Hotel i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

<p>Monte Rosas swimmingpool</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Magen til hyggelig og historisk charmerende beliggenhed skal man lede længe efter. Foran hotellet ligger den gamle bydel for dine fødder, mens du på bagsiden kan nyde poolen omgivet af citrontræer og stor solterrasse med poolbar.

Swimmingpool midt i byen

Der er tale om et centralt beliggende og levende hotel med restaurant og hyggelig bar ud til gaden. Der er i 2010 anlagt swimmingpool med jacuzzi (35 grader) og lækre havemøbler. I den ene ende af poolen er der børnepool med en vanddybde på 50 cm (ikke separat pool). I sommermånederne vil der være livemusik ved poolområdet på fredage ca. fra 19:00 til 22:00. Der er ikke havudsigt fra hotellet men blot ca. 700 m til vandet, hvor man finder både strand (en privat med sand og en offentlig med småsten) og en kæmpe lystbådehavn. Hotellet stiller cykler til rådighed. I Chiavaris gamle bydel, som ligger lige uden for døren (ca. 20 m), er der daglige torvemarkeder og gågade med arkadebuer og butikker, der spænder fra lokal fiskehandler til Gucci side om side.

Læs mere om Hotel Monte Rosa

Talrige faciliteter, deriblandt bekvem parkeringskælder

På hotellet er der ud over reception, restaurant, morgenmadssal (buffet) og bar, naturligvis elevator, wi-fi (mod tillæg), legeplads til børn og en kæmpe solterrasse til gæsternes frie afbenyttelse. Hotellet tilbyder også madlavningskurser til deres gæster. Trods hotellets meget centrale placering er det faktisk muligt at køre helt herhen uden at passere miljøzonen, hvorfor vi varmt anbefaler at bestille parkeringsplads i hotellets garage for et meget overkommeligt tillæg. Det kan sommetider være svært at finde parkering i Chiavari.

Hoteller tilbyder værelser i flere forskellige kategorier, alle udstyret med aircondition, tv, værdiboks og badeværelse med badekar eller bruser og hårtørrer. Deluxe-værelserne er for nylig blevet renoveret.

Læs om værelserne på Hotel Monte Rosa

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Monte Rosa

Læs personlige anmeldelser af Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Monte Rosa. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 46 anmeldelser fra Hotel Monte Rosa

Hotel med smag for mere

Et rigtigt godt hotel med god morgenmad. Personalet var super. Det eneste jeg vil påtale er at morgenmads-restauranten var meget lydt og ingen som helst lyddæmpere i form af bafler elle gardiner.

Læs mere

Dejligt hotel med fremragende service

Hotel Monte Rosa levede fuldt ud op til vores forventninger. Super dejligt hotel, fine værelser, hyggeligt terasse- og poolområde, virkelig god service og perfekt beliggenhed.

Læs mere

Dejligt hotel med perfekt beliggenhed

Skønt hotel med mange fine faciliteter, perfekt beliggenhed midt i den gamle bydel og fin pool, så man kan tage sig en slapper.
Dejlig mad både ved poolen og restauranten, skøn gourmet middag fredag / lørdag med kok udefra, bord skal bestilles :)
Meget opmærksomt personale

Læs mere

Meget tilfreds

Vi oplevede Hotel Monte Rosa som et meget behageligt sted at være. Der var rent, roligt, lå godt centralt i Chiavari. Men mest af alt var det servicen der bidrog til en god atmosfære med sin oprigtige venlighed og charme. Tak !!

Læs mere

Uforglemmeligt ophold

Alle der arbejder på hotellet gjorde alt for at gæsterne skulle trives, fantastisk service.
Værelset var nyistandsat, god seng og rent, vi havde en flot udsigt mod en lille baggade som var meget italiensk med vaskeri og Vespa parkering.
Pool området var fint, folk kom og gik så der var ingen problemer med plads eller solsenge.
God mad på alle restauranterne på hotellet.

Læs mere

Fremragende feriested

Ingen negative oplevelser - måske bortset fra "for mange" danskere????

Læs mere
 
search map