Hotel i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas swimmingpool
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Magen til hyggelig og historisk charmerende beliggenhed skal man lede længe efter. Foran hotellet ligger den gamle bydel for dine fødder, mens du på bagsiden kan nyde poolen omgivet af citrontræer og stor solterrasse med poolbar.

Swimmingpool midt i byen

Der er tale om et centralt beliggende og levende hotel med restaurant og hyggelig bar ud til gaden. Der er i 2010 anlagt swimmingpool med jacuzzi (35 grader) og lækre havemøbler. I den ene ende af poolen er der børnepool med en vanddybde på 50 cm (ikke separat pool). I sommermånederne vil der være livemusik ved poolområdet på fredage ca. fra 19:00 til 22:00. Der er ikke havudsigt fra hotellet men blot ca. 700 m til vandet, hvor man finder både strand (en privat med sand og en offentlig med småsten) og en kæmpe lystbådehavn. Hotellet stiller cykler til rådighed. I Chiavaris gamle bydel, som ligger lige uden for døren (ca. 20 m), er der daglige torvemarkeder og gågade med arkadebuer og butikker, der spænder fra lokal fiskehandler til Gucci side om side.

Læs mere om Hotel Monte Rosa

Talrige faciliteter, deriblandt bekvem parkeringskælder

På hotellet er der ud over reception, restaurant, morgenmadssal (buffet) og bar, naturligvis elevator, wi-fi (mod tillæg), legeplads til børn og en kæmpe solterrasse til gæsternes frie afbenyttelse. Hotellet tilbyder også madlavningskurser til deres gæster. Trods hotellets meget centrale placering er det faktisk muligt at køre helt herhen uden at passere miljøzonen, hvorfor vi varmt anbefaler at bestille parkeringsplads i hotellets garage for et meget overkommeligt tillæg. Det kan sommetider være svært at finde parkering i Chiavari.

Hoteller tilbyder værelser i flere forskellige kategorier, alle udstyret med aircondition, tv, værdiboks og badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer.
Deluxe-værelserne er for nylig blevet renoveret.

Læs om værelserne på Hotel Monte Rosa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map