Feriebolig i Ceriale i Ligurien

Residence Oliveto

 
Residence Oliveto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Oliveto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ceriale og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort fra havet i badebyen Ceriale med indkøbsmuligheder og spisesteder inden for ganske kort gåafstand ligger Residence Oliveto.

Lejlighederne henvender sig til primært til familier, da man her finder mange former for aktiviteter for både voksne og børn. Stedet ligger ud til en mindre trafikeret vej med lidt besværlige parkeringsbetingelser. Der er 250 meter til havet og 50 meter til nærmeste indkøbsmuligheder.

Læs mere om Residence Oliveto

På stedet findes blandt andet en flot bar med mulighed for køb af lette retter, en fælles opholdsstue med tv og et rigtig fint afskærmet legerum til de mindste, stor pool (25 x 12,5 meter) og havvand samt børnepool med almindeligt vand og rutsjebane til børn, vandmassage, legeplads og cykler til fri afbenyttelse. Tennisbane og fodboldbane kan lejes mod betaling (der kræves tennissko for at beytte tennisbanen). Garage eller parkeringsplads (mod betaling). Ca. 1 km herfra findes der et stort vandland.

Alle lejligheder har telefon, satellitfjernsyn, balkon eller terrasse, køkkenhjørne med to eller fire kogeplader/gasblus i stuen og eget badeværelse.
NB: ofte er der er underholdning for børn ved poolen både dag og aften

Lejlighederne på Residence Oliveto

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (A3)

Lejlighederne er på 23-25 m². De består af opholdsstue med 3 sovepladser (sovesofa og udtrækseng) samt badeværelse / toilet.

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (B5)

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af opholdsstue med 3 sovesofastole og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse / toilet.

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (A3 mod svømmebassinet)

Lejlighederne er på 23-25 m². De består af opholdsstue med 3 sovepladser (sovesofa og udtrækseng) samt badeværelse / toilet. De vender mod svømmebassinet (der betales for dette et fast tillæg på stedet).

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (B5 mod svømmebassinet)

Lejlighederne er på ca. 50 m². De består af opholdsstue med 3 sovesofastole og soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse / toilet. De vender mod svømmebassinet (der betales for dette et fast tillæg på stedet).

Skjul teksten
 
 
search map