Anmeldelser af Agriturismo Natta di Monte Tabor

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Natta di Monte Tabor

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Natta di Monte Tabor som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Natta di Monte Tabor. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Som at være på besøg hos en

Vi, to voksne og to børn på 2 og 6, har boet på stedet i en uge, og det har været fantastisk. Miriam, der ejer stedet og talerfint engelsk, hjælper gerne med hvad det skal være. Hun laver desuden morgenmad til en, som nydes på en fælles terrasse. Efter de voksnes præferencer var det en anelse sødt (kage og syltetøj blandt andet), men det var hjemmelavet og lækkert. De to hunde på stedet er så søde, Aki og Luna, og børnene elskede dem.

Poolen er rigtig skøn og med god plads til alle.

Motorvejen ligger meget tæt på, hvilket er et plus når man skal på ture. Man kan stort set ikke høre den, og cikaderne larmer meget.

Man skal være lidt ferm til at køre bil, da der ikke er meget plads til fire biler på stedet, men det gik.

Vi benyttede os to dage af at få bragt pizzaer ud. Miriam ringede og bestilte dem til os, og så kom de på det aftalte tidspunkt og til ingen penge. Det var rigtig fine pizzaer.

Køkkenet er meget dårligt udstyret. Der var ingen vinglas, skærebræt, mv, det kunne der måske arbejdes på, men generelt indbyder køkkenet ikke meget til at lave mad selv, da det er meget småt. Vi gjorde det dog nogle dage, og det gik.

Stedet kan virkelig kun anbefales.

Celle Ligure som feriedestination

Selve Celle Ligure er bare en badeby, og dem er der mange af, og deligner alle hinanden:-)men den ligger godt for udflugter både mod vest og øst. Vi besøgte blandt andet Porto Fino, Genova, Cervo (når man kører hjem derfra, så kør langs kysten i stedet fra motorvejen den sidste del. Strækningen mellem Varigotti og Noli er fantastisk) samt drypstenshulerne i Toirano. Der er handlemuligheder i Celle Ligure og Varazze, der ligger ca. 3 km væk.

Agriturismo Natta di Monte Tabor
Rent og pænt

Der bliver gjort rent hver dag
Gæstfrihed

Miriam, der ejer stedet, er så venlig og hjælpsom,og taler ret fint engelsk.
Beliggenhed

Den mest fantastiske udsigt, og som sagt med gode udflugtsmuligheder.
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Natta di Monte Tabor
Toværelseslejlighed Blu med 3 sovepladser (terrasse med havudsigt)

Fantastisk terasse. Der er dog ikke noget spisebord inde i lejligheden, som i virkeligheden mere er to værelser og et tekøkken. Dette kan godt præciseres, for når man rejser med små børn, er det meget rart, at der også er lidt plads indenfor, og det er der stort set ikke her, men terrassen, der er overdækket af planter, er skyggefuld, og fungerer som en forlængelse af lejligheden, i hvert fald når det er godt vejr.
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang / Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Anbefalinger til dig

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Populært i Ligurien

Residence Orchidea

Pietra Ligure

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

search map