Anmeldelser af Residence Orchidea
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dejlig ferie uden det koster dig en krig.:-)

Opholdet på orchidea var i orden. Vi blev modtaget ude ved vejen af en venlig mand som viste os hvor vi kunne parkere bilen, vi måtte vælge mellem en p-plads op af muren ved hotellet eller en garage. Det kostede ikke ekstra. Dernæst blev vi vist til receptionen og vores værelse, der måtte vi igen vælge mellem to værelser. Det var fine store rum og dejligt med en stor loft ventilator i loftet til at give lidt luft, da der er mega varmt om aftenen. Udstyret var ok og vi handlede i det lokale supermarked og lavde tit aftensmad. Det ér super dejligt at hotellet har cykler vi må tage når vi vil. Vi købte en cykellås da de manglede nøgler til dem. Vi cyklede til imperia, der er ca 6 km ikke langt når der er en strandprominade at cykle på, børnene kan sagtens være med her. Det er også fedt at cykle til bageren om morgenen.
Det var dyrt ved deres betaling strand. Vi skulle give 27 euro for 3 personer for liggestole. Vi fandt hurtigt ud af at ca 1 km længere nede af byen mod imperia var der gratis strand, med fri toiletter. Der kan dunkene is og vand til billig pris. Tag en siv måtte med hjemme fra eller tæpper det have vi og det var ok. Husk parasol og solcremen da man nemt bliver forbrændt. Gå forbi bageren på vejen ned til stranden, der kan du købe pizza brød i de skiver som du ønsker og tage med ned til stranden.
De har en hyggelig gå gade med levende musik på gade hjørnerne. Hver tirsdag er der marked i byen, hyggelig men der er trængsel, men du kan købe alt. Vi var henne og se bydelen servo som er rigtig hyggelig. Pizzeria da gianni som ligger tæt på hotellet servere kæmpe store pizzaer som er super gode og ikke dyre og du får det med hjem som du ikke kan spise. Vi blev lidt skuffede over hotellet pool, den er ikke særlig stor og der er en del skygge og kedelige stole, mangler liggestole istedet for sidde stole. Der er heller ikke nok til alle så du skal være hurtig ude for at få en plads. Den er smal og du bliver ramt af børnenes vandplaskeri, så er det skønnene ved havet.
Jeg troede der var håndklæder på badeværelset men du skal have alt med hjemmefra, både toilet papir og ekstra håndklæder og viskestykker og karklude, men det er fedt der er to vaskemaskiner til fri afbenyttelsemi kælderen, det brugte vi til håndklæderne og de tørrer jo hurtigt. Der er tørrestativ på alle altaner. Der står en i deres reception hver dag der gerne vil hjælpe med vores henvendelser. Alt i alt et ok sted for alla aldre. Vi kørte første dag langt til Schweiz til byen lugano, og overnattende på et hostel som var rent og fint, og gik rundt i byen dagen efter. Vi kunne leje en speed båd og sejle rundt ude på søen( det har vi aldrig prøvet før) men det var hyggeligt og i stille og roligt tempo. Bare sejle rundt mellem alle bjergene, så utroligt smukt prøv det.

Residence Orchidea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Orchidea
 
search map