Hotel i Diano Marina i Ligurien

Grand Hotel Diana Majestic

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Grand Hotel Diana Majestic er omgivet af en indbydende park med oliventræer og ligger helt ud til havet og stranden, og blot ca. 700 meter fra centrum. Placeringen er derfor helt perfekt i forhold til en vellykket ferie. Du kan kombinere afslapning på hotellet med spændende udflugter til byer som Alassio og San Remo, eller du kan tage et smut over grænsen til den franske riviera.

Gode faciliteter og tre restauranter

På hotellet er der en døgnbemandet reception, loungebar, elevator, TV-rum med wide-screen TV, spillerum, parkering og konferencefaciliteter. På tagterrassen som vender ud mod havet kan du slappe af med et godt glas vin, eller evt. en cigar, som kan købes i baren. Derudover har hotellet hele tre restauranter: La Terrace, som vender ud mod havet og hvor du kan nyde din morgenmad om sommeren, hvor den serveres som en international buffet. I restauranten Diana kan du nyde retter fra Middelhavet, som er tilberedt overvåget af chefkokkens Augustos skarpe øjne. Den tredje restaurant, La Rotonda sul Mare er den mest elegante og indbyder til en romantisk middag. Her kan du nyde veltilberedte gourmetretter, som ofte præges af frisk fisk.

Læs mere om Grand Hotel Diana Majestic

Stor og indbydende pool

I den dejlige have finder du den store swimmingpool som måler hele 25x12 meter. Her er der indbydende solsenge, parasoller og en pool-restaurant, hvor du kan købe drikkevarer og lette måltider. Her finns også en private strand, med solsenge, parasol og omklædningsrum. I forbindelse med poolen finder du også hotellets spa.

Smagfuldt indrettede værelser

Der findes i alt 82 værelser i flere forskellige kategorier, så du kan vælge den der passer dig bedst. Alle værelser har som minimum wi-fi, telefon, minibar, satellit TV, værdiboks, aircondition (fra midten af juni til midten af september) samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Grand Hotel Diana Majestic

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map