Feriebolig i Diano Marina i Ligurien

Residence Mediterraneo

Indbydende swimmingpool til gæsterne Residence Mediterraneos private strand, der ligger blot 200 m væk Der er legeplads nede ved stranden Restaurant Reception og hall Snup en forfriskning i baren
 
Residence Mediterraneo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Mediterraneo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med kun ca. 500 m til Diano Marinas hyggelige handelsgade og blot ca. 200 m til stedets private sandstrand, så ender de fleste her med at lade bilen stå urørt under hele ferien.

Hold sommerferie med børnene

Residence Mediterraneos egen strand (ca. 200 m væk) er mod betaling. I vil også finde en legeplads dernede, så børnene er godt underholdt. Som et plaskende alternativ til stranden er der stedets egen pool, som er omkranset af liggestole og parasoller. Derudover er der ved siden af poolen endnu en solterrasse, så der skulle være plads til alle. På den anden side af Residence Mediterraneo kører der et tog fra tid til anden. In-Italias udsendte bemærkede ingen gener. Til gengæld er der ikke anden larmende trafik, da stedet ligger på en stille sidevej.

Fællesfaciliteter til din rådighed

Når du ankommer, møder du meget belejligt først receptionen og hall'en. Her finder du også en bar og elevator op til ferielejlighederne. I nabobygningen ligger restauranten, som er åben både til frokost og aften i højsæsonen. Derudover er også et lille vaskeri og garage på stedet (begge mod tillæg). Der er wi-fi i hall'en og den dækker også lidt i lejlighederne - men uden garantier.

Bo i ferielejlighed med egen balkon

De ca. 30 ferielejligheder har alle balkon og aircondition - og fordeler sig på 1-vær. og 2-vær. op til i alt 5 personer. Lejlighederne er pæne men ikke prangende. Styrken ved stedet er helt klart poolen, den private balkon og de korte afstande til strand og byliv - mere end selve standarden, som er mellemklasse.

Lejlighederne på Residence Mediterraneo

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type A3 med balkon)

Disse lejligheder har alle balkon. De består af ét stort rum med dobbeltseng, opredning til 3. person, lille køkkenhjørne (med to kogeplader / gasblus og køleskab) samt et badeværelse med toilet og badekar eller bruser. Der er desuden aircondition og lcd sat-tv. Med lidt held rækker wi-fi til nogle af lejligheder, men har ellers stærkere signal nede i hall'en.

Etværelseslejlighed med 4 sovepladser (type A4 med balkon)

Disse lejligheder har alle balkon. De består af ét stort rum med dobbeltseng, opredning til 3. og 4. person, lille køkkenhjørne (med to kogeplader / gasblus og køleskab) samt et badeværelse med toilet og badekar eller bruser. Der er desuden aircondition og lcd sat-tv. Med lidt held rækker wi-fi til nogle af lejligheder, men har ellers stærkere signal nede i hall'en.

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type B4 med balkon)

Disse lejligheder har alle balkon. De består af et soveværelse med dobbeltseng, opredning til 3. og 4. person, lille køkkenhjørne (med to kogeplader / gasblus og køleskab) samt et badeværelse med toilet og badekar eller bruser. Der er desuden aircondition og lcd sat-tv. Med lidt held rækker wi-fi til nogle af lejligheder, men har ellers stærkere signal nede i hall'en.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type B5 med balkon)

Disse lejligheder har alle balkon. De består af et soveværelse med dobbeltseng, opredning til 3., 4. og 5. person, lille køkkenhjørne (med to kogeplader / gasblus og køleskab) samt et badeværelse med toilet og badekar eller bruser. Der er desuden aircondition og lcd sat-tv. Med lidt held rækker wi-fi til nogle af lejligheder, men har ellers stærkere signal nede i hall'en.

 
 

Gæstebedømmelser af Residence Mediterraneo

Læs personlige anmeldelser af Residence Mediterraneo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Mediterraneo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Mediterraneo

Læs mere
 
search map