Feriebolig i Colletta di Castelbianco i Ligurien

Residence Locanda delle Antiche Pietre

 
Residence Locanda delle Antiche Pietre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Locanda delle Antiche Pietre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colletta di Castelbianco og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Locanda delle Antiche Pietre ligger i den lille bitte bjergby Colletta di Castelbianco i Liguriens indland 13 km fra Albenga by og 20 km fra stranden i Alassio.

Lejlighederne ligger alle i en gammel nyrestaureret middelalderborg med den mest fantastiske udsigt over landskabet. Her hersker der en helt igennem rolig og afslappet stemning og man hører ikke andet en flodens behagelige brusen. Lejlighederne ligger spredt rundt på borgen og man føler sig næsten helt henstillet til et lilleput land med de smalle stenbelagte stisystemer og trapper man skal gennem for at komme til lejlighederne, og de små forskelligfarvede døre og vinduer. Ønsker man at feriere i rolige omgivelser væk fra turisme, men stadig være nær havet er dette det helt rigtige valg. Blot den fascinerende borg og udsigten herfra gør at man absolut ikke bliver skuffet!
På Residence Locanda delle Antiche Pietre er der svømmebassin på 20 x 4 meter med parasoller og liggestole, sauna, reception, bar, restaurant med typiske liguriske egnsretter, enoteca (vinbar) med stort udvalg af ca. 200 etiketter, have, vaskeri og åbent amfiteater. Kun 10 km herfra findes der tennisbaner, 15 km fra nærmeste golfresort.

Læs mere om Residence Locanda delle Antiche Pietre

Alle lejlighederne er enkelt moderne indrettetmed fjernsyn og internetforbindelse. Køkkenerne råder over køleskab og to eller fire elektriske plader. Nogle af lejlighederne har enddog elektriske varmeanlæg, som tændes mod bestillinge hjemmefra og mod betaling. Bemærk at alle typer lejligheder kan ligge på to etager. Stedet er ikke egnet til gangbesværede og små børn i klapvogn.

NB. I perioder med ophold på 7 dage foregår ankomst og afrejse altid om lørdagen; i perioder med ophold på min. 5 dage kan ankomst ske torsdag, fredag eller lørdag.

Skjul teksten
 
 
search map