Anmeldelser af Residence Orchidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Orchidea

Læs personlige anmeldelser af Residence Orchidea som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Orchidea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Inge, Henrik og familie fra Sorø boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi ankom 20:30 og det var lidt for sent. Vi kom for sent i tanke om, at vi skulle have fået lagt en nøgle ud, så vi ikke var afhængige af et tidspunkt, men heldigvis kom der en fra Residence Orchidea med nøgle til os kl. 20:45.Vi blev således modtaget rigtig godt.
Vi havde læst de praktiske oplysninger og gode råd inden, så vore forventninger var tilpasset dette. Lejligheden var fin og der var sat en seng frem til tvillingerne. Svømmepoolen var lige udenfor lejligheden, så der var nu lagt op til en ferieuge med afslapning og oplevelser.

Det blev en rigtig god uge, hvor vi primært slappede af ved poolen. Børnene nød at kunne bade, når de ville. Vi var kun i Middelhavet en enkelt gang.
Der var i den grad proppet med mennesker på de få kvadratmeter sandstrand, der er mellem hotellerne og havet.
Selve byen Diano Marina er en virkelig charmerende by, der selvfølgelig er påvirket af turisme. De italienere vi tale med, fortalte, at der ikke var så mange turister nu i forhold til, hvad der har været. Nu er der bla. flere italienske turister.

Vi havde meget let ved at komme i kontakt med italienerne når vi gik rundt i gaderne og på gågaden. Det var fordi vi havde vore tvillinger med. Det vakte stor ståhej og alle ville se de to lyshårede skønheder. Til tider var det lidt grænseoverskridende, at vi ikke kunne gå i fred, men samlet set var det mest positivt. Italienerne var som forventet imødekommende og venlige, men taler enten et meget dårligt englesk eller slet intet. Det forhindrede dog ikke den almindelige kommunikation i forbindelse med indkøb. Det gør også, at det opleves mindre turistpræget.

Vejret var skønt med sol og en tør varme. Der var kun en enkelt dag med et par regnbyger og de sidste to dage var der overskyet, men stadig lunt.

Vore oplevelser i byen gik primært på at handle ind om formiddagen, holde fri og dase om eftermiddagen og gå i byen og spise om aftenen. Vi kunne ikke holde trit med italienerne mht. at bruge aftenen i byen. Når vi gik hjem for at putte tvillingerne ca. kl. 21 fyldtes gaderne igen af folk der skulle ned i byen for at shoppe og sidde på cafe'erne og nyde aftenen.
Nærområdet dvs. 1-3 km fra lejligheden var rigeligt for os, som oplevelsesområde. Vi kunne låne cykler på Residence Orchidea og brugte dette til små ture. Da vi jo ikke er erfarne turister, var alene det at gå rundt og se, hvordan dagligdagen og livet leves i byen en virkelig god oplevelse.
Vi brugte en dag på at køre til Monaco. Det var en god tur på ca. 70 km, hvor vi virkelig fik set hvordan kysten langs Middelhavet. Monaco var i den grad en turistoplevelse. Ligesom os var rigtig mange kørt dertil for at se hvordan det berømte Monaco ser ud, men selve turen dertil var flottere en selve Monaco.

En anden årsag til en meget god uge er, at vi mødte en anden dansk familie, med to børn som netop var alderssvarende med vores. De lærte hurtigt hinanden at kende og havde stor glæde af at bade sammen og af at spille tennis. Vi sluttede ugen med at gå ud for at spise sammen fredag aften.
På hjemturen fik vi den flottest tænkelige oplevelse gennem Alperne. Det var det smukkeste solskinsvejr med blå himmel, hvilket gav meget smukke panoramaer. Samlet set havde vi en virkelig god uge. Vi fik indfriet vore forventninger til lejligheden, byen og italienerne. Vi er blevet glade for Italien og vil helt sikkert prøve en ferie i Italien igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Carsten fra Odense SV boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

1: byen var ok. Fint det var i gå afstand og gågaden var hyggelig med
flere gode restauranter og iscafeer. Standen var perfekt og smuk. Vi var dog lidt overrasket over at vi skulle betale næsten 30 euros om dagen for liggestole. Det løber altså op. Her burde man have en aftale med hotellet så det var inkluderet i prisen ellers bør man gøre opmærksom på det.

2: Vi havde en god ferie og vejret var godt. Ejeren af hotellet var
venlig og hjælpsom og fik os til at føle os hjemme. Swinning poolen var lille men dejlig og der var ro og fred. Lejligheden var dog ikke noget at skrive hjem om. Den var ok men ikke mere. Lille balkon hvor vi dårligt kunne være og lå i skygge det meste af dagen og der var slet ingen udsigt. Køkkennet var meget - meget dårligt udrustet.Lidt bestik, gryder og pander. Gaskomfuret virkede ikke da vi kom men efter en klage var de der lige med samme og på en venlig måde. Lejligheden var generelt mangelduld. Lidt møbler og lamper. Nok generelt italiensk. En anden gang vil vi sikre os større balkon med bord til spisning og måske endda liggestole.

Området var ikke så spændende da vi gerne tager på turer. Ugen efter var vi i Toscana og her er et jo helt anderledes.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Cirous og familien fra Ikast boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 14. til d. 21. oktober 2006.

Vi har været meget glade for vores ferie i recidence Orchidea.
Ved ankomsten blev vi modtaget meget venligt og imødekommende af værten. Vi følte os med det samme meget velkomne og tilpasse. Værten var venlig til at hjælpe os med de lokaliteter vi ønskede os. Som en ekstra bonus fik vi en større lejlighed end vi havde bestilt. Vi syntes lejligheden er meget hyggelig og rar at bo i dog manglede der kaffemaskine, dåseåbner, og bestik til alle, det generede os dog ikke særligt meget. Orchidea ligger meget godt i forhold til strand, by og handlemuligheder. Byen er rigtig hyggelig og folk var venlige og der var muligheder for at handle fødevarer til rimelige priser. Dog var der visse varer man med fordel kunne medbringe hjemmefra pga. prisforskellen. Det var dejligt at swimmingpoolen var åben, men vandet var meget koldt endda en del koldere end havet ,så måske den var fyldt med for koldt vand fra undergrunden? Vi lægger stor vægt på bademuligheder til vores børn, det var især skønt at kunne bade i efteråret, mens andre i Danmark ikke kunne gøre noget lignende. Helhedsindtrykke af Orchidea er meget positivt, den var både pænt, rent og flot både inde og ude.

Vi glæder os allerede til vores næste ophold på stedet, da vi ikke er i tvivl om, at vi ønsker at holde ferie hos jer endnu engang. Vi har forestilt os, at vi kunne holde ferie en gang i foråret og endnu en gang i efteråret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Tommy og familie fra Odense C boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 2. til d. 9. september 2006.

Hvis vi starter med selve lejligheden/komplekset, så var størrelsen på lejligheden rigtig god til 6 personer. Jeg havde forventet en noget mindre lejlighed, så første indtryk var positivt. Komplekset ligger tæt på centrum og tæt på stranden, så det var perfekt når vi har to børn på 5 og 9 år. Korte gåafstande er perfekt for os.

Diano Marina er en lille dejlig by, som er let at overskue. Vi må dog erkende at det var sidst på sæsonen så der skete ikke ret meget i byen. Så en anden gang bliver det tættere på "sommerferien". Butikkerne lukkede forholdsvis tidligt og livet på strandpromenaden var stort set ikke eksisterende, men det havde vi egentlig heller ikke ventet.

Så alt i alt godt tilfredse med forholdene.......

Ahhhh.............poolen er "meget" dyb, og det er et problem med mindre børn. I kunne undgå en del sure miner ved at skrive på Jeres hjemmeside, at poolen på det laveste sted er ca. 180 cm.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn
Jette og familie fra København S boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi er meget tilfredse med den service, som In-Italie ydede os ved bestilling af feriebolig. Vi havde forespurgt på en anden bolig, som var optaget, men In-Italie var straks klar med et alternativ. Det var rart. In-Italie var også hurtig til at sende faktura, papirer og kort over ferieområdet med anvisning af beliggenhed af feriebolig. Dog kunne vi godt have brugt en rejsebeskrivelse i ord.
Selve vores feriebolig, Residenze Orchidea, var et lille hyggeligt lejlighedskompleks. Lejlighederne var noget forskellige, nogle noget bedre end andre, men i det store og hele var lejlighederne gode med gode altaner. Der var en hyggelig atmosfære på stedet og en lille men meget hyggelig pool med stole til fri benyttelse. Om eftermiddagen var iskiosken åben. Det var bestemt et plus.
For børnene var bordtennisbordet i kælderen bestemt også et hit. Vi kunne godt finde på at vende tilbage til Residence Orchidea. Selve byen, Diana Marina, var hyggelig med mange restauranter. Hvis man ankommer lørdag og gerne vil ud og spise, er det en god idé at bestille bord i forvejen, da alle restauranter kan være optaget. Dette var, hvad vi oplevede.
Vi foretog udflugt til Drypstenshulerne. Det var en stor oplevelse for alle. Endvidere var vi et smut i Imperia, hvor vi købte mange par sko.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map