Hotel i Celle Ligure i Ligurien

Hotel San Michele

 
Hotel San Michele er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel San Michele er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Celle Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet som blev bygget i år 1950, drives fortsat af familien Falco, hvilket medvirker til en familiær og personlig atmosfære. Det som især gør at gæsterne trives er til dels beliggenheden tæt på strand og restauranter, samt det lille poolområde som ligger i grønne omgivelser og giver mulighed for at sidde ude.

Du bor centralt i den lille by

Da hotellet har en central beliggenhed, har du som nævnt et godt udgangspunkt tæt ved havet og byens udbud af bar'er og restauranter. Du kan også vælge at spise "hjemme", og hotellets restaurant serverer et klassisk ligurisk køkken. Den gode aperitif eller drinken efter maden kan du bestille i baren. Uden for sæsonen er restauranten lukket til frokost.

Læs mere om Hotel San Michele

En dejlig dag med sol og badning

Der er blot et par hundrede meter til stranden, og hvis du har lyst til at leje en strandplads med solsenge og parasol, kan det nemt lade sig gøre på stedet. Alternativt kan du blive på hotellet og slå dig ned i en af de solsenge som findes rundt om poolen. Ved poolen er der også en såkaldt whirlpool. Når du får lyst til en forfriskning, kan du bestille den i poolbaren.

Fine værelser med balkon

Der er i alt 42 værelser på Hotel San Michele, og du kan vælge mellem værelser med udsigt over haven og værelser, som har skrå havudsigt. Alle har wi-fi, aircondition, satellit TV, minibar, værdiboks samt badeværelse med bruser, hårtørrer og tøfler.

Læs om værelserne på Hotel San Michele

Skjul teksten
 
 
search map