Ferieboliger og hoteller i Ceriale

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er nu til dags især kendt for badelandet Le Caravelle, som tiltrækker besøgende fra hele Ligurien. Sammen med stranden har det gjort Ceriale til en af de mest populær feriebyer i regionen, er der også her gode muligheder for at opleve det ægte Italien. Her er for eksempel adskillige smukke, gamle kirker og smalle stræder, hvor man tydeligt fornemmer byens lange historie. 

Kort over Ceriale

Klik på et kortet for et overblik over byen og området i denne del af Ligurien. Her kan du også se placeringen af de hoteller og ferieboliger, vi kan tilbyde her i øjeblikket.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bastion fra 1564

Af seværdigheder kan nævnes bastionen fra 1564 som netop blev bygget som forsvar mod angreb fra røverbander og pirater. På trods af byens til tider voldsomme økonomiske vanskeligheder har man valgt at opføre den imponerende sognekirke Sant Giovanni Battista e Eugenio.

Læs mere om Ceriale

Find en feriebolig eller hotel i Ceriale

Der er generelt et bredt udvalg af hoteller og ferielejligheder i Ceriale. Vi har allerede udvalgt de bedste, som kan danne en perfekt ramme om en afslappende badeferie med spændende udflugter. Du kan se hele udvalget af ledige ferieboliger i området ved at bruge søgemaskinen øverst her på siden. Den indeholder alle former for indlogering, men er du kun på udkig efter for eksempel et hotel, kan du bruge de udvidede indstillinger til at begrænset søgeresultatet. Her kan du blandt andet også specificere ønsker til faciliteter eller beliggenhed. 

>> Se alle hoteller og ferieboliger i Ligurien

Skjul teksten
 
 
search map