Anmeldelser af Residence Diano Sporting

 
Residence Diano Sporting er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Diano Sporting er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Diano Sporting

Læs personlige anmeldelser af Residence Diano Sporting som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Diano Sporting. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Allan og familie fra Næstved boede på Residence Diano Sporting i Diano Marina fra d. 23. til d. 30. juli 2005.

Vi kan kun ganske kort sige at vi ingenting har at klage over overhovedet. Det har været en god ferie hvor hotellet bidrog til at den blev det.
Et forslag til hotellet kunne måske være at de forsøgte sig med en lille "bod" ved poolen - med salg af kolde drikke og kaffe/cappuchino/sandwich. Ikke noget stort men bare lige lidt småting.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Raini og familie fra Vanløse boede på Residence Diano Sporting i Diano Marina fra d. 16. til d. 23. juli 2005.

Først vil jeg sige, at jeres effektivitet under bestillingen af min rejse var helt i top. I handlede hurtigt og det hele virkede nemt for mig.Både Riotorto og Diano Marina er dejlige steder i Italien. De er det på hver deres måde, hvilket i skal huske at informere kunderne om.Forventningsafstemning er vigtigt, når man bestiller ferie på denne måde. Vi havde satset på ro, smukke omgivelser, lokale strande, lokale vingårde etc. - I 14 dage.Diano Marina er meget langt væk fra de forventninger, men ikke nødvendigvis et dårligt sted at være. Ikke langt fra byen ligger Cervo - den fantastiske bjergby med udsigt ud over middelhavet og med klassiske smalle gader, som snor sig op ad bjergsiden og som leder en hen til kirken eller den fantastiske udsigtspost. Her er ro, lokalt og meget Italiensk og kun 10 minutter væk fra Diano Marina.Diano Marina er en turist og shopping by. Der er gang i den hver aften. Der er mange mennesker og der er mange betalingsstrande. Selvom der er gang i den, så er det ikke på en generende måde. Det er hyggeligt at shoppe i byen, promenaden er hyggelig, stemningen er god og så er byen ikke for stor.Trods vores forventninger til det mere afslappede, så blev vi meget glade for vores ophold i Diano Marina. Eneste minus var hotellet/lejligheden. Lågen til et af skabene i køkkenet var i stykker, persiennerne gik i stykker mens vi var der, vores toilet havde meget svært ved at skylle og den jerntrappe, som vi havde fra vores altan til den lille tilknyttet have var i stykker. Derudover var belysningen skarp og kedelig, poolen beskidt og lukket midt på dagen og aftenen præget af go card bane, som åbenbart har åbent til meget sent. Jeg er ikke sikker på alle andre har samme oplevelse som os, så derfor er det sikkert bare smag og behag.HUSK at afstemme forventningerne med kunderneRiotorto er ro, omgivelser, varme, meget lokalt og super lækkert Hotel/lejlighed.Alt i alt er vi meget glade for vores ophold og vender med stor sandsynlighed tilbage til Riotorto igen. Hvis vi vender tilbage til Diano Marina, så bliver det for at gå en tur i den hyggelige by og besøge Cervo, som var en klasse oplevelse, som vi ikke ville være foruden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Thina og familie fra Aalborg SØ boede på Residence Diano Sporting i Diano Marina fra d. 3. til d. 10. juli 2004.

Efter en uge i det skønne og gæstfrie Toscana havde vi i år bestemt, at vi ville prøve at besøge Ligurien-blomsterkysten. På vejen fra Toscana kørte vi omkring Cinque Terre, som kan anbefales selv om, der var temmelig mange turister i de små byer. Sidst på eftermiddagen, en halv time før vi kunne få vores ferielejlighed, ankom vi til Diano Sporting. Der var allerede ankommet flere gæster, som stod udenfor receptionen i bagende varme. Kl. 15.00 åbnede receptionen og første familie i køen fik lov til at gå ind. Vi andre måtte pænt vente udenfor. Godt vi stod langt fremme for det var varmt. En halv time senere blev vi allernådigst lukket ind. Vi gennemgik en ubehagelig indtjekning - ikke noget med velkommen eller vi håber I får et godt ophold. Vi har aldrig prøvet noget lignende i Italien - aldrig! I løbet af ugen blev der holdt øje med gæsterne ved poolen. Vi havde parkeret to liggestole for tæt på poolen, de blev trukket/smidt væk af en vagt. Børnene fik skæld ud. Vi gæster havde da noget at tale om. Diano Sporting ligger i gangafstand til byen, hvilket er skønt. Den lille by bagved, Diano Castello, har en fin udsigts restautrant. Diano Marino ligger fint for ture til Frankrig (1 time) og ture til andre kystbyer, så en uge går hurtigt. Diano Sporting er ok til prisen, men lidt gæstfrihed ville hjælpe på helheds indtrykket. Vi tager til Toscana igen til næste år!

In-Italia's kommentar

Vi er helt enige med Thina i hendes vurdering af Ligurien i forhold til Toscana: Det beskrevne er desværre ikke usædvanligt for førstnævnte region, men ville være uhørt i sidstnævnte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map