Anmeldelser af Residence Oliveto

 
Residence Oliveto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Oliveto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ceriale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Oliveto

Læs personlige anmeldelser af Residence Oliveto som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Oliveto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Renata og familie fra Vallensbæk Strand boede på Residence Oliveto i Ceriale fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Hejsa.

Som helhel var vores ophold i Ceriale tilfredsstillende. Dog var børnene skuffede over at der ikke var vipper i poolen, da disse var afbillede - måske i skulle lave et nyt foto. Udover dette havde vi lejet tennisbanen og blev efter ca. 20 min bedt om at forlade banen pga ukorrekte sko. Vi havde almindelige løbesko med, og der stod intet om at man skulle benytte korrekte tennissko. Jeg betalte ikke for banen, men igen blev børnene MEGET skuffede. Super godt med de mange aktiviteter, vores børn glædede sig hver dag til fodboldkampene om eftermiddagen.
Værelserne var fine og personalet meget imødekommende.
Vi kan anbefale at tage op til bjergbyen Bussana Vecchia som ligger tæt på San Marino. En spøgelsesby som nu beboes af kunstere. (foto taget derfra)

Tak for denne gang

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og familie fra Fuglebjerg boede på Residence Oliveto i Ceriale fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Residence Oliveto er et ok sted, pænt og rent med en supergod pool. Vi var orienteret om, at der kunne forekomme trafikstøj, hvilket var ok, men vi ville gerne have vidst, at der var "larmende" underholdning med høj musik ved poolen dagen lang, så havde vi nok valgt et andet sted.
I kan måske skrive på hjemmesiden, at der er mulighed for diverse aktiviteter ved poolen og underholdning og børnedans om aftenen, så er det sagt på en pæn måde, og folk kan derudfra danne sig et mere nuanceret billede af stedet.
- også en ros til jer for, at I var behjælpelige med at bestille linned 2 dage før vi tog af sted - da vi kunne se at der ikke var plads i bilen

In-Italia's kommentar

Kære Lene. Mange tak for din tilbagemelding. Jeg kan godt forstå, at du efterlyser information på vores hjemmeside om underholdning ved poolen på Residence Oliveto. Vi var ikke klare over dette forhold, og vi takker dig for informationen, som vi tilføjer vores beskrivelse af stedet. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Keld og familie fra Farum boede på Residence Oliveto i Ceriale fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Samlet set har vi været meget tilfredse med turen. Det var en hyggelig by med en dejlig strandpromenade, men der var ikke så mange gode spisesteder, hvilket kom bag på os. Der var en del "turist" spisesteder. Hotellet var meget fint og levede fuldt op til forventningerne. Især den store swimmingpool med vipper var populær. Hotellet er veldrevet med et servicemindet personale. Vi kan varmt anbefalet hotellet for familier der ønsker et behageligt alternativ til de klassiske charterhoteller. I 20 min. gåafstand fra hotellet var der også et stort udendørs vandland med gode faciliteter og aktiviteter for alle aldersgrupper. Glimrende.

Et lille tip.
Nabobyen Albenga er et besøg værd. En smuk gammel bydel og muligheder for shopping samt gode restauranter. Sluttelig vil jeg takke for en god service fra jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Line og hendes lille familie fra Frederikshavn tilbragte en uge på Residence Oliveto fra d. 12. til d. 19. juli 2003. Hun skrev skuffet efter turen:

Jeg vil sige at vi har ikke været ret begejstret for Ceriale. Stranden som I fortæller om i Jeres broschure, er meget meget dårlig! For det første er alt "privat" strand, og det som de "offentlige" kan bruge, er utrolig beskidt og meget grimt og på et meget lille område. Byen er også utrolig intetsigende i forhold til foreksempel Pietra Ligure, som er meget mere by end Ceriale.
Selve opholdsstedet var ok - poolen gør Italienerne jo meget ud af og den kunne vi jo så benytte når stranden var tarvelig. Lejligheden hvor vi var 3 mennesker var meget meget meget lille og det var umuligt for os at have plads til tøj og kufferter, så det var vi heller ikke særlig tilfredse med. Der var ikke noget galt med indretningen men selve rummet var bare alt alt for lille til at man kan sige at 3 personer kunne bo der.
Jeg synes godt at I kan i Jeres broschure kan nævne at stranden er måske lidt primitiv, eller fortælle at alt er privat og det koster penge hvis man vil være på en af de lidt bedre strande. Derudover kan man også godt fortælle at Ceriale ikke ligefrem sprudler af gode restaurenter og liv i gaderne, i stedet for det modsatte.
Jeg synes faktisk slet ikke at beskrivelsen lever bare halvt op til hvad det er i virkeligheden.

In-Italia's kommentar

Vi beklager, hvis din ferie ikke har levet op til forventningerne, men vi står lidt uforstående over for, hvor vores beskrivelse fejler. Du har valgt et sted, som vi karakteriserer med to sole, dvs. "Enklere mellemklasse. Standard under gennemsnittet på rejsemålet.". Du har også valgt en lille lejlighed, hvis beskrivelse lyder "Etværelseslejligheder med 3 sovepladser (ca. 23-25 m²) består af opholdsstue med 3 sovepladser (sovesofa og udtrækseng)." Intetsteds skriver vi noget om stranden; ja vi bruger faktisk ikke engang ordet "strand" så meget som én gang i vores omtale af Ceriale eller af Residence Oliveto! Så hvor mener du, at der er forskel mellem vores beskrivelse og virkeligheden?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2003
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Peter, Inga og Per fra Fredericia holdt ferie i Ceriale på Residence Oliveto fra d.15. til d. 22. juli 2000. De meddelte efter rejsen:

Det var lidt på lykke og fromme, at vi - 2 voksne og 1 stor søn - havde valgt Ceriale som vort rejsemål for sommeren 2000. Da vi har familie i Zürich, synes det som en god ide at forlænge turen fra Schweiz til Italien for 1 uge. Vi valgte Residence Oliveto ud fra In-Italia's beskrivelse, og så frem til en god uge med den sol og sommer, som vi hidtil har savnet i Danmark.
Residence Oliveto var et stort kompleks med 7 bygninger, i hvilket centrum den stor swimming-pool lå. Der var masser af liggestole til fri afbenyttelse, og det var virkeligt en meget lækker pool.
Vores lejlighed var o.k., men selve inventaret er lidt "slidt", og den udtræksstol, som vores søn skulle sove på, må være beregnet til en lille italiener, så disse opredninger er kun til børn, og kan bestemt ikke bruges af voksne. Eller var der både rent og pænt i lejligheden, som desuden havde en dejlig altan, hvor vi indtog vores morgenmad og frokost.
Ceriale er kun en lille by, hvor der ikke var mange udenlandske turister, men mange italienske - og det var bare en fornøjelse. Man må bare gå tur HVER aften
på strandpromonaden og opleve det folkeliv, der udspiller sig her. Der er mange maleriske gader, hvor det minder om scenen fra "Lady og Vagabonden" med dejlige huse, altaner og vasketøjet i en snor over gaden. Det er bestemt ikke for unge mennesker, der vil dyrke det vilde natteliv. Der er rigtig mange gode små spisesteder f.eks. "La Grotta", hvor man bør få et bord i gården under åben himmel.
Der var gode daglige indkøbsmuligheder tæt ved "Oliveto" (100 m), hvor man sammen med de lokale kunne gøre sine indkøb i supermarkedet. Prøv Parma-skinken, både den kogte og røgede. Hvis man ellers vil på indkøb, er man nød til at køre til nærliggende større byer.
Har man ikke oplevet Monaco, så er der kun en kort biltur, og det må man bestemt ikke gå glip af.
Det var første gang, at vi "turde" bestille en tur på internettet, men vi tøver ikke med at give vore anbefalinger til Ceriale og www.in-italia.dk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Kirsten og hendes familie fra Odense tilbragte en uge i Ceriale på Residence Oliveto fra d.1. til d. 8. juli 2000. Hun skrev efter rejsen:

Vi havde en glimrende tur til Ceriale, og tingene klappede perfekt...selv godt vejr var vi "heldige" at have, selv om det meste af Europa jo har måtte tage til takke med et noget ustabilt sommervejr !! Kort kan siges at vi nød "Residence Oliveto", deres lækre poolanlæg og tennisbanerne. Der var gode vejvisere til hotellet, så da først vi kom til byen var det ingen kunst at finde.
En anelse skuffede blev vi nok da vi så vores lejlighed. En kedelig udsigt fra de 2 små altaner (som kun havde sol et par timer om formiddagen) og den vanlige mangel på "hygge" i Italiens ferielejligheder, var slående. Vores "store" drenge på 12 og 15 år sov på nogle gamle, elendige udtræksstole som var i stuen og de nøgne pærer der udgjorde loftsbelysningen, gjorde det svært at læse inden sovetid. Men Italiensk ferie er naturligvis heller ikke baseret på at man opholder sig i lejligheden, så vi vænnede os hurtigt til lejligheden ..og så endda det positive i at den var rimelig kølig om nattten.
Ceriale er jo en lille "flække", så vi måtte en tur på internettet for at placere byen på landkortet, idet vores almindelige kort og rejsebøger ikke havde fundet plads til den !
Men der var skam en by.. og hyggelig var den med sin strandpromenade og sin lille "gågade" med et fint udbud af isbarer og pizzariaer mm., men den store "shoppingtur" skal man nok henlægge til andre steder, det vrimler ikke ligefrem indkøbsmuligheder.
Stranden var super, og de høje bølger og den perfekte vandtemperatur gjorde at vi opholdt os mere i vandet end på de forholdsvis dyre liggestole man lejer for en dag af gangen (for en familie på 4 koster det ca. 160 kr for en dag på stranden, men der er også offentlige badestrande hvorfra man kan hoppe gratis i vandet!). Også poolen på hotellet blev brugt flittigt og børnene frydede sig over vipperne der gjorde det hele meget sjovere. De skulle lige vænne sig til at det var en saltvandspool, men efter et indkøb af dykkerbriller gik også det fint, og det var sjovt at kunne "flyde" meget bedre end normalt.
Ceriale er jo som sagt ikke så stor en by, så vi tog små udflugter til nabobyerne, som ligger som perler på en snor ud af kysten ...vi badede, spiste og handlede og hver lille by havde sin lokale charme. Det blev også til en heldagsudflugt til Monaco ( som man kan nå frem til på ca 1½ time) og det var bestemt en udflugt værd !!
Det er vores 4. tur til Italien, de andre gange har turen gået til Gardasøen og det var uundgåeligt at vi kom til at sammenligne vore ferieoplevelser.
Det mest slående var nok, at vi var landet i en by/område uden ret mange andre turister. Vi mødte ikke en eneste dansker i Ceriale og det var meget få der kunne tale andet end italiensk. Alle menukort og informationer var kun skrevet på italiensk, så vi var glade for vi havde vores lille elektriske ordbog med os!! Ceriale er helt klart en by, hvor Italienerne kommer for at holde deres ferie, hvilket vi fandt charmerende.
Vi kunne godt have brugt lidt mere end den uge vi havde forudbestilt, men af en eller andre upraktisk grund (for forbrugeren!) er alle ferieudlejningsperioder inddelt i uger (og næsten altid fra lørdag til lørdag!) for os er en uge lige i underkanten og 14 dage lige længe nok, når vi derudover skal tillægge rejsetiden. [..].
For dem der overvejer at køre til Ligurien, skal vi gøre opmærksom på at vejen fra Brennerpasset og til Middelhavskysten, nok ikke er lang målt i kilometer, men den tar tid!! kringlede veje, masser af tuneller, kø ( selv på motorvejene) stop ved betalingsanlæggede osv., gør at de "sidste" kilometer tar tid.
Vi valgte at forlade hjemmet kl.19 og køre i et stræk til Limone ved Gardasøen, hvor vi ankom kl.11 næste formiddag. Vi indlogerede os på et hotel, fik en god, lang middagslur og nød en aften sammen med gode venner der var på ferie i byen. Vi forlod Limone næste formiddag kl.11 og var på hotellet i Ceriale kl.17.30 ....en tur på 352 km., som altså tog godt og vel 6 timer, selv på motorvej, så vi anbefaler en overnatning undervejs, selv for hærdede kør-selv-folk.
Vi er alle 4 enige om vi havde en rigtig dejlig ferie. Det er første gang vi har bestilt en tur via internettet, men det klappe og gik som det skulle. Det har været behageligt at arrangere turen via "nettet"; priser, perioder,udbud osv. har været nemt at sammenligne og vi har fået hurtige svar og bekræftigelser på vores spørgsmål og reservationer.
Også denne lille "ferieberetning" har været hyggelig at lave, så vi håber andre kan få gavn af vores oplysninger og erfaringer :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2000
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map