Ferieboliger og hoteller i Chiesanuova

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fredeligt og uberørt

Oppe bag de kendte og meget besøgte Le Cinque Terre-byer ligger mange fredelige og uberørte landsbyer, hvor de færreste turister har sat deres fod, og hvor larm og spektakel er en by i Rusland. Chiesanuova er en af disse landsbyer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Original landsbyidyl

Landsbyen, som kan dateres tilbage til 1000-tallet, tæller en samling charmerende huse og en dominerende ligurisk kirke. Byen ligger mere præcist mellem badebyen Levanto og den første af de fem Le Cinque Terre-byer Monterosso al Mare med ca. 5 km til dem begge. Fra Chiesanuova er der et fabelagtigt udsyn over Levanto, bjergene og havet. Chiesanuovas største styrke er den stilfærdige og maleriske beliggenhed her 200 m over havets overflade, og den kan prale af ikke at have noget handels- eller kulturliv: charmen er netop at man her ikke finder hverken forretninger, restauranter, trafikstøj eller kaffebarer - kun den rene, originale landsbyidyl.

Læs mere om Chiesanuova

Skjul teksten
 
 

Populært i Ligurien

search map