Anmeldelser af Residence Orchidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Orchidea

Læs personlige anmeldelser af Residence Orchidea som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Orchidea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og familie fra Holbæk boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Orchidea kan varmt anbefales ikke mindst grundet den positive og varme modtagelse man får i receptionen samt fra de ansatte. Poolområdet er ikke stort men der er rigeligt med plads såfremt, man ikke ønsker at benytte strandområdet.
Hver aften summer byen af liv og det er absolut ikke dyrt at spise ude.
Det har været en rigtig god oplevelse at besøge Diano Marina og vi vender ganske givet tilbage igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anne-mette og familie fra Horsens boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Lejligheden var godt indrettet og rigtig meget skabsplads. Sengene var gode. Men der var ekstremt lydt og folk tog ikke hensyn til hinanden og da slet ikke i de sene aftentimer/nat. Man hørte meget tydeligt alle naboer. Det har vi ikke oplevet tidligere. Vi kunne godt have brugt nogle solvogne ved poolen, da det var meget dyrt, at bruge betalingsstranden, 30 EUR for 4 personer for en eftermiddag!

Diano Marina var rigtig hyggelig by med hyggelige spisesteder og gode butikker. Der var gode udflugtsmuligheder i området, især ”spøgelsesbyen” Bussana Vecchia, drypstenshulen i Toirano samt Monaco kan anbefales. Vi har haft en god ferie, og jeres service og servicen på stedet er rigtig god, men vi besøger ikke Orchidea igen, men bruger gerne jer igen som bureau.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anders fra Birkerød boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

a) lejlighederne er OK, men ikke særlig godt rengjort selvom det er med i prisen. Man kan leje cykler og de er alle velplejede og kan justeres til alle størrelser.

b) den opgivne adresse er ikke korrekt. Det er forkert husnummer.

c) De nærliggende strande er private og man ligger meget tæt. De oblogatoriske liggestole og parasoller er urimeligt dyre (vi måtte betale 33 Euro/dag for 3 stole og en parasol...) og det er ikke helt nemt at få prisen at vide før man har bestilt og været der noget tid.

d) alt i alt syner vi ikke, at pris og kvalitet på stedet hang særlig godt sammen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ann og familien fra Dragør boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Lejligheden var fin intet at udsætte - pæn pool, flink ejer/receptionist. Rigtig dejlig altan med flot velhodt have, meget flottere end billederne på jeres side viser. I det hele taget er billederne på jeres hjemmeside ikke helt så charmerende som virkeligheden. Cykler var til rådighed gratis da de var gamle og i dårlig stand, men man kunne køre på dem og det var dejligt at kunne tage cyklen rundt. Byen er en udpræget turistby, dog langt flest italienere hvilket gør, at det er ok. Alle var flinke og imødekommende, men jeg taler også italiensk. MEN alt er MEGA-dyrt.
Stranden koster ca. 23-25 euro for en dag og der er ingen gratis strande, dette burde fremgå af jeres hjemmeside, da det virkelig slog bunden ud af mit budget. I 32 grader siger man ikke nej til en strandtur, jeg havde ikke valgt dette sted hvis jeg havde vidst det, 1000 kr bare på strand, det er bare for vildt. Vi havde dog en god tur...men området er meget dyrt. Restauranterne var heller ikke noget at prale af, (hvis man kender til italiensk mad) de gode steder var meget dyre, og vi måtte opgive at spise ude så meget som vi havde tænkt os, 4 personer med forret, hovedret og drikkevaret blev let 75-90 euro, og det er dyrt, når man tænker Italien. Stedet bar præg af at være åbent kun om sommeren, hvilket vil sige at det var "hovsa restauranter" sådan venstrehånds.. på diverse agriturismi spiser man dog godt, men det er ofte faste menuer og fast pris.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
Jesper og familien fra København S boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi er meget tilfredse med opholdet, dejlig lejlighed og pool, personalet var altid smilende og imødekommende.
Byen er en lille og stille by, efter vi fandt ud af at alle butikker åbnede ved 21:30 tiden om aftenen blev det endnu bedre, vi kunne ikke forstå at når vi var på vej hjem fra byen efter vi havde spist på restaurant og alle butikker havde lukket, samledes alle de unge og tog ind mod byen, det var så fordi at alle butikker åbnede, og så var der mere liv i byen end om dagen.
Stranden var en lille men fin strand, hotellet havde en aftale med parasol- og liggestol-udlejere og i midten af det areal som de havde, var der bygget en beton tange ud hvor vi fik pladser, på venstre side af tangen var der en smule sten i vandet, på den højre side var der sandbund.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Inge, Henrik og familie fra Sorø boede på Residence Orchidea i Diano Marina fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi ankom 20:30 og det var lidt for sent. Vi kom for sent i tanke om, at vi skulle have fået lagt en nøgle ud, så vi ikke var afhængige af et tidspunkt, men heldigvis kom der en fra Residence Orchidea med nøgle til os kl. 20:45.Vi blev således modtaget rigtig godt.
Vi havde læst de praktiske oplysninger og gode råd inden, så vore forventninger var tilpasset dette. Lejligheden var fin og der var sat en seng frem til tvillingerne. Svømmepoolen var lige udenfor lejligheden, så der var nu lagt op til en ferieuge med afslapning og oplevelser.

Det blev en rigtig god uge, hvor vi primært slappede af ved poolen. Børnene nød at kunne bade, når de ville. Vi var kun i Middelhavet en enkelt gang.
Der var i den grad proppet med mennesker på de få kvadratmeter sandstrand, der er mellem hotellerne og havet.
Selve byen Diano Marina er en virkelig charmerende by, der selvfølgelig er påvirket af turisme. De italienere vi tale med, fortalte, at der ikke var så mange turister nu i forhold til, hvad der har været. Nu er der bla. flere italienske turister.

Vi havde meget let ved at komme i kontakt med italienerne når vi gik rundt i gaderne og på gågaden. Det var fordi vi havde vore tvillinger med. Det vakte stor ståhej og alle ville se de to lyshårede skønheder. Til tider var det lidt grænseoverskridende, at vi ikke kunne gå i fred, men samlet set var det mest positivt. Italienerne var som forventet imødekommende og venlige, men taler enten et meget dårligt englesk eller slet intet. Det forhindrede dog ikke den almindelige kommunikation i forbindelse med indkøb. Det gør også, at det opleves mindre turistpræget.

Vejret var skønt med sol og en tør varme. Der var kun en enkelt dag med et par regnbyger og de sidste to dage var der overskyet, men stadig lunt.

Vore oplevelser i byen gik primært på at handle ind om formiddagen, holde fri og dase om eftermiddagen og gå i byen og spise om aftenen. Vi kunne ikke holde trit med italienerne mht. at bruge aftenen i byen. Når vi gik hjem for at putte tvillingerne ca. kl. 21 fyldtes gaderne igen af folk der skulle ned i byen for at shoppe og sidde på cafe'erne og nyde aftenen.
Nærområdet dvs. 1-3 km fra lejligheden var rigeligt for os, som oplevelsesområde. Vi kunne låne cykler på Residence Orchidea og brugte dette til små ture. Da vi jo ikke er erfarne turister, var alene det at gå rundt og se, hvordan dagligdagen og livet leves i byen en virkelig god oplevelse.
Vi brugte en dag på at køre til Monaco. Det var en god tur på ca. 70 km, hvor vi virkelig fik set hvordan kysten langs Middelhavet. Monaco var i den grad en turistoplevelse. Ligesom os var rigtig mange kørt dertil for at se hvordan det berømte Monaco ser ud, men selve turen dertil var flottere en selve Monaco.

En anden årsag til en meget god uge er, at vi mødte en anden dansk familie, med to børn som netop var alderssvarende med vores. De lærte hurtigt hinanden at kende og havde stor glæde af at bade sammen og af at spille tennis. Vi sluttede ugen med at gå ud for at spise sammen fredag aften.
På hjemturen fik vi den flottest tænkelige oplevelse gennem Alperne. Det var det smukkeste solskinsvejr med blå himmel, hvilket gav meget smukke panoramaer. Samlet set havde vi en virkelig god uge. Vi fik indfriet vore forventninger til lejligheden, byen og italienerne. Vi er blevet glade for Italien og vil helt sikkert prøve en ferie i Italien igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 30 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map