Anmeldelser af Residence Orchidea
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

God beliggenhed og alt ok.

Orchidea ligger 5 - 10 min. gang fra stranden, som er omdrejningspunktet. Selve byen ligger i samme
afstand - du skal bare dreje til højre lidt tidligere.

Diano Marina er en "badeby", som vi tænker den, når den er bedst. Hyggelig stemning. Masser af plads mandag til torsdag. Fredag og weekenden er byen fuldt med (voksne) mennesker som nyder en drink, kaffe eller lign. og strandpromenaden. Skal I herned, så gør jer selv den tjeneste at opleve både en hverdagsaften (hvor der er plads ved boderne som sælger hjemmelavede smykker, kunst m.m.) og en weekend aften hvor der er stuvende fuldt men en fantastisk stemning. Det er svært ikke at få lyst til at sætte sig med en kold tår og blot skue.

Der er ikke mange turister. Der er mange (italienske) " gæster" som kommer til byen.

Ham i receptionen er VIRKELIG hjælpsom. Vi fik en ventilator med det samme da vi spurgte efter en, da lejligheden er til den lune side ( som en anden har skrevet i en anden anmeldelse)

Diano Marina som feriedestination

Bager og Supermarked ( som også har brød) ligger på samme vej. Gå ned i mod byen og sving til højre lige inden "den store vej". Så er du der. Supermarked og Bager ligger begge på højre side.

På venstreside ( mere eller mindre overfor bageren) ligger en lille butik som sælger oliven og -olie. Det er GODE sager. En liter af ypperste kvalitet for 12 Euro ! Prøv det ! Og prøv også at tage bilen op i bakkerne bagved og oplev olivenlunde og - byerne.

Tag en gå tur til Cervo ( en god gå tur) og nyd en (fortjent) "opkvikker" ved kirken eller på cafeen lige nedenunder med en betagende udsigt over Diano. Gå hjem ad stranden (eller omvendt). Hyggelig tur - og når du kommer retur til Diano - så har du fortjent en ny opkvikker !

Imperia er et besøg værd. Du kan være heldig at se nogle virkelige flotte både ( velnærmere færger).

Leje af cykler. Vi havde stor glæde af at leje cykler i Diano og cykle langs vandet til Imperia og videre endnu. Det kræver ikke forudgående spinningtimer i massevis eller tilsvarende på de danske landeveje at kunne nyde naturen og vinden i håret langs vandet.

Residence Orchidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Orchidea
Lejlighed m. 2 soveværelse og balkon

Det er nærmest retro ! Det er ikke kønt - men evigt ligegyldigt. Det er funktionelt og 100 % i orden.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Vi brugte den kun, efter vi havde været på stranden. Så det er ikke udtryk for utilfredshed, men mere at vi ikke kan være " meget tilfredse" med noget, som vi ikke rigtigt har benyttet
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Orchidea
 
search map