Hotel i Diano Marina i Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger ikke bare godt i forhold til stranden: Gågaden og forretningslivet i den hyggelige by Diano Marina begynder blot 250 m væk. Jo, her kan du holde sommerferie med stort S.

Ren sommerferie

En af de mange fordele ved Hotel Bellevue et Mediterranée er, at når du først er ankommet i bil (eller med tog), ja så har du praktisk talt ikke brug for den under hele dit ophold. Du kan gå både til togstationen (ca. 750 m), bycentrum, sandstranden (som er lige foran hotellet), legeplads (hvis du har børn med) og til lystbådehavnen. Og lige uden for hotellet ligger der både en tankstation, et par caféer og et supermarked Simply Punto - alt sammen inden for sølle 50 m.

Læs mere om Hotel Bellevue et Mediterranée

Udflugtsmuligheder

Hvis du på et tidspunkt under ferien synes, at du for en stund får nok af badestemning og feriegæster, så vil vi anbefale dig at besøge nabobyen Cervo, der med sine pastelfarvede huse ligger på en klippeknold ca. 3 km fra Diano Marina. Du kan gå det meste af vejen langs med stranden - eller tage toget, som blot tager et par minutter. Eller aflæg kunstnerkolonien Bussana Vecchia et besøg - den ligger mellem Arma di Taggia og Sanremo, ca. 35 km fra Diano Marina og kræver bil.

Gode faciliteter der bidrager til en god ferie

Hotellet udspiller sig i to sammenhængende bygninger. Der er reception, restaurant og morgenmadssal med havudsigt. Morgenmaden serveres som buffet - men aftensmaden er en kombination, da garniture og dessert serveres som buffet og selve retterne vælges fra spisekort. I kan enten vælge at betale en fast pris for halvpension på hotellet eller bare spise a la carte. Halvpensionen kan variere i pris og bestilles ikke på forhånd - I kan tilvælge den fra dag til dag direkte nede på hotellet. Ud over restaurant er der også internetpoint, wi-fi (mod tillæg), og lounge. Der er desuden parkeringsplads, som er inkluderet i prisen og som ikke skal forudbestilles. Hotellet er et klassisk Middelhavs-badehotel - stilen kan dog synes en anelse gammeldags hist og her, men det opvejes af beliggenheden og de mange faciliteter.

Masser af vand: Sandstrand og pool lige uden for døren

Hotellets gæster kan frit benytte sig af sandstranden, som er en lille sandbugt foran hotellet. Når du skal i vandet, så er der en belejlig badebro, som letter processen. Bliver Middelhavet for stort at bade i, så har hotellet både en indendørs (altid opvarmet til 34 grader) og en udendørs pool samt jacuzzi.

Læs om værelserne på Hotel Bellevue et Mediterranée

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Anbefalinger til dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Ligurien

search map