Feriebolig i Chiesanuova i Cinque Terre

Casa Campagnola

 
Casa Campagnola er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Campagnola er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Chiesanuova og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I bakkerne fem km fra Levanto ligger den lille stemningsfulde landsby Chiesanuova. Ca. 50 meter fra landevejen ligger Casa Campagnola, hvortil du kommer gående af en stejl lille vej. Bilen kan parkeres ved vejen, men bagagen må slæbes til huset. Parkeringen, som man kan bestille, ligger i Levanto.

Omgivelserne her er fredelige: Trafikken er næsten ikke eksisterende, da vejen ender i Chiesanuova, og den eneste støj, du kan regne med at høre, er kirkeklokkerne. Havet og stranden ligger kun 5 km herfra, men her er ikke havudsigt. Foran huset er der en stor terrasse, som er overdækket af en pergola og udstyret med bord og stole så man kan nyde udsigten og måltiderne udendørs.

Læs mere om Casa Campagnola

Lejlighederne på Casa Campagnola er hjemligt indrettet i en blanding af landlig stil og inspiration af det nærliggende hav. Lejlighederne er udstyrede med satellit-TV og vaskemaskine.

Lejlighederne på Casa Campagnola

Treværelseslejlighed Ginestra med 4 sovepladser (stueetage)

ligger i stueetagen og består af opholdsstue med åben pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse/toilet. Denne lejlighed råder desuden over egen lille have bagved huset udover at have adgang til den fælles terrasse.

Treværelseslejlighed Lavanda med 4 sovepladser (1. sal)

ligger på første sal og deler trappeopgang med lejlighed Rosmarino oven på. Lejligheden består af opholdsstue med åben pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse/toilet. Gæsterne har adgang til den fælles terrasse i stueetagen lige over for huset.

Treværelseslejlighed Rosmarino med 4 sovepladser (2. sal)

ligger på anden sal og deler trappeopgang med lejligheden Lavanda. Lejligheden består af opholdsstue med åben pejs og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to senge og badeværelse/toilet. Gæsterne har adgang til den fælles terrasse i stueetagen lige over for huset.

Skjul teksten
 
 
search map