Hotel i Diano Marina i Ligurien

Hotel Villa Igea

 
Hotel Villa Igea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Igea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Villa Igea ligger i Diano Marina, ca.1.000 meter fra byens centrum og 1.500 meter fra togstationen. Der er kun 150 meter derfra til hotellets private sandstrand, som gæsterne har fri adgang til, og hvor de frit kan benytte liggestole og parasoller.

Hotellet er familieejet, og de er også familien selv, der står for driften, for betjening af gæsterne og for madlavning på deres gode restaurant. Restauranten har såvel lokale som internationale retter og byder på særlige børnemenuer.

På hotellet findes desuden bar, fælles opholdsstue, lille legeplads, svømmebassin for voksne og for børn (åbne fra d. 7. juni til d. 13. september).

Stedets 50 værelser råder alle over telefon, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser. Classic-værelser er større og kan gæste op til 4 personer. Comfort-værelser er endvidere udstyret med aircondition og kan gæste op til 3 personer.

Læs mere om Hotel Villa Igea

Skjul teksten
 
 
search map