Feriebolig i Diano Marina i Ligurien

Residence Orchidea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Orchidea ligger i rolige omgivelser ca. 400 meter fra havet og stranden og 800 meter fra bycentrum. Indkøbsmuligheder findes indenfor 200 meter afstand.

Faciliteter til afkobling og aktivitet

På stedet findes svømmebassin (12 x 5 meter) med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse, reception, fælles opholdssal, bar, have, fri parkeringsplads til rådighed kun for stedets gæster. Mod betaling kan man benytte sig af fælles vaskemaskiner, cykel- og scooterudlejning og tennisbane.

Læs mere om Residence Orchidea

Lejligheder med balkon

Lejlighederne ligger fordelt på to bygninger fra 60'erne og er derfor lidt umoderne i indretning. De råder alle over balkon og varmeanlæg, og har alle ovn og fjernsyn.

Lejlighederne på Residence Orchidea

Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon

Toværelseslejligheder med fem sovepladser (ca. 50/55 m²) består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og udtræksseng samt køkkenhjørne med el- og gasplader, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt stor balkon.

Lejlighed m. 2 soveværelse og balkon

Treværelseslejligheder med 6/7 sovepladser (ca. 60/65 m²) består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og udtræksseng til barn under 12 år samt køkkenhjørne med el- og gasplader, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, badeværelse med toilet og bruser eller badekar samt en eller to store balkoner.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map