Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Casa Il Carugio

 
Casa Il Carugio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Il Carugio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ferielejlighederne Casa Il Carugio er eftertragtede - og det er med god grund. Her midt i Cinque Terre-byen Corniglia bor du med udsyn til den ene side og på den anden side af bygningen løber byens hovedgade, der er livlig, smal og kun for fodgængere. Få meter herfra kan nyde et højdepunkt på ferien: den hyggelige torveplads Largo Taragio, hvor der er udendørsservering.

Smørhulsbeliggenhed

Casa Il Carugio ligger midt i Corniglia (Carugio er dialekt for en karakteristisk gyde eller smal gade i Ligurien). Restauranter og butikker er nærmest lige uden for bygningen. Togstationen er ca. 15 minutters gang væk eller 5 min. med lokalbus som går fra hovedtorvet, og parkeringspladsen blot ca. 5 min. væk.

Læs mere om Casa Il Carugio

Pæne lejligheder med udsigt til by, land og vand

Lejlighederne er fordelt på fire etager og er opdelt i 4 etværelses- og 2 toværelseslejligheder. De fremstår pæne og flere af dem har diskret havkig til siden. Byen er roligere end de andre Cinque Terre-byer, så nattesøvnen skulle være sikret. Lejlighederne er fælles om en skøn nyrenoveret tagterrasse med panoramisk udsigt til hav, grønne bjerge og Corniglia by - og den er udstyret med borde, stole og solvogne.

Etværelseslejlighed med 2-4 sovepladser:
- Denne lejlighed ligger i stueplan og har opholdsrum med dobbeltseng, køkkenniche med 2-3 gasblus/kogeplader, og badeværelse med toilet og bruser. Der er mulighed for to ekstra opredninger i køjeseng. Der er ingen udsigt fra denne lejlighed, men som sagt er der adgang til den store fælles tagterrasse.
Etværelseslejlighed med balkon med 2 sovepladser:
- Disse to lejligheder ligger øverst i ejendommen og har opholdsrum med dobbeltseng, køkkenniche med 2-3 gasblus/kogeplader, og badeværelse med toilet og bruser. Ekstra opredning er ikke muligt her. Der er havudsigt til siden fra balkonerne og desuden er der adgang til den store fælles tagterrasse.

Toværelseslejlighed med balkon med 3-4 sovepladser:
- Disse to lejligheder ligger på første og anden sal med diskret havkig til siden. Her er et soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med dobbeltsovesofa, køkkenniche med 4 gasblus og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har desuden begge møbleret balkon og adgang til fælles tagterrasse.

Skjul teksten
 
 
search map