Feriebolig i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Velkommen til det skønneste, lille landsted drevet af Miriam, som taler lidt engelsk til husbehov. Her får du en af de allersmukkeste panoramaudsigter i regionen. På en klar og skyfri dag kan du rent faktisk skue helt til Capo Noli mod Frankrig og Monte Portofino til den anden side.

Smag på deres produktion

Her på stedet producerer de både olivenolie og marmelade. Lokalproduktionen vil du bl.a. kunne smage på under morgenmaden, som serveres portionsanrettet ude under den skønneste pergola - eller inde i fælleskøkkenet, hvis vejret ikke er til at sidde udendørs. Hvis du ikke selv ønsker at lave mad om aftenen - og du ikke ønsker at køre ned til centrum af Celle Ligure, så har værtinden en aftale med et lokalt pizzeria, som bringer ud. Havet ligger godt 1 km væk mens der er godt 2 km til centrum af Celle.

Nyd duften af rosmarin

Din duftesans og synssans vil hurtigt bemærke de karakteristiskeĀ rosmarinbuske og oliventræer på grunden. Du vil derudover kunne rende ind i stedets to søde og gæstevenlige hunde, som roligt ligger og daser dagen væk. Derudover er der en aflukket parkeringsplads til stedets gæster. I det fjerne kan man høre en svag summen fra motorvejen - In-Italias udsendte bemærkedeĀ ingen gener, som kunne påvirke ferien i en negativ retning. Samtidig betyder det, at I nemt ankommer til stedet og hurtigt kan komme ned til tilkørslen og køre på udflugt til nabobyerne langs med rivieraen.

Lejlighederne på Agriturismo Natta di Monte Tabor

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Natta di Monte Tabor

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Natta di Monte Tabor som ligger i Ligurien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Natta di Monte Tabor. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Natta di Monte Tabor

Hyggeligt, roligt og smukt

Et skønt sted med den smukkeste udsigt. Vores terrasse lå dejligt privat, og her kunne man lade roen sænke sig og bare nyde udsigten til havet. Værtinden er meget gæstfri, og elsker at hygge om sine gæster under morgenmaden, og ellers være behjælpelig med alt muligt. Lejligheden var rigtig hyggelig, og det fungerede fint med tekøkkenet. Et par minusser var, at det ikke var en mulighed at spadsere ned til byen, og det var helt umuligt at finde parkering i weekenden, hvor de alle tager på stranden, og derudover at det er ret lydt mellem lejlighederne, og man kan høre alt hvad der foregår inde ved siden af - det var dog ikke noget problem under vores ophold, da vi havde stille naboer. Alt i alt var de få minusser dog ikke noget der trak den samlede oplevelse ned for os - vi havde et fremragende ophold.

Læs mere

Som at være på besøg hos en

Vi, to voksne og to børn på 2 og 6, har boet på stedet i en uge, og det har været fantastisk. Miriam, der ejer stedet og talerfint engelsk, hjælper gerne med hvad det skal være. Hun laver desuden morgenmad til en, som nydes på en fælles terrasse. Efter de voksnes præferencer var det en anelse sødt (kage og syltetøj blandt andet), men det var hjemmelavet og lækkert. De to hunde på stedet er så søde, Aki og Luna, og børnene elskede dem.

Poolen er rigtig skøn og med god plads til alle.

Motorvejen ligger meget tæt på, hvilket er et plus når man skal på ture. Man kan stort set ikke høre den, og cikaderne larmer meget.

Man skal være lidt ferm til at køre bil, da der ikke er meget plads til fire biler på stedet, men det gik.

Vi benyttede os to dage af at få bragt pizzaer ud. Miriam ringede og bestilte dem til os, og så kom de på det aftalte tidspunkt og til ingen penge. Det var rigtig fine pizzaer.

Køkkenet er meget dårligt udstyret. Der var ingen vinglas, skærebræt, mv, det kunne der måske arbejdes på, men generelt indbyder køkkenet ikke meget til at lave mad selv, da det er meget småt. Vi gjorde det dog nogle dage, og det gik.

Stedet kan virkelig kun anbefales.

Læs mere
 
search map