Anmeldelser af Terrazza sul Golfo

 
Terrazza sul Golfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza sul Golfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza sul Golfo

Læs personlige anmeldelser af Terrazza sul Golfo som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza sul Golfo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Anders og familien på Terrazza sul Golfo i Coregna fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Det er anden gang at vi benytter denne bolig I Italien og vi er meget glad for stedet. Det er virkelig hyggeligt og rustikt, meget rent og med venlige værter. Området er super for udflugter både nord og syd på, og La Spezia er en driftig by, med relativ få turister og en fine shopping muligheder. Vi regner med at vende tilbage om et par år. Der er ikke fjernsyn I lejligheden, det synes vi er en fordel, men måske kunne andre blive skuffede.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Bente og Jess fra Silkeborg boede på Terrazza sul Golfo i Coregna fra d. 13. til d. 20. september 2008.

Vi var generelt godt tilfreds med den uge vi befandt os i Coregna. Hus og lejlighed, område, natur, by og værter var meget tilfredsstillende. Det er dog en kæmpe fordel selv at køre bil, da der er langt at gå fra byen til beboelse, og at man skal vide, at man kun kan købe billetter til bussen ( som i øvrigt ikke har så mange afgange) i tobaksforretninger i La Specia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bent og rejsefæller fra Aalborg boede på Terrazza sul Golfo i Coregna fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vejen til ferieboligen er en smal asfaltvej hvor 2 biler ikke kan passere hinanden. Det var vort held, for da vi ankom lidt i 7 om aftenen, mødte vi en bil, der venligt bakkede. Det var ejeren (eller mere præcist, en venlig ældre dame der passede ferielejlighederne) der var på vej til bryllupsfest i La Spezia. Nå, alt endte lykkeligt, vi blev vist rundt, og fik nøglen til lejligheden. Vi bar al bagagen ind, og drog selv til La Spezia, for at få noget at spise, og se os lidt omkring. Efter en lang dag i bil blev det kun til en kort tur i byen, så vi var tilbage ved 10-tiden. Desværre for at konstatere, at låsen til lejligheden var gået i baglås; vi kunne ikke komme ind!! Efter nogle mislykkede indbrudsforsøg, måtte vi til sidst bide i det sure æble, og i stedet for sidde på terrassen (det var dejligt vejr) og gætte på, hvor lang tid bryllupsfester i Italien varer. Her tilsmilede lykken os endnu engang, ejeren er ældre mennesker, så de var allerede tilbage lidt efter midnat. Vi forklarede problemet på engelsk, tysk, dansk og fingersprog, og til sidst forstod hun (som talte flydende italiensk) at låsen var i stykker. Efter en del ringeri rundt – bl.a. efter en søn – lykkedes det til sidst, med en stige (hvis den bare ikke havde været gemt et eller andet sted i olivenlunden!!), at komme ind i lejligheden. Det hele endte lykkeligt! Vi havde taget imod tilbuddet om en anden ferielejlighed i stueplan (hvis et lignende problem skulle opstå, havde jeg ikke brug for stigen, jeg ikke vidste hvor var) og fået flyttet bagagen ned i vor nye bolig, så endelig kl. ca. 3 kom vi til køjs.
Jeg ved ikke om det er godt eller skidt, at resten af ugen ikke blev lige så oplevelsesrig, for den første dag havde afgjort alle de elementer der skal til, for at skabe store ferieminder.
Resten af ugen gik perfekt. Ferieboligen har en unik beliggenhed, med en enestående udsigt over byen La Spezia og Middelhavet. Bare at sidde foran huset – måske med et lille glas vin – og kigge på alle bådene – store som små – der myldre rundt i bugten er en oplevelse i sig selv. Vi lod os naturligvis ikke nøje med det, men var på tur dagligt. Stedet er et meget fint udgangspunkt for ture til naturparken Le Cinque Terre, hvad enten det er på gå-ben, eller i bil. Samtidig ligger byen La Spezia med restauranter, butikker og et meget spændende fiske- og grønttorv kun få km. væk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jørgen og rejsefællen fra Aalborg SØ boede på Terrazza sul Golfo i Coregna fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi tilbragte en uge (uge 27) i Coregna.
Terrazzo sur Golfo kan helt klart anbefales, flot udsigt, dejlige udearealer (vi spiste kun udenfor) og en rar og venlig vært, der kunne tale fransk. Vi havde valgt den mindste lejlighed, men der var fint plads til to og alting fungerede.

Tre gode råd:
- Stien, der går over til Cinque Terre stierne kan man ikke basere turen på videre ud i stisystemet, den er så lang og krævende, at man skal være meget veltrænet, for at det ikke i sig selv skal være en heldagstur. Defor:
- hav bil med eller lej én. Hvad så med de dyre parkeringsafgifter?
- det kan betale sig at få tjek på de grønne busser (tidsplaner i Cinque Terre-turistinformationerne), så kan man parkere gratis f.eks. i Biassa eller Volastra og tage busserne til Cinque Terre-stierne.

Hvis man trænger til afveksling, er museo Amadeo Lia i La Spezia et fint lille museum. Eller man kan dase i haven, der også er en del af Terrasso sur Golfo, ovenfor olivenlunden og følge med i, hvad der sker i La Spezia-bugten, vi havde en rigtig god ferie

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Villy og hustru fra Brøndby boede på Terrazza sul Golfo i Coregna fra d. 6. til d. 13. september 2006.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Italien, nu er Italien ikke nyt at forstå, vi har været mange mange gange i Italien, det har været vores foretrukne ferieland sammen med vores dejlige drenge, men vi har altid været på camping.
Vi har været rigtige mange steder i Italien, men for mange år siden da vi boede i Santa Lorenzo faldt vore hjerter for dette område i Italien, og da vi har nogle rigtige gode venner i La Spezia, syntes vi at vi ville prøve at leje et lille hus/lejlighed så vi kunne overnatte i nærheden og på denne måde fik vi kontakt via internettet hvor vi fandt In-Italia, her fandt vi dette dejlige og rolige sted oppe i bjergene - Goregna - tæt på de 5 vin byer som er et fantastisk sted at udforske - lange gå ture - mad - vin - ikke mindst den fantastiske udsigt over havet. Vi gik fra Rio maggiore til Monte Rosso en lille tur på ca. 22 km.
Vi fik alle papirerne via E-Mail om lørdagen og så kunne vi tage afsted. Vi ankom til Goregna onsdag kl. ca 11 for at bese det vi havde lejet(vi kunne komme ind fra kl. 16), det søde og venlige ægtepar som sørger for at man får nøgler og kan indkvarteres, tog venligt imod os og hilste os velkommen. Vi fik nøglen med det samme for der var ledigt, fint. Vores lille oase her i Goregna var rigtig dejlig og hyggelig med en fantastisk udsigt over hele bugten, her var alt hvad vi havde brug for (på nær en cavatapi(probtrækker)til vinen, og måske en kedel til at koge vand i) men vi klarede det med en lille gryde. Vi havde vore venner med op for at se stedet her, de syntes at det lå rigtig dejligt og kunne måske godt bruge/anbefale til andre af deres/vores venner som vil på besøg i Italien. Der er masser af ting/steder at se i dette fantastiske område. Vi har haft en rigtig dejlig uge i Goregna og kunne sagtens finde på at bruge In-Italia - Terrazza del golfo - igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map