Hotel i Corniglia i Cinque Terre

Villa Sandra Rooms

Villa Sandra Rooms ligger i den blå bygning til højre for den gule ejendom (til venstre i billedet) Udsigten fra balkonen Acquamarina
 
Villa Sandra Rooms er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Sandra Rooms er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i stemningsfulde og maleriske Corniglia tilbyder Sandra Villa tre nyrenoverede værelser med lcd-skærm med satellit-tv og balkon med havudsigt.

Bo centralt

Det er umuligt at bo mere centralt og samtidig have fred og ro på sin balkon, hvorfra man kan nyde havudsigten og de indbydende vinmarker, der ligger som terrasser op ad bjergskråningerne.

Læs mere om Villa Sandra Rooms

Smagfuldt indrettede værelser

De tre værelser Acquamarina, Azzurra og Arancia ligger i gadeplan (stueetage) og er præget af fine lyse nuancer. De er alle tre udstyret med aircondition, lcd-skærm med satellit-tv, et fint spejl, lille køleskab til fornødne drikkevarer (kun i Azzurra), fordelingsgang med lyssensor (kun i Acquamarina), badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet og måske vigtigst af alt: balkon med havudsigt i Acquamarina og Azzurra (ikke i værelset Arancia). Der er tale om én stor balkon, hvor de to værelser har hver deres ende.

Værelser tæt på kaffebarer

Værelserne har dobbeltseng, og i Acquamarina er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er uden morgenmad, men man kan købe morgenmad på en kaffebar ved siden af (ikke muligt på torsdage og i hele august måned). Her vil man bl.a. kunne købe the/kaffe, frugtjuice og croissant. Ellers er der rig mulighed for at indtage morgenmaden på andre barer i nærheden. Derudover er alle værelser røgfrie.

Lokale egnsprodukter i Antico Canto

Værterne Paolo og Sandra har netop åbnet deres egen lille delikatesseforretning med vin, olie, pesto og andre tillokkende egnsprodukter fra Ligurien. Forretningen hedder Antico Canto og ligger i forlængelse a Via Fieschi, blot ca. 50 m fra Villa Sandra Rooms. Den har ingen faste åbningstider men har som regel i åbent i dagtimerne. Skulle du komme til 'en lukket dør', er det altid muligt at spørge de venlige værter, om der er mulighed for at komme ind og kigge.

Læs om værelserne på Villa Sandra Rooms

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Sandra Rooms

Læs personlige anmeldelser af Villa Sandra Rooms som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sandra Rooms. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Villa Sandra Rooms

Bedømmelse af Villa Sandra Rooms

Det er en rigtig god lejlighed med en skyggefuld terrasse med god udsigt over vandet.

Læs mere

Super hyggelig by!

Læs mere

En perle

Værelserne er hyggelige og virkelig rene. Altanen er lille, men brugbar og har en vidunderlig udsigt

Læs mere

Hyggeligt sted

Corniglia er en lille hyggelig by, hvor livet går sin italienske gang. Den er et godt udgangspunkt for vandreture.

Læs mere

Skønt sted i Corniglia

Fantastisk centralt værelse med bad og balkon midt i Corniglia. Stedet var ideelt som udgangspunkt for vores udforskning af de 5 byer og ikke mindst vandrestierne i Cinque Terre.

Læs mere

autentisk, men forstyrret

Værelse, toilet og balkon meget god. Men vi manglede et
En stor ulempe: smuk klang, men meget forstyrrende kirkeklokker, der ringede selv om natten, og gjorde det vanskeligt at sove

Læs mere
 
search map