Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Middelhav, orangeblomster og en mild brise - Diano Marina er en vaskeægte badeby i Liguriens vestlige del, tæt på Frankrig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Blomsterrivieraen

Området, som også kaldes "Blomsterrivieraen", er kendt for sine smukke strande, frodige omgivelser og et mildt klima. Når man dertil lægger et rigt udbud af restauranter, butikker, caféer og natteliv og de mange udflugtsmuligheder ved havet eller i indlandet, kan man næsten ikke ønske sig mere. I handelsgaderne Via Genova og Corso Roma finder du masser af summende sommerliv.

Læs mere om Diano Marina

Strandpromenade og stemningsfulde pladser

I 1887 blev hele byen ødelagt af et stort jordskred og efter genopbygningen af byen, begyndte turisterne at strømme hertil, hvor der førhen kun var et lille fiskerleje, og det har de gjort lige siden. Den lange strandpromenade med udsigt til havet, lystbådehavnen og strandene kombineret med byens grønne alléer og stemningsfulde pladser danner en indbydende ramme om en vellykket ferie. Der er både en lille offentlig strand i byen - samt strande, hvor man kan leje parasol og liggestole.

Gå ikke glip af forsommeren med årets højdepunkt i juni: Den store blomsterfestival, hvor byen fyldes med blomsteroptog og gader og pladser dækkes af millioner af blomsterblade.

Hver tirsdag formiddag er der gademarked i byen.

Skjul teksten
 
 
search map