Rejser til Den Italienske Riviera

Dejlige rejser til Den Italienske Riviera
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

-

Mere information til din rejse til Den Italienske Riviera

Den Italienske Riviera er den smalle kyststrækning, der ligger mellem det Liguriske Hav og bjergkæderne de Maritime Alper og Appenninerne. I længderetningen strækker kyststrækningen sig fra den franske Riviera i Frankrig til Capo Corvo, tæt på grænsen til Toscana. Den Italienske Riviera omfatter således næsten hele kysten i Ligurien. Man skelner normalt mellem en østlig og vestlig af kyststrækningen; den vestlige del kaldes Riviera di Ponente og strækker sig fra Genova til den franske grænse, mens den østlige del, som kaldes Riviera di Levante, strækker sig fra Genova til Capo Corvo.

Rivieraen byder på et fantastisk middelhavsklima, mange gode muligheder for en bade- og solferie, storslåede naturoplevelser, interessante kystbyer og en rig gastronomi. Men hvilken del af kyststrækningen skal du vælge? Tja, hvis du vil opleve den glamourøse stemning, der stadig knytter sig til dele af Den Italienske Riviera, og de mest spektakulære udsigtspunkter, så er det den østlige del af kyststrækningen, du skal vælge. Hvis du derimod mere er til det pulserende strandliv med masser af sol og badning, så bør du søge i retning af Riviera di Ponente, dvs. den vestlige del, der byder på kyststrækningens bedste strande.

Du bør naturligvis ikke gå glip af en tur til Cinque Terre - det 12 kilometer lange kystområde, der består af en nationalpark og fem landsbyer, som har givet navn til området. Kystlinjen, de fem landsbyer og de omkringliggende bjergskråninger regnes for nogle af de smukkeste kulturlandskaber i Italien og er alle officielt en del af nationalparken, der er erklæret verdensarv af Unesco. Foruden disse unikke kulturlandskaber kan du her opleve gamle, hyggelige fiskerlejer, et netværk af fine, gamle vandrestier med panoramiske havudsigter og en rig gastronomi. 

Og hvis du trænger til lidt storbyliv mellem sol, strand og naturoplevelser kan du tage på en udflugt til regionshovedstaden Genova - paradoksernes by - der byder på en besynderlig blanding af smukke gamle bygninger og nybyggeri i beton og stål, men som blandt andet rummer et fascinerende historisk centrum og en stolt fortid som maritim republik.

>> Få mere information til en ferie ved Den Italienske Riviera her

 
search map