Hotel i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas swimmingpool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Magen til hyggelig og historisk charmerende beliggenhed skal man lede længe efter. Foran hotellet ligger den gamle bydel for dine fødder, mens du på bagsiden kan nyde poolen omgivet af citrontræer og stor solterrasse med poolbar.

Swimmingpool midt i byen

Der er tale om et centralt beliggende og levende hotel med restaurant og hyggelig bar ud til gaden. Der er i 2010 anlagt swimmingpool med jacuzzi (35 grader) og lækre havemøbler. I den ene ende af poolen er der børnepool med en vanddybde på 50 cm (ikke separat pool). I sommermånederne vil der være livemusik ved poolområdet på fredage ca. fra 19:00 til 22:00. Der er ikke havudsigt fra hotellet men blot ca. 700 m til vandet, hvor man finder både strand (en privat med sand og en offentlig med småsten) og en kæmpe lystbådehavn. Hotellet stiller cykler til rådighed. I Chiavaris gamle bydel, som ligger lige uden for døren (ca. 20 m), er der daglige torvemarkeder og gågade med arkadebuer og butikker, der spænder fra lokal fiskehandler til Gucci side om side.

Læs mere om Hotel Monte Rosa

Talrige faciliteter, deriblandt bekvem parkeringskælder

På hotellet er der ud over reception, restaurant, morgenmadssal (buffet) og bar, naturligvis elevator, wi-fi (mod tillæg), legeplads til børn og en kæmpe solterrasse til gæsternes frie afbenyttelse. Hotellet tilbyder også madlavningskurser til deres gæster. Trods hotellets meget centrale placering er det faktisk muligt at køre helt herhen uden at passere miljøzonen, hvorfor vi varmt anbefaler at bestille parkeringsplads i hotellets garage for et meget overkommeligt tillæg. Det kan sommetider være svært at finde parkering i Chiavari.

Dobbeltværelse Standard
- Værelserne er pænt indrettede med sat-tv, aircondition, telefon, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (enkelte med badekar). Ekstra opredning er ikke mulig.
Dobbeltværelse Superior
- Disse 4 værelser, som er lidt større end standardværelserne, er pænt indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (enkelte med badekar). Mange af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Superior med balkon
- Disse 12 værelser, som er lidt større end standardværelserne, er pænt indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (enkelte med badekar). Disse har balkon, og mange af værelserne har mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Deluxe
- Disse 8 værelser er hotellets mest nymoderniserede. Værelserne ligger på enten 2. eller 3. sal og har udsigt til Chiavaris gamle bydel. De er lyse og indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, elkedel, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og rummelig bruser. Flere af værelserne er forbundet med en dør imellem (hvilket er en god løsningen til store familier), mens det i halvdelen af værelserne er muligt med en ekstra opredning.
Dobbeltværelse Deluxe med balkon
- Disse 4 værelser er hotellets mest nymoderniserede. Værelserne ligger roligt og vender mod hotellets gårdmiljø. De er lyse og indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, elkedel, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og rummelig bruser. Værelserne er alle rummelige og har plads til en ekstra opredning til i alt tre personer. Værelset har en lille balkon med to stole.
Dobbeltværelse Deluxe Plus med balkon
- Disse værelser er hotellets mest nymoderniserede. Værelserne er lyse og indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, elkedel, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og rummelig bruser. Betegnelsen Plus er på grund af den private, møblerede balkon. Ekstra opredning er ikke mulig.
Family Room
- Disse to Family Room består af to værelser (1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med to enkeltsenge) og er pænt indrettede med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og badekar. I begge Family Room er der mulighed for op til i alt fem personer (med køjeseng). Familieværelserne har ikke balkon.
Family Room Deluxe
- Dette Family Room består af to værelser (1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse to enkeltmandssovesofaer). Dette familieværelse er blandt hotellets mest nymoderniserede og ligger på 3. sal med udsigt til Chiavaris gamle bydel. Det er lyst og indrettet med sat-tv (LCD), aircondition, telefon, minibar, elkedel, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og rummelig bruser. Der kan bo maks. 4 personer i dette familieværelse. Familieværelserne har ikke balkon.

Læs om værelserne på Hotel Monte Rosa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map