Hotel i Diano Marina i Ligurien

Hotel Eden Park

 
Hotel Eden Park er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eden Park er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Diano Marina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Eden Park ligger lidt tilbagetrukket fra vejen lige ned til havet med egen lille strand i et roligt område kun 300 meter fra centrum. Udefra ser hotellet lidt kedeligt ud, men dette indtryk ændres så snart man kommer indenfor og videre ud i den fantastiske lille have, der ender nede ved stranden.

På dette hotel finder man et fint parkområde med rigtig flot svømmebasin, legeplads, privat parkeringsplads, restaurant i flot glas veranda, hvor der serveres en mindre morgenmadsbuffet og valgfri 4 retters menu med salatbuffet samt en række antipasti om aftenen. Der er også mulighed for forkost på hotellet. Svømmebassinet er åbent i perioden fra april til slutningen af oktober.

Læs mere om Hotel Eden Park

Værelserne har alle badeværelse, telefon, minibar, satellitfjernsyn, safetyboks og aircondition. Der findes i alt 38 værelser. Det er muligt at bestille værelser med balkon og der findes også værelser med plads optil 4 personer.

Skjul teksten
 
 
search map