Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På kyststrækningen mellem Genova og La Spezia ligger den lille harmoniske by Chiavari. Det historiske centrum med gamle monumenter og kirker fra Middelalderen er yderst seværdigt. Chiavari er et livligt handelscentrum med mange markeder og en charmerende botanisk have. Byen er ikke en decideret feriedestination og man har derfor rig mulighed for at komme i kontakt med lokalsamfundet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Legendarisk kikærtetærte

Kulinarisk set er der store oplevelser at vente: byens mange restauranter byder på et varieret sortiment af retter med friske grønsager og fisk. Man må heller ikke snyde sig selv for at smage den berømte og legendariske kikærtetærte la Farinata, som kan nydes på et af de traditionelle Osteria’er.

Læs mere om Chiavari

Markeder:

Livlige og autentiske Chiavari byder på flere forskellige markeder. For eksempel det tilbagevendende og klassiske fredagsmarked på byens centrale plads. Eller antikvitetsmarkedet Mercatino dell'antiquariato, som kan opleves i gågaden anden weekend i hver måned. Endelig kan man besøge det kulinariske marked Mercato dei Sapori fjerde weekend i hver måned.

Vi anbefaler følgende udflugter fra Chiavari:
- Genova
- Cinque Terre
- Portofino
- Lucca

Skjul teksten
 
 
search map