondition, satellit-tv og privat terrasse eller balkon.

Områdets muligheder for adspredelse

Der udgår afmærkede vandrestier fra landsbyen, og fra ejernes andet feriested Villa Giada kan man leje mountainbikes af forskellig type. Området er meget cykelvenligt og man ser da også mange cykelentusiatser på de små veje.

Læs mere om Giada Country House

Lejlighedernes fællestræk

Giada Country House består af fem smagfuldt indrettede lejligheder, som alle har egen balkon, terrasse eller lille have, aircondition, satellitfjernsyn og køkkenfaciliteter med fire blus, køleskab, mikrobølgeovn, elkoger og kaffemaskine.

Lejlighederne på Giada Country House

Etværelseslejlighed Pesco med 2/3 sovepladser (med lille terrasse)

Lejligheden er i bund og grund en toværelseslejlighed, men der er ingen dør mellem stuen og soveværelset (det skyldes en særlig søjle i sten fra middeladeren, som myndighederne ønsker bevaret). Lejligheden ligger i en høj stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og en sovesofa til én person, soveområde med dobbeltseng og badeværelse med badekar med spafunktion og toilet. Lejligheden har egen møbleret terrasse, der er vendt mod poolen lige ved siden af lejlighed Limone.

Toværelseslejlighed Arancio med 2/4 sovepladser (med balkon)

Lejligheden ligger i en høj stueetage på bagsiden af huset og består af stue med køkkenhjørne og en sovesofa til to personer, separat toilet med bruser (uden forhæng), soveværelse med dobbeltseng og herfra adgang til badeværelse med badekar med spafunktion og toilet. Lejligheden har egen lille og smal terrasse (1,35 x 0,90 meter).

Toværelseslejlighed Nespolo med 2/4 sovepladser (med lille overdækket terrasse)

Lejligheden ligger på første etage og består af stue med køkkenhjørne og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og derfra adgang til badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen loggia, som er en lille overdækket terrasse. Der er fint udsyn til landsbyens kirketårn fra lejligheden.

Toværelseslejlighed Limone med 2/4 sovepladser (med stor terrasse)

Lejligheden ligger i en høj stueetage og består af stue med køkkenhjørne og en sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har egen møbleret terrasse der er vendt mod poolen. Lejligheden er nabo til lejlighed Pesco.

Treværelseslejlighed Ciliegia med 4/6 sovepladser (med bred balkon)

Lejligheden ligger i to plan og består af stue med køkkenhjørne og en sovesofa til to personer, soveværelse med to enkeltsenge og derfra adgang til privat badeværelse med toilet og bruser. På den øvre etage er der endnu et soveværelse med dobbelt-himmel-seng og badeværelse med toilet og bruser (uden forhæng). Lejligheden har egen lille balkon (2,85 x 1,45 meter), hvor det er muligt at opstille to eller tre stole omkring et bord, der nyder udsigt til landsbykirkens tårn.

Skjul teksten
 
 
search map