Hotel i Diano Marina i Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette klassiske hotel er berømmet for sin fantastiske beliggenhed og er et godt valg til dig, der både vil bo ned til havet og samtidig være i gåafstand til byliv og stemning. Byen Diana Marina, med sine butik og shoppingmuligheder, ligger nemlig kun et par hundrede meter væk. Hotellet har en lang historie som badehotel og har været i familien Zagos hænder siden 50'erne og ligger som sagt lige ned til stranden, uden at det er nødvendigt at krydse vejen.

Ren sommerferie

En af de mange fordele ved Hotel Bellevue et Mediterranée er, at når du først er ankommet i bil (eller med tog), ja, så har du praktisk talt ikke brug for den under hele dit ophold. Du kan gå både til togstationen (ca. 750 m), bycentrum, sandstranden (som er lige foran hotellet), legeplads (hvis du har børn med) og til lystbådehavnen. Og lige uden for hotellet ligger der både en tankstation, et par caféer og et supermarked Simply Punto - alt sammen inden for sølle 50 m.

Læs mere om Hotel Bellevue et Mediterranée

Tag på tur og udvid dine horisonter

Hvis du på et tidspunkt under ferien synes, at du vil udvide dine horisonter, så vil vi anbefale dig at besøge nabobyen Cervo, der med sine pastelfarvede huse ligger på en klippeknold ca. 3 km fra Diano Marina. Du kan gå det meste af vejen langs med stranden - eller tage toget, som blot tager et par minutter. Eller aflæg kunstnerkolonien Bussana Vecchia et besøg - den ligger mellem Arma di Taggia og Sanremo, ca. 35 km fra Diano Marina og kræver bil. Selv Imperias gamle bydel er meget populær og den nye del ligeså, da der her er et bedre udbud af butikker og udendørsrestauranter.

Gode faciliteter der bidrager til en fin ferie

Hotellet fordeler sig i to sammenhængende bygninger. Der er reception, restaurant og morgenmadslokale med havudsigt. Morgenmaden serveres som buffet - men aftensmaden er en kombination, da garniture og dessert serveres som buffet, og selve retterne vælges fra spisekortet. I kan enten vælge at betale en fast pris for halvpension på hotellet eller bare spise a la carte. Halvpensionen kan variere i pris og bestilles ikke på forhånd - I kan tilvælge den fra dag til dag direkte på hotellet. Ud over restaurant er der også internetpoint, Wi-Fi (mod tillæg) og lounge. Der er desuden parkeringsplads, som er inkluderet i prisen, og som ikke skal forudbestilles. Hotellet er et klassisk Middelhavs-badehotel - stilen kan dog synes en anelse gammeldags hist og her, men det opvejes af beliggenheden og de mange faciliteter.

Masser af vand: Sandstrand og pool lige uden for døren

Hotellets gæster kan frit benytte sig af sandstranden, som er en lille sandbugt foran hotellet. Når du skal i vandet, så er der en belejlig badebro, som letter "processen". Bliver Middelhavet for stort at bade i, så har hotellet både en indendørs (altid opvarmet til 34 grader) og en udendørs pool samt jacuzzi.

Komfortable værelser i klassisk stil

Her er forskellige værelseskategorier at vælge imellem. Rejser du med hele familien, er der også familieværelser. Alle værelser har balkon (nogle med terrasse) og du kan eksempelvis vælge havudsigt. Alle har de samme faciliteter som aircondition, minibar, Sat-TV, telefon og Wi-Fi (mod tillæg)

Læs om værelserne på Hotel Bellevue et Mediterranée

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Bellevue et Mediterranée

Læs personlige anmeldelser af Hotel Bellevue et Mediterranée som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Bellevue et Mediterranée. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Bellevue et Mediterranée

Super god beliggenhed og dejlig privat strand

2-3 nætter er passende for denne by. Dejligt med privat strand. Flotte stilfuldt værelser.

Læs mere

Service og personlighed !

Et ældre men pænt og fuldt ud fungerende hotel med høj personlighed og et personale der gør alt for at kende / huske sine gæster ????????
Vi har haft en skøn og minderig ferie hos jer og det er 100 % en anbefaling værd ??

Læs mere

Super godt hotel

Dejligt hotel med et yderst serviceminded og venligt personale. Havudsigten var fantastisk.

Læs mere

En herlig oplevelse!

In-italia hjalp os med at få 2 supergode værelser, selvom der ikke var flere iflg. Hotels.com o.l.
Værelserne og hotellet levede i høj grad op til vores forventninger.
Gode faciliteter, venligt og hjælpsomt personale, godt køkken.
Men ellers masser af muligheder i byen. Utroligt meget liv helt til midnat, men ikke noget der forstyrrede på hotellet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Bellevue et Mediterranée

Dejligt og lækkert hotel med meget serviceminded personale. God beliggenhed ved Middelhavet.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Bellevue et Mediterranée

Dejligt værelse med skøn udsigt og fin beliggenhed. Meget venligt personale. Eneste minus var morgenmaden, hvor de var dårlige til at fylde op.

Læs mere
 
search map