Anmeldelser af Hotel Metropol

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Metropol

Læs personlige anmeldelser af Hotel Metropol som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Metropol. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget dejligt hotel med vidunderlig mad

Et super hotel med fantastisk udsigt. Sørg for at booke et værelse med havudsigt. Hotellet har en skøn atmosfære - en blanding af gammelt, klassisk italiensk badehotel og et moderne hotel med alle bekvemmeligheder. Hotellet har halvpension og maden er vidunderlig og servicen god.

Rigtigt godt pool-område. God service med egne liggestole på stranden.

Vi trivedes virkelig godt og kommer gerne retur til dette dejlige og bekvemme hotel.

Diano Marina som feriedestination

Hotel Metropol
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Hotel Metropol
Dobbeltværelse (classic) m. havudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map