Hotel i Cervo i Ligurien

Locanda Bellavista

Udsigt fra den fælles tagterrasse mod nabobyerne Diano Marina og San Bartolomeo al Mare 'Her spiser, drikker og sover man.'
 
Locanda Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du midt i en ærkeligurisk pastelfarvet kystby. Byen Cervo er et yndet udflugtsmål og ligger meget smukt klinet op ad bjergskråningen, som leder tankerne hen på Cinque Terre i den anden ende af regionen.

Spis, drik og overnat

Oppe på toppen af keglebyen Cervo ligger Locanda Bellavista lige uden for byporten. Her kommer man for at spise, drikke og overnatte, som søstrene Francesca og Patrizia selv gør opmærksom på på et skilt ved indgangen. Herfra har man udsigt over Cervos gamle bydel og kig til Middelhavet og resten af rivieraen. Køkkenet finder sine rødder i havet og ellers i det liguriske fastland, således at både kød-, pasta- og fiskeelskere kan få deres sult stillet. Kulinariske eksempler kunne være risotto alla marinara eller pastaretten trofie med pesto. Retterne kan nydes med en god flaske af den lokale drue inde i restauranten eller udendørs på terrassen. Kvinden i køkkenet er søsteren Patrizia. Morgenmaden indtages enten i restauranten eller udendørs, hvis vejret tillader det.

Læs mere om Locanda Bellavista

Nyd udsigten fra solterrassen

Oven over restauranten, med indgang bagfra ved olivenlunden, ligger de 6 værelser - og oven over værelserne ligger stedets fælles solterrasse med liggestole, parasoller og udsigt over Middelhavet og kysten. I sommermånederne (primært juli og september) er der klassiske musikfestivaler i byen, og ofte kan de salige toner nydes fra tagterrassen. Bemærk at standarden på værelserne og på tagterrassen er klart under middel - hvilket dog kompenseres af beliggenheden, køkkenet og værtskabet.

Gratis parkering

Der er ingen adgang i bil til den historiske bykerne i Cervo, men man kan heldigvis køre bag om byen, og således komme helt op til Locanda Bellavista, hvor man finder gratis, privat parkering på stedet. Stranden i Cervo kan nås til fods ved at gå gennem den gamle bydel, men det vil være stejlt at gå op igen til hotellet.

Enkeltværelse
- Det ene enkeltværelse er enkelt indrettet og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke udsigt fra dette værelse.
Dobbeltværelse
- De to værelser af denne kategori er enkelt indrettede og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. I det ene af værelserne, hvorfra der er lidt udsigt til havet og byen, er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse med terrasse og havudsigt
- De tre værelser af denne kategori er enkelt indrettede og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Alle tre værelser har vestvendte terrasser, som er store og har en mageløs udsigt til den gamle bydel, havet og kystlinjen, men til gengæld er terrassernes stand lidt ringe.

Skjul teksten
 
 
search map