Hotel i Diano Marina i Ligurien

Hotel Metropol

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Metropol ligger som sagt over den lille hyggelige by Diano Marina, ca. 1½ km fra centrum og byens lystbådehavn. Ned til den skønne strand er der ca 300 meter (ad trapperne). Hotellet er berømmet for sin smukke udsigt over den liguriske kyst, Golfo di Diano, og sit venlige personale som sørger for at du får et behageligt ophold.

Nyd udsigten

Du kan selvfølgelig vælge et værelse med udsigt, men du har også udsigt fra hotellets terrasse og restaurant, noget som hotellets gæster sætter stor pris på. Til en smuk udsigt hører noget godt at drikke og dette kan du bestille i baren, der har åbent fra midten af juni og sågar forvandles til pianobar en gang om ugen. Når sulten melder sig kan du vælge at blive på hotellet, hvor der serveres både liguriske og internationale retter. Hotellet tilbyder ikke frokost i sæsonen før og efter.

Ellers kan du slentre ned til centrum, hvor du vil finde flere hyggelige udendørsrestauranter. Hvis du vælger at tage bussen tilbage, og slippe for trapperne, så vær opmærksom på at den sidste på ved ellevetiden om aftenen. Spørg i receptionen og få al den information, du har brug for.

Læs mere om Hotel Metropol

Her er pool til både store og små

Hvad er sol- og badeferie uden sol og badning. Enten kan du blive hjemme og slikke sol i en af de solstole, der står placeret rundt om poolen (børnebassin er tilgængeligt) eller du kan tage ned til stranden. På bestemte tider i perioden fra d. 1. juni til d. 30. september er der en shuttlebus, der tager dig frem og tilbage hvis du ikke vil gå.

Du har et godt udgangspunkt

Da hotellet ligger ved SS Via Aurelia, der tager fra motorvejen ind til centrum kan du hurtigt og nemt tage på god udflugter. Du har Imperia ca. 5 km væk og til San Remo er der ca. 40 km. Til den franske grænse er der ca. en times kørsel (58 km) og har du lyst til at handle gode vine ind i naboregionen Piemonte skal du kun køre 40 km.

For flere nærliggende aktiviteter kan du tage ned til vandet, hvor det er muligt at sejle og dykke. Tennis har du ca. 1 km væk og der er en 18-hullers golfbane i det nærtliggende San Remo. På hotellet kan du låne cykel (efter tilgængelighed) hvis du hellere vil frem på to hjul.

Vælg et værelse med udsigt

På hotel Metropol kan du vælge et værelse med balkon og udsigt over havet. Alle værelser er udrustet med aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer. Gratis parkering efter tilgængelighed.

Læs om v√¶relserne på Hotel Metropol

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Metropol

Læs personlige anmeldelser af Hotel Metropol som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Metropol. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Meget dejligt hotel med vidunderlig mad

Et super hotel med fantastisk udsigt. Sørg for at booke et værelse med havudsigt. Hotellet har en skøn atmosfære - en blanding af gammelt, klassisk italiensk badehotel og et moderne hotel med alle bekvemmeligheder. Hotellet har halvpension og maden er vidunderlig og servicen god.

Rigtigt godt pool-område. God service med egne liggestole på stranden.

Vi trivedes virkelig godt og kommer gerne retur til dette dejlige og bekvemme hotel.

Læs mere
 
search map