Agriturismo i Coregna i Ligurien

Terrazza sul Golfo

 
Terrazza sul Golfo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza sul Golfo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ligurien og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Terrazza sul Golfo er en gård på cirka 13 hektar, som hovedsageligt dyrker oliven. Gården ligger i 250 meters højde over havet lige på grænsen til Le Cinque Terre - naturreservat. Huset ligger ca. 7 km fra havet og 3 km fra nærmeste indkøbsmuligheder og butikker. Den største større by i omegnen er La Spezia, blot 5 km fra gården.

Gården ligger smukt i landskabet og her findes bl.a. en sti som forbinder Porto Venere med Riomaggiore og som fører videre til naturreservatet. Herfra er der således gode muligheder for gåturer og udflugter rundt i Le Cinque Terre.

Læs mere om Terrazza sul Golfo

På gården er der lejligheder fra 1 værelse og op til 3 værelser som alle ligger i bondehuset, der oprindeligt stammer fra 1700 tallet. Huset er i dag restaureret og lejlighederne råder alle over egen lille balkon eller have, gaskomfur med ovn og selvstændigt varmeanlæg (mod betaling). Ved huset er der parkeringsplads og stor have med fælles grill og stor ovn.

Lejlighederne på Terrazza sul Golfo

Etværelseslejlighed Corniglia med 2 sovepladser (ca. 20 m²)

består af lille spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og badeværelse / toilet. Der er en mellemdør til lejligheden Vernazza, som kan åbnes hvis ønsket.

Toværelseslejlighed Riomaggiore med 4 sovepladser (ca. 30 m²)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser (sovesofa eller to enkeltsenge eller alkove med dobbeltseng), soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet.

Toværelseslejlighed Vernazza med 4 sovepladser (ca. 30 m²)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet. Der er en mellemdør til lejligheden Corniglia, som kan åbnes hvis ønsket.

Treværelseslejlighed Portovenere med 5 + 1 sovepladser (ca. 35 m²)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse / toilet.

Skjul teksten
 
 
search map