Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Il Pusu

Il Pusus terrasse med lidt havkig
 
Terrazza Il Pusu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Il Pusu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Il Pusu ligger i et smørhul i Corniglia. Afstanden til hæveautomat, forretninger og restauranter er ganske få skridt. Det tager ca. 10 minutter at gå de 365 trin ned til stationen (der går også lokalbus), som ligger uden for byen. Det samme gælder, hvis du skal ned til vandet, da Corniglia ligger oppe på et klippefremspring.

Toværelseslejlighed med terrasse til 3/4 personer
- Lejligheden består af et opholdsrum med to senge og køkkenhjørne (med fire gasblus, kølefryseskab og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden er ikke moderniseret men i pæn stand. Her er fjernsyn med italienske kanaler.

Læs mere om Terrazza Il Pusu

Treværelseslejlighed med terrasse til 6 personer
- Ved siden af lejligheden ligger et værelse (med separat indgang) med dobbeltseng, som ligeledes har adgang til samme terrasse og eget badeværelse med toilet og bruser samt et lille køleskab. Hvis man vælger denne løsning (altså toværelses plus værelse) til i alt seks personer, har man altså to badeværelser til rådighed og separate indgange, men man deles om terrassen. Der er altså ikke tale om to lejligheder men én toværelseslejlighed, hvortil man kan tilføje et værelse til i alt seks personer.

NB: hvis man kun lejer toværelseslejligheden, kan det ske at det tilstødende værelse lejes ud til anden side (separate indgange) og man deler således den store terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Il Pusu

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Il Pusu som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Il Pusu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Il Pusu

Fantastisk beliggenhed

Dette sted har en fantastisk beliggenhed, lige ved torvet, super nemt med aflæsning af bagage, da man kan køre helt til, hvilke tit er umulig i Cinque Terre.
Kontakt personen er sød og hjælpsom, byen er skøn og rolig, og ikke så overrendt som de andre byer i området.
Lejligheden fungerer perfekt for to familier, da man deler en stor terresse, lejligheden med køkken er fin og stor med masser af plads til fire personer, og værelset som ligger ved siden af, er fin til to voksne og et lille barn.
Kan kun anbefales, vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Il Pusu

Læs mere

Marianne fra Hornbæk boede på Terrazza Il Pusu i Corniglia fra d. 19. til d. 25. september 2011.

Cinque Terre er det smukkeste og reneste sted jeg har været. Fantastisk område, det rene paradis, der opfylder rigtig mange behov.
Imponerende natur, dejlige strande, venlige mennesker og fantastisk mad.Vi boede i Corniglia, hvilket var et godt valg. Rigtig hyggeligt, få turister og meget fredfyldt. Lejligheden var ren og pæn og værten smilende og venlig. Ærgeligt vi kun havde en uge. Jeg skal helt sikkert derned igen.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Il Pusu

Læs mere
 
search map