Anmeldelser af Residence Locanda delle Antiche Pietre

 
Residence Locanda delle Antiche Pietre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Locanda delle Antiche Pietre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colletta di Castelbianco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Locanda delle Antiche Pietre

Læs personlige anmeldelser af Residence Locanda delle Antiche Pietre som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Locanda delle Antiche Pietre. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte fra Gentofte boede på Residence Locanda delle Antiche Pietre i Colletta di Castelbianco fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Vi har haft en pragtfuld ferie og kan varmt anbefale Castelbianco. Det var en enestående feriebebyggelse i de skønneste omgivelser. Vi nød især stilheden (sammenlignet med byerne nede på kysten), udsigten til bjergene og mulighederne for vandreture ad afmærkede ruter.

Da vi ankom, blev vi noget overraskede over den bolig, vi fik anvist. Vi syntes ikke den levede op til til vores forventninger, da vi havde bestilt en rimelig dyr bolig. Vi ringede så hjem til jeres kontor og fik hurtig og professionel hjælp til at afklare, hvad der viste sig at være en misforståelse fra den italienske værts side. Inden længe var vi installeret i den rigtige bolig, der var flot og velindrettet. Så ros til jeres lørdagsservice.

Det eneste vi kunne savne lidt, var at poolen var åben noget mere. Vi ville gerne have svømmet om morgenen eller om aftenen, men det har vel noget at gøre med kapaciteten fra livreddernes side.

En anden lille ting er, at det kunne være rart, hvis I skrev hvor der var indkøbsmuligheder. Vi havde - måske lidt naivt - forestillet os, at der var en bager eller en lille butik i en af de nærmeste landsbyer, men der skulle man altså noget længere væk.

Men alt i alt en rigtig god tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map