Feriebolig i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Velkommen til det skønneste, lille landsted drevet af Miriam, som taler lidt engelsk til husbehov. Her får du en af de allersmukkeste panoramaudsigter i regionen. På en klar og skyfri dag kan du rent faktisk skue helt til Capo Noli mod Frankrig og Monte Portofino til den anden side.

Smag på deres produktion

Her på stedet producerer de både olivenolie og marmelade. Lokalproduktionen vil du bl.a. kunne smage på under morgenmaden, som serveres portionsanrettet ude under den skønneste pergola - eller inde i fælleskøkkenet, hvis vejret ikke er til at sidde udendørs. Hvis du ikke selv ønsker at lave mad om aftenen - og du ikke ønsker at køre ned til centrum af Celle Ligure, så har værtinden en aftale med et lokalt pizzeria, som bringer ud. Havet ligger godt 1 km væk mens der er godt 2 km til centrum af Celle.

Nyd duften af rosmarin

Din duftesans og synssans vil hurtigt bemærke de karakteristiskeĀ rosmarinbuske og oliventræer på grunden. Du vil derudover kunne rende ind i stedets to søde og gæstevenlige hunde, som roligt ligger og daser dagen væk. Derudover er der en aflukket parkeringsplads til stedets gæster. I det fjerne kan man høre en svag summen fra motorvejen - In-Italias udsendte bemærkedeĀ ingen gener, som kunne påvirke ferien i en negativ retning. Samtidig betyder det, at I nemt ankommer til stedet og hurtigt kan komme ned til tilkørslen og køre på udflugt til nabobyerne langs med rivieraen.

Lejlighederne på Agriturismo Natta di Monte Tabor

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map