Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Il Pusu

Il Pusus terrasse med lidt havkig
 
Terrazza Il Pusu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Il Pusu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Il Pusu ligger i et smørhul i Corniglia. Afstanden til hæveautomat, forretninger og restauranter er ganske få skridt. Det tager ca. 10 minutter at gå de 365 trin ned til stationen (der går også lokalbus), som ligger uden for byen. Det samme gælder, hvis du skal ned til vandet, da Corniglia ligger oppe på et klippefremspring.

Toværelseslejlighed med terrasse til 3/4 personer
- Lejligheden består af et opholdsrum med to senge og køkkenhjørne (med fire gasblus, kølefryseskab og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er ikke moderniseret men i pæn stand. Her er fjernsyn med italienske kanaler.

Læs mere om Terrazza Il Pusu

Treværelseslejlighed med terrasse til 6 personer
- Ved siden af lejligheden ligger et værelse (med separat indgang) med dobbeltseng, som ligeledes har adgang til samme terrasse og eget badeværelse med toilet og bruser samt et lille køleskab. Hvis man vælger denne løsning (altså toværelses plus værelse) til i alt seks personer, har man altså to badeværelser til rådighed og separate indgange, men man deles om terrassen. Der er altså ikke tale om to lejligheder men én toværelseslejlighed, hvortil man kan tilføje et værelse til i alt seks personer.

NB: hvis man kun lejer toværelseslejligheden, kan det ske at det tilstødende værelse lejes ud til anden side (separate indgange) og man deler således den store terrasse.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza del Capitano

Manarola, Ligurien

Terrazza Casa del Duomo

Manarola, Ligurien

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Populært i Ligurien

search map