Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Casa Il Carugio

 
Casa Il Carugio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Il Carugio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferielejlighederne Casa Il Carugio er eftertragtede - og det er med god grund. Her midt i Cinque Terre-byen Corniglia bor du med udsyn til den ene side og på den anden side af bygningen løber byens hovedgade, der er livlig, smal og kun for fodgængere. Få meter herfra kan nyde et højdepunkt på ferien: den hyggelige torveplads Largo Taragio, hvor der er udendørsservering.

Smørhulsbeliggenhed

Casa Il Carugio ligger midt i Corniglia (Carugio er dialekt for en karakteristisk gyde eller smal gade i Ligurien). Restauranter og butikker er nærmest lige uden for bygningen. Togstationen er ca. 15 minutters gang væk eller 5 min. med lokalbus som går fra hovedtorvet, og parkeringspladsen blot ca. 5 min. væk.

Læs mere om Casa Il Carugio

Pæne lejligheder med udsigt til by, land og vand

Lejlighederne er fordelt på fire etager og er opdelt i 4 etværelses- og 2 toværelseslejligheder. De fremstår pæne og flere af dem har diskret havkig til siden. Byen er roligere end de andre Cinque Terre-byer, så nattesøvnen skulle være sikret. Lejlighederne er fælles om en skøn nyrenoveret tagterrasse med panoramisk udsigt til hav, grønne bjerge og Corniglia by - og den er udstyret med borde, stole og solvogne.

Etværelseslejlighed med 2-4 sovepladser:
- Denne lejlighed ligger i stueplan og har opholdsrum med dobbeltseng, køkkenniche med 2-3 gasblus/kogeplader, og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger i køjeseng. Der er ingen udsigt fra denne lejlighed, men som sagt er der adgang til den store fælles tagterrasse.
Etværelseslejlighed med balkon med 2 sovepladser:
- Disse to lejligheder ligger øverst i ejendommen og har opholdsrum med dobbeltseng, køkkenniche med 2-3 gasblus/kogeplader, og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning er ikke muligt her. Der er havudsigt til siden fra balkonerne og desuden er der adgang til den store fælles tagterrasse.

Toværelseslejlighed med balkon med 3-4 sovepladser:
- Disse to lejligheder ligger på første og anden sal med diskret havkig til siden. Her er et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenniche med 4 gasblus og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden begge møbleret balkon og adgang til fælles tagterrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Il Carugio

Læs personlige anmeldelser af Casa Il Carugio som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Il Carugio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Casa Il Carugio

August 2013

Lille men lækker " lejlighed". Levede helt op til vores forventninger efter billederne.

Læs mere

Skøn tagterrasse

Alt fungerede perfekt. Vi blev mødt af vores vært på det lokale torv og fik en fin introduktion til lejligheden, den lille by og området. Lejligheden var pæn og ren med egen altan og en fantastisk fælles tagterrasse med flot, flot udsigt over byen og havet.
Cafeen lige overfor lejligheden har gratis internettet - dette kan nås fra lejligheden (bedst hvis man sidder på toilettet...).

Læs mere

Bedømmelse af Casa Il Carugio

Læs mere

Bedømmelse af Casa Il Carugio

Læs mere

Bedømmelse af Casa Il Carugio

Læs mere

Bedømmelse af Casa Il Carugio

Læs mere
 
search map