Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Balcone Caveccia

Caveccia er bag den lyserøde tilbygning og lille balkon med den hvide dør bag figentræet
 
Balcone Caveccia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Balcone Caveccia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Corniglia og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Balcone Caveccia ligger midt på den centrale plads i Corniglia, som er et samlingspunkt med liv og leben. Byen kaldes af de lokale og på dialekt Ciapaa, mens den ellers ikke synes at have noget officielt navn. Her ligger der hyggelige restauranter og barer lige uden for døren, hvor man også finder byens kirke, busholdeplads og hæveautomat.

Lille balkon med udsigt

Fra køkkenet og fra lejlighedens lille balkon er der en fin udsigt til Corniglias farverige facader, havet og bakkerne med vinmarker.

Læs mere om Balcone Caveccia

Toværelseslejlighed med 2+3 sovepladser:
- Lejligheden ligger i gadeniveau (tre trin ned ved hoveddøren). Den er på 35 m² og er indrettet med et opholdsrum med en sovesofa til to personer, et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for enkeltseng, et lille køkken med ovn og fire gasblus og endelig et badeværelse med bruser. Lejligheden er pæn og man finder alt det nødvendige. I køkkenet er der fransk balkon og i stuen udgang til lille balkon med havkig.

Afstanden til togstationen og havet er ca. 15 min. til fods. Lejligheden ligger som et godt udgangspunkt for vandreture i Nationalparken Le Cinque Terre.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Balcone Caveccia

Læs personlige anmeldelser af Balcone Caveccia som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Balcone Caveccia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Balcone Caveccia

Oplevelser

Meget fin velkomst ved Lidia, der gav en god beskrivelse af stedets muligheder.
Fin service under opholdet med bl.a. med rengøring og skift af sengetøj og håndklæder hver 4. dag.

Læs mere

Bedømmelse af Balcone Caveccia

Læs mere

Christian Bo fra Sydals boede på Balcone Caveccia i Corniglia fra d. 6. til d. 11. oktober 2012.

Kære Stefania !
Kun godt at sige. Området er jo smukt og lejligheden er fin og passede lige til vores formål. Service var helt i top. Vi blev jo hentet ved stationen, da vi ankom lidt sent kl. 23.30. Så alt klappede og var perfekt

Læs mere

Marianne og familie fra Silkeborg boede på Balcone Caveccia i Corniglia fra d. 12. til d. 14. juli 2012.

Vi er meget tilfredse med det hele. Især Corniglia og værtindens venlighed og gæstfrihed.

Læs mere

Marianne fra Silkeborg boede på Balcone Caveccia i Corniglia fra d. 19. til d. 24. juli 2010.

Det var helt igennem et perfekt ophold! Flinke og hjælpsomme mennesker og SKØNNE omgivelser. Hvis jeg skulle nævne en ting, er det nok, at lejligheden er nabo til en kirke, der ringer med klokkerne en gang hver kvarter, også om natten, så ørepropper er en god ide!
Tak for god service!

Læs mere

Mona og rejsefælle fra Skørping boede på Balcone Caveccia i Corniglia fra d. 7. til d. 13. oktober 2009.

Vi har virkelig nydt området. Speciel glad for, at vi valgte Corniglia som base. Corniglia var den af de 5 byer, som levede mest op til vores behov for skønhed, traveture, bar/café og spisesteder og ikke mindst roen i byen.
En uge med skøn vejr, efteråret virker som et oplagt tidspunkt at besøge området på, ikke for varmt eller koldt overhovedet. Vi boede rigtig fint med åben udsigt til Middelhavet, det lille torv og baren nedenunder, hvor vi indtog vores morgenmad hverdag. Søde og imødekommende mennesker i Corniglia.

Vi har følt os godt tilpas og har ligeledes været meget trygge og glade for In-italia´s hurtige, professionelle og ikke mindst imødekommende samarbejde.

Læs mere
 
search map