Rejser til Cinque Terre

På rejser til Cinque Terre kommer du bl.a. forbi Vernazza
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cinque Terre - pakkerejser med rejsegaranti

Rejs med In-Italia til Cinque Terre og vælg blandt det store udvalg af hoteller, villaer og ferielejligheder. Bestil din rejse online inkl. fly, hotel og evt. lejebil eller transfer og få den billigste pris. Når du bestiller en pakkerejse, er du automatisk dækket af pakkerejseloven og rejsegaranti, ligesom vi har tegnet udvidet ansvarsforsikring. Med In-Italia Rejser kan du rejse til alle lufthavne i Italien, og du vælger selv rejselængde og rejseperiode. Skal du rejse til Ligurien, er de mest benyttede lufthavne Pisa, Firenze, Genova eller evt. Nice i Frankrig.

Populære hoteller og ferielejligheder i Cinque Terre

Kort over Cinque Terre og andre rejsemål i Ligurien

Brug kortet til at finde dit hotel i Cinque Terre eller på et af de mange andre rejsemål i Ligurien. Du kan også se afstande fra lufthavne på kortet, samt de mange spændende seværdigheder i regionen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Start din rejse fra Hamborg, København, Billund eller Aalborg lufthavn

Med In-Italia Rejser kan du flyve fra alle lufthavne i Danmark, men de bedste forbindelser finder du i de tre lufthavne København, Aalborg og Billund, ja - og så er det også værd at tænke på lufthavnen i Hamborg, der har mange gode og billige flyruter til Italien. I skrivende stund kan du flyve direkte til Pisa fra Billund og København og Pisa er den lufthavn med direkte fly, som ligger nærmest på Cinque Terre. Du kan også overveje at flyve til enten Firenze, Milano, Genova eller Nice. I søgemaskinen kan du selv sammensætte din rejse og du kan se priser på fly til de forskellige lufthavne, samt afstanden til dit hotel.

Bestil en billig lejebil i lufthavnen

Den absolutte nemmeste måde at komme fra lufthavnen til Cinque Terre, eller for den sags skyld andre rejsemål i Ligurien, er med en lejebil. Hos In-Italia Rejser samarbejder vi med en håndfuld udvalgte biludlejningsselskaber, som alle er kendt for at give god service, vi samarbejder bl.a. med Avis billeje, SIXT car rental, Hertz og Europcar biludlejning. Bestiller du en pakkerejse, vil du automatisk blive tilbudt billeje eller transfer, når du booker din rejse, men skal du blot bestille en billig lejebil kan du sammenligne priser på udlejningsbiler i alle lufthavne og større byer f.eks. Pisa via nedenstående link.

>> Sammenlign priser på billeje i Pisa

Kør-selv ferie i egen bil er naturligvis også en mulighed, da Ligurien ligger i den nordlige del af Italien. Vil du rejse i egen bil, kan du læse mere om kør-selv ferie til Cinque Terre her.

Hvor skal man bo, i lejlighed eller på hotel?

In-Italia er specialist i rejser til Ligurien og tilbyder et stort program af hoteller, ferielejligheder og villaer som alle er håndplukkede. Ønsker du at holde ferie på et lille familiedrevet hotel i vandkanten eller måske et hotel med flere faciliteter f.eks. børnepool, eller vil du hellere bo i din egen ferielejlighed og bare nyd udsigterne på din balkon? Find dit hotel eller lejlighed i Cinque Terre ved at benytte filtrene i søgemaskinen.

 

Mere information til din rejse til Cinque Terre

Cinque Terre er en del af Den italienske Riviera i Ligurien-regionen i det nordvestlige Italien. Kystområdet er ca. 12 kilometer langt og består af en nationalpark og fem landsbyer, som har givet navn til området. Landsbyerne er Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Kystlinjen, de fem landsbyer og de omkringliggende bjergskråninger er alle officielt en del af nationalparken og er blevet erklæret verdensarv af Unesco.

Cinque Terre byder på hyggelige fiskerlejer, et netværk af fine, gamle vandrestier med panoramiske havudsigter, en rig gastronomi og nogle af Italiens smukkeste kulturlandskaber.

Et stisystem forbinder de fem kystbyer, så du har mulighed for at vandre fra by til by, hvis du har mod på det. På nogle stier er det også muligt at køre på mountainbike eller ride på hest. Blandt de mest kendte vandreruter i området - mellem Manarola og Riomaggiore - er den såkaldte Kærlighedssti, der er hugget ud i klipperne og byder på en smuk udsigt over havet. Hvis du ikke orker at vandre mellem byerne, kan du dog nøjes med at køre i tog, da der går toge mellem dem flere gange i timen. Byerne er også forbundet via turbåde, når det ikke er hårdt vejr.

I Monterosso kan du opleve en familievenlig sandstrand, forrevne klippekyster og en stemningsfuld middelalderbykerne; i Vernazza finder du de smukke liguriske pastelfarvede huse beliggende helt ned til havet og en lille sandstrand; Corniglia ligger højt på et klippefremspring med en usædvanligt betagende panoramaudsigt; Manarola byder på en fantastisk udsigt og en charmerende stemning med stort set kun èn gade, nemlig hovedgaden, som fører ned til den lille bådplads; og Riomaggiore regnes for den arkitektoniske perle blandt de fem byer. 

Og sidst, men ikke mindst, er Cinque Terre et godt udgangspunkt for dagsudflugter til andre interessante steder i nærheden, f.eks. strandlagunen Punta Corvo - der regnes for én af de smukkeste strande i Italien - med sit sorte sand og smukke udsigt mod Portovenere. Du kan også vælge at tage på en dagsudflugt til interessante kulturbyer, såsom Firenze og Pisa.

Få mere information til en ferie i Cinque Terre her

Bestil rejser til Cinque Terre online og få den billigste pris

Hos In-Italia Rejser er vi kendt for personlig service, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et skræddersyet tilbud på din rejse til Cinque Terre, eller hvis du blot vil have et godt råd til valg af hotel eller rejsetips. Er du på jagt efter den billigste pris på din rejse, skal du dog bestille den online i søgemaskinen, hvor vi sammenligner priser fra alle flyselskaber så du altid er sikker på at få den bedste pris.

 
search map