Anmeldelser af Grand Hotel Diana Majestic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Grand Hotel Diana Majestic

Læs personlige anmeldelser af Grand Hotel Diana Majestic som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Grand Hotel Diana Majestic. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ulrich fra Silkeborg boede på Grand Hotel Diana Majestic i Diano Marina fra d. 7. til d. 11. juni 2011. Han skrev efter opholdet:

Vi har haft en fantastisk tur til Diano Marina. Kontakten til In Italia har været god og de vejledninger vi har fået har været gode og anvendelige.

Hotellet var utroligt skønt. Vi havde fået et lidt trist værelse på 2. sal ret tilbagetrukket og med udsigt over parkeringspladsen. Da vi nævnte det for receptionen, så flyttede de os straks op på 3. sal forrest og med en god udsigt over vandet. Hotellets faciliteter er dejlige og velholdte.

Vi havde valgt halvpension og maden var rigtig god og varieret. Det var dejligt at få mulighed for at vælge imellem en masse forskellige italienske specialiteter.
Selve byen var lidt død i første halvdel af juni og generelt er det nok mest en by for et mere "modent" publikum. Der er masser af restauranter og butikker, men der er ikke mange barer mm. som holder åbent særligt længe i ydersæsonen.

Vi kan klart anbefale Diana Majestic til alle. Dog vil jeg være forbeholden mod at tage børn med, idet de nok vil komme til at kede sig lidt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bibi og Henrik fra København S boede på Grand Hotel Diana Majestic i Diano Marina fra d. 18. til d. 25. august 2008.

Personalet på hotellet var venligt og hjælpsomt. Omgivelserne smukke; dog kunne vi godt savne er lidt større strand, men hotellets pool-område var der absolut ikke noget at udsætte på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans Henrik fra Ikast boede på Grand Hotel Diana Majestic i Diano Marina fra d. 30. juni til d. 5. juli 2007.

Grand Hotel Diana Majestic:
Elegant hotel med perfekt betjening. Værelserne meget flotte og perfekt rengjorte. Maden blev serveret at smilende og venlige tjenere. Swimmingpoolen og området heromkring var meget flotte. Stranden ved hotellet er så som så, fordi den er så smal. Byen har en hyggelig gågade med såvel gode butikker som restauranter. Hotelpersonalet optræder professionelt og korrekt, samtidig med, at d forstå at gøre det hyggeligt for gæsterne. Kun ros til stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map