Hotel i Corniglia i Cinque Terre

Villa Sandra Rooms

Villa Sandra Rooms ligger i den blå bygning til højre for den gule ejendom (til venstre i billedet) Udsigten fra balkonen Acquamarina
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i stemningsfulde og maleriske Corniglia tilbyder Sandra Villa tre nyrenoverede værelser med lcd-skærm med satellit-tv og balkon med havudsigt.

Bo centralt

Det er umuligt at bo mere centralt og samtidig have fred og ro på sin balkon, hvorfra man kan nyde havudsigten og de indbydende vinmarker, der ligger som terrasser op ad bjergskråningerne.

Læs mere om Villa Sandra Rooms

Smagfuldt indrettede værelser

De tre værelser Acquamarina, Azzurra og Arancia ligger i gadeplan (stueetage) og er præget af fine lyse nuancer. De er alle tre udstyret med aircondition, lcd-skærm med satellit-tv, et fint spejl, lille køleskab til fornødne drikkevarer (kun i Azzurra), fordelingsgang med lyssensor (kun i Acquamarina), badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet og måske vigtigst af alt: balkon med havudsigt i Acquamarina og Azzurra (ikke i værelset Arancia). Der er tale om én stor balkon, hvor de to værelser har hver deres ende.

Værelser tæt på kaffebarer

Værelserne har dobbeltseng, og i Acquamarina er der mulighed for en ekstra opredning. Værelserne er uden morgenmad, men man kan købe morgenmad på en kaffebar ved siden af (ikke muligt på torsdage og i hele august måned). Her vil man bl.a. kunne købe the/kaffe, frugtjuice og croissant. Ellers er der rig mulighed for at indtage morgenmaden på andre barer i nærheden. Derudover er alle værelser røgfrie.

Lokale egnsprodukter i Antico Canto

Værterne Paolo og Sandra har netop åbnet deres egen lille delikatesseforretning med vin, olie, pesto og andre tillokkende egnsprodukter fra Ligurien. Forretningen hedder Antico Canto og ligger i forlængelse a Via Fieschi, blot ca. 50 m fra Villa Sandra Rooms. Den har ingen faste åbningstider men har som regel i åbent i dagtimerne. Skulle du komme til 'en lukket dør', er det altid muligt at spørge de venlige værter, om der er mulighed for at komme ind og kigge.

Læs om værelserne på Villa Sandra Rooms

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel San Terenzo

San Terenzo di Lerici, Ligurien

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map