Hotel i Cervo i Ligurien

Locanda Bellavista

Udsigt fra den fælles tagterrasse mod nabobyerne Diano Marina og San Bartolomeo al Mare 'Her spiser, drikker og sover man.'
 
Locanda Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Locanda Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cervo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du midt i en ærkeligurisk pastelfarvet kystby. Byen Cervo er et yndet udflugtsmål og ligger meget smukt klinet op ad bjergskråningen, som leder tankerne hen på Cinque Terre i den anden ende af regionen.

Spis, drik og overnat

Oppe på toppen af keglebyen Cervo ligger Locanda Bellavista lige uden for byporten. Her kommer man for at spise, drikke og overnatte, som søstrene Francesca og Patrizia selv gør opmærksom på på et skilt ved indgangen. Herfra har man udsigt over Cervos gamle bydel og kig til Middelhavet og resten af rivieraen. Køkkenet finder sine rødder i havet og ellers i det liguriske fastland, således at både kød-, pasta- og fiskeelskere kan få deres sult stillet. Kulinariske eksempler kunne være risotto alla marinara eller pastaretten trofie med pesto. Retterne kan nydes med en god flaske af den lokale drue inde i restauranten eller udendørs på terrassen. Kvinden i køkkenet er søsteren Patrizia. Morgenmaden indtages enten i restauranten eller udendørs, hvis vejret tillader det.

Læs mere om Locanda Bellavista

Nyd udsigten fra solterrassen

Oven over restauranten, med indgang bagfra ved olivenlunden, ligger de 6 værelser - og oven over værelserne ligger stedets fælles solterrasse med liggestole, parasoller og udsigt over Middelhavet og kysten. I sommermånederne (primært juli og september) er der klassiske musikfestivaler i byen, og ofte kan de salige toner nydes fra tagterrassen. Bemærk at standarden på værelserne og på tagterrassen er klart under middel - hvilket dog kompenseres af beliggenheden, køkkenet og værtskabet.

Gratis parkering

Der er ingen adgang i bil til den historiske bykerne i Cervo, men man kan heldigvis køre bag om byen, og således komme helt op til Locanda Bellavista, hvor man finder gratis, privat parkering på stedet. Stranden i Cervo kan nås til fods ved at gå gennem den gamle bydel, men det vil være stejlt at gå op igen til hotellet.

Enkeltværelse
- Det ene enkeltværelse er enkelt indrettet og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Der er ikke udsigt fra dette værelse.
Dobbeltværelse
- De to værelser af denne kategori er enkelt indrettede og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. I det ene af værelserne, hvorfra der er lidt udsigt til havet og byen, er der mulighed for en ekstra opredning.
Dobbeltværelse med terrasse og havudsigt
- De tre værelser af denne kategori er enkelt indrettede og har wi-fi, A/C, sat-tv og badeværelse med toilet og bruser. Alle tre værelser har vestvendte terrasser, som er store og har en mageløs udsigt til den gamle bydel, havet og kystlinjen, men til gengæld er terrassernes stand lidt ringe.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Locanda Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Locanda Bellavista som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Bellavista. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Locanda Bellavista

Nydelig by og pragfuldt forfriskende

Locanda Bellavista kan virkelig anbefales. Værelserne ligger på 2. sal i en meget god restaurant, der har specialiseret sig i fisk og skaldyr. Meget venlige personale og vi følte vi kom hjem hver gang, når vi havde været på farten.

Cervo er den maleriske lille by med masser af trapper ned til stranden. Smalle gyde med et par restauranter og butikker. Hvis du ønsker at opleve den reelle Italien dette er det rette sted at gå til. Hit skal vi vende tilbage :-)

Læs mere

Hyggeligt, charmerende og autentisk hotel

Locanda Bellavista har en fantastisk beliggenhed.
Værelse nr 3 har en stor dejlig terrase/balkon, samt en lidt mindre i forbindelse med badeværelset(her er læ og tørvejr).
Værelset er velindrettet, ikke luksus, men alt er rent og pænt og sengen er god. Badeværelset er velfungerende.
Og sidst men ikke mindst et dygtigt personale, meget venlige og hjælpsomme værter. gjorde opholdet til en dejlig oplevelse.
Dejlig mad og vin(følg dagens anbefalinger).

Læs mere

Skøn beliggenhed

Dejligt sted.
Den gamle bydel er helt speciel, hvor der er ingen biler.
Meget stejl og med masser af trapper, hvor Locanda Bellavista ligger lige i udkanten af den gamle bydel med en fantastisk udsigt.
Rigtig god service fra Francesca, hvis vi havde nogle spørgsmål.


Læs mere

Fantastisk by!

Enkle værelser. God mad i restauranten. God service. God musik i højttalerne. Stor altan / terrasse til værelset. Morgenmad meget enkel.

Læs mere

Fantastisk miljø, udsigter og rigtig fin badning

Forestil jer Gamle Stan placeret i højden, så har I Cervo. En gammel by med snørklede stræder, spændende kroge og uventede udsigter. Øverst - og det er højt - ligger Locanda Bellavista, et komfortabelt hotel med nogle få værelser, men hvis du bestiller i forvejen, så kan man som vi få den mest fantastiske egen terrasse med udsigt over havet og bjergene.
      Rent og pænt, men ingen luksus - skøn seng, fremragende badeværelse, men uden fungerende køleskab.
      Venlig og personlig service fra ejerinden Franca. Restaurant om aftenen - OK, men ikke noget særligt.
       Der er fire-fem snoede gader at vælge imellem ned til stranden - gåtur på 7-8 minutter. Vi var der i slutningen af ??September, så der var masser af plads. Fint grus til at gå på, ikke svært at komme i. Dypt efter fem til seks meter -. 23-24 grader i vandet.
       Bortset fra at det var lidt besværligt ofte tage bussen (se nedenfor), så havde vi en fremragende forlænget sommer. Sol fra morgen til aften - 22-27 grader i luften.

Læs mere

Bedømmelse af Locanda Bellavista

Meget flot og velholdt i al sin enkelhed. Ejerne og de ansatte var meget rare og imødekommende. Det anbefales at spise til aften der også. God og veltilberedte skaldyr.
Placeringen er også perfekt med en fantastisk udsigt.
Samlet set var ophold var meget hyggeligt.

Læs mere
 
search map