Feriebolig i Diano Marina i Ligurien

Residence Orchidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Orchidea ligger i rolige omgivelser ca. 400 meter fra havet og stranden og 800 meter fra bycentrum. Indkøbsmuligheder findes indenfor 200 meter afstand.

Faciliteter til afkobling og aktivitet

På stedet findes svømmebassin (12 x 5 meter) med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, reception, fælles opholdssal, bar, have, fri parkeringsplads til rådighed kun for stedets gæster. Mod betaling kan man benytte sig af fælles vaskemaskiner, cykel- og scooterudlejning og tennisbane.

Læs mere om Residence Orchidea

Lejligheder med balkon

Lejlighederne ligger fordelt på to bygninger fra 60'erne og er derfor lidt umoderne i indretning. De råder alle over balkon og varmeanlæg, og har alle ovn og fjernsyn.

Læs om lejlighederne på Residence Orchidea

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Orchidea

Læs personlige anmeldelser af Residence Orchidea som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Orchidea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 19 anmeldelser fra Residence Orchidea

God beliggenhed og alt ok.

Orchidea ligger 5 - 10 min. gang fra stranden, som er omdrejningspunktet. Selve byen ligger i samme
afstand - du skal bare dreje til højre lidt tidligere.

Diano Marina er en "badeby", som vi tænker den, når den er bedst. Hyggelig stemning. Masser af plads mandag til torsdag. Fredag og weekenden er byen fuldt med (voksne) mennesker som nyder en drink, kaffe eller lign. og strandpromenaden. Skal I herned, så gør jer selv den tjeneste at opleve både en hverdagsaften (hvor der er plads ved boderne som sælger hjemmelavede smykker, kunst m.m.) og en weekend aften hvor der er stuvende fuldt men en fantastisk stemning. Det er svært ikke at få lyst til at sætte sig med en kold tår og blot skue.

Der er ikke mange turister. Der er mange (italienske) " gæster" som kommer til byen.

Ham i receptionen er VIRKELIG hjælpsom. Vi fik en ventilator med det samme da vi spurgte efter en, da lejligheden er til den lune side ( som en anden har skrevet i en anden anmeldelse)

Læs mere

Fredfyldt sted og hjælpsomt personale

Der er ikke noget larm fra trafik og der er en dejlig solfyldt balkon. Der er lidt lydt i lejligheden men ikke om natten. Ok standard til prisen og personalet syntes jeg var meget hjælpsomt

Læs mere

Bedømmelse af Residence Orchidea

Læs mere

Bedømmelse af Residence Orchidea

Læs mere

Bedømmelse af Residence Orchidea

Læs mere

Bedømmelse af Residence Orchidea

Læs mere
 
search map