Hotel i Chiesanuova i Cinque Terre

La Sosta di Ottone III

 
La Sosta di Ottone III er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Sosta di Ottone III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chiesanuova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Sosta di Ottone III burde modtage en pris for god smag: historiefortællende møbler, varme farver og moderne design skaber en tiltrækkende samhørighed på stedet. Navnet stammer fra Otto III (år 980-1002), som i år 996 overnattede i dette hus på vej til Rom for at blive udråbt til kejser af Pave Gregorius V.

Nøgleordene er elegant og landligt: de stilfulde suiter ligger i de skønneste middelalderlige omgivelser. Her er ro - kun naturens egne lyde, kirkeklokken og en hund i det fjerne danner det lydmæssige setup. Bil er en absolut nødvendighed i dette område for at komme på udflugter og til/fra stedet, men der afgår også flere vandreruter fra Chiesanuova, blandt andet til Monterosso. De nærmeste strande er i Monterosso og Levanto.

Læs mere om La Sosta di Ottone III

På dette hyggelige, historiske overnatningssted er der rig mulighed for at nyde dagen, som tilsmiler jer, fra en af terrasserne, der er møbleret med borde, stole og liggestole til livsnyderne (suiterne har ikke balkon, da de ligger i en historisk bygning). Endelig kan man også besøge eller gå måneskinstur i deres lille olivenlund, som ligger et stenkast fra huset. Fra de tillokkende udeområder kan man nyde udsigten over havet og bjergene samt kik ned til Levanto, som ligger helt nede ved vandet - og måske kommer husets venlige collie og hilser på.

De 4 Suiter (alle ikke-ryger og kan rumme 2-4 personer) har hvert deres helt individuelle særpræg (de varierer lidt i størrelse og et af dem af to afdelinger) og er alle indrettet med antikke møbler og varme farver. Alle værelserne har udsigt mod bjergene, Levanto og Middelhavet og er fordelt på 1. og 2. sal i bygningen. Materialerne og møblerne er nøje udvalgte og dækker blandt andet skifer, marmorgulve, mosaikker, fritliggende træbjælker, parketgulve og persiske tæpper.

Tv-kulturen har man fravalgt, da den ikke passer ind i stedets ånd, men der er til gengæld aircondition, trådløst internet og desuden en computer til rådighed i hvert værelse. Alle suiterne har en dobbeltseng, 3 af dem har derudover en behagelig dobbeltsovesofa, skrivebord, minibar, værdiboks og eget rummeligt badeværelse med toilet, hårtørrer, badekar og mange fine arkitektoniske detaljer. Værelserne har bestemt herregårdsstemning.

Morgenmaden tilberedes og serveres enten i den hyggelige morgenmadssalon eller på terrassen.

I deres lille familiedrevne restaurant serveres en fast 4-retters menu (denne skal ikke bestilles på forhånd - værterne skal blot vide det fra dag til dag og mindst et døgn inden middagen). Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle liguriske retter og sætter en ære i at vedligeholde og udvikle kulturen omkring slow-food. Middagen serveres enten inde eller ude - afhængigt af vejret.

Bemærk, at denne vidunderlige lille plet ikke er egnet til gæster, som søger et hotels mange faciliteter og bekvemmeligheder samt liv & glade dage, som man finder det i de større byer med restauranter og gadeliv. Her er man tæt på naturen i en original ligurisk landsby langt fra turisternes indtog og i behagelig afstand til havet.

Skjul teksten
 
 
search map