Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Aurora

Den 40 m² store terrasse Rummeligt badeværelse med bruser og vaskemaskine
 
Terrazza Aurora er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Aurora er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Aurora har den store fordel at den til den ene side vender ud til vinmarker og grønne bjerge som bedst nydes fra den 40 m² store terrasse, og til den anden side ligger Corniglias hyggelige og livlige torveplads Largo Taragio, som vil give associationer til Montmartre.

Hyggelig og grottelignende lejlighed

Ud over den ideelle beliggenhed er Terrazza Aurora spækket med hygge og intimitet i en grottelignende lejlighed. Lejligheden ligger under gadeplan på en skråning, hvilket betyder, at man skal op ad nogle trappetrin for at komme op til torvepladsen "i gadeniveau".

Læs mere om Terrazza Aurora

Studiolejlighed Aurora med 2/3 sovepladser (med terrasse):
- Først kommer man ind i et veludstyret spisekøkken med satellit-tv, spisebord og tre siddepladser. Fra køkkenet er der udgang til et rummeligt badeværelse med bruser og lille badekar, toilet, hårtørrer og vaskemaskine. Ved siden af køkkenet går man ned ad nogle trin til et lille rum med soveplads til én person (ingen dør adskiller de to rum), og derfra er der en trappe op til en hems med dobbeltseng.

På den 40 m² store terrasse er der rigelig plads til at boltre sig og nyde en god frokost. Terrassen er vestvendt i retning mod vinmarkerne på Le Cinque Terre-skråningerne, så der er gode chancer for lidt lun aftensol, men der er ikke sol resten af dagen - og derfor svalende og rart. Adgangen til lejligheden er via terrassen, og vi gør opmærksom på, at man passerer terrassen til en nabolejlighed for at komme frem til den.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Aurora

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Aurora som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Aurora. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Vellykket ferie

Corniglia er en utrolig sød og hyggelig landsby. Meget mindre end de andre, men har alt, du behøver, og ligger helt perfekt i midten af de fem. Boligen fungerer fint. Pænt og ryddeligt. Vi var tre voksne i lejligheden, og vi var alle lige tilfredse. Anbefales varmt.

Læs mere

Karen fra København Ø boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 9. til d. 16. august 2011.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Corniglia, Vi var meget tilfredse med lejligheden,der fungerede helt tilfredsstillende. Vi var lidt beklemte ved at skulle igennem naboens terrasse, det havde været rart at vide.
Det var nemt at komme rundt, både til fods og med tog, og der var god motion i de 382 trappetrin, vi havde fornøjelsen af flere gange daglig.
Hvis der er specifikke spørgsmål i gerne vil have svar på, vil jeg gerne svare.

Læs mere

Birthe og rejsefælle fra Randers SØ boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 15. til d. 22. juli 2010.

Hyggelig lejlighed med pragtfuld stor terasse, hvor vi opholdt os det meste af tiden, når vi var i lejligheden. Byen lille og meget overskuelig. Hvis man ønsker sig aftenliv er byen ikke det rette valg. Området meget smukt. Vi vekslede mellem vandring,båd og tog som transport mellem de 5 byer.

Læs mere

Marianne og rejsefælle boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 26. til d. 30. juni 2010.

Har I været glade for byen og området? supergodt - og ja, det er den mindste af byerne, men også mindst turistet og det var vi glade for
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? - JA, dog kunne selve lejligheden godt have været lidt lysere.... men vi var heldige med terrasse og vejr.
Vi giver jeres reference videre.

Læs mere

Bjarne og Else fra Ringe boede på Terrazza Aurora i Corniglia fra d. 8. til d. 15. august 2009.

Ja! vi er nu kommet hjem fra en uforglemmelig ferie til Corniglia. Det var en stor oplevelse at holde ferie i denne by. Meget speciel by med små smalle gader med trappetrin (og derfor ingen biler) små sjove og spændende butikker. Lejligheden (Terrazza Aurora) levede helt og fuldt op til vores forventning - god indretning - dejligt badeværelse med både brus - badekar og vaskemaskine - fin køkken med alt hvad man har brug for.

Modtagelsen var over alt forventning. Vi blev venligt modtaget og vist til rette i lejligheden. Vi blev også hjulpet med at finde parkeringspladsen (som for øvrigt var indhegnet - rigtig godt). Stor ros til jeres samarbejdspartner + hendes mand og søster.

Forslag: det eneste vi kan foreslå som forbedring er at det ville være dejligt med et lille havebord med stole, på terrassen, udover det bord- og bænkesæt der er i forvejen. De lokale var også venlige mod os (der blev kigget lidt efter os de første par dage) - vi tror ikke de er vant til udenlandske turister - og engelsk og tysk er ikke deres stærke side - men det er kun sjovt - det kan sagtens lade sig gøre at blive forstået alligevel.

Også stor ros til personalet hos in-italia - vi har fået en fin og hurtig betjening, når der var ting vi var i tvivl om. Det har været en rigtig god ferie - det kan varmt anbefales.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Aurora

Læs mere
 
search map