Feriebolig i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

 
Agriturismo Natta di Monte Tabor er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Natta di Monte Tabor er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Celle Ligure og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Velkommen til det skønneste, lille landsted drevet af Miriam, som taler lidt engelsk til husbehov. Her får du en af de allersmukkeste panoramaudsigter i regionen. På en klar og skyfri dag kan du rent faktisk skue helt til Capo Noli mod Frankrig og Monte Portofino til den anden side.

Smag på deres produktion

Her på stedet producerer de både olivenolie og marmelade. Lokalproduktionen vil du bl.a. kunne smage på under morgenmaden, som serveres portionsanrettet ude under den skønneste pergola - eller inde i fælleskøkkenet, hvis vejret ikke er til at sidde udendørs. Hvis du ikke selv ønsker at lave mad om aftenen - og du ikke ønsker at køre ned til centrum af Celle Ligure, så har værtinden en aftale med et lokalt pizzeria, som bringer ud. Havet ligger godt 1 km væk mens der er godt 2 km til centrum af Celle.

Nyd duften af rosmarin

Din duftesans og synssans vil hurtigt bemærke de karakteristiske rosmarinbuske og oliventræer på grunden. Du vil derudover kunne rende ind i stedets to søde og gæstevenlige hunde, som roligt ligger og daser dagen væk. Derudover er der en aflukket parkeringsplads til stedets gæster. I det fjerne kan man høre en svag summen fra motorvejen - In-Italias udsendte bemærkede ingen gener, som kunne påvirke ferien i en negativ retning. Samtidig betyder det, at I nemt ankommer til stedet og hurtigt kan komme ned til tilkørslen og køre på udflugt til nabobyerne langs med rivieraen.

Lejlighederne på Agriturismo Natta di Monte Tabor

Etværelseslejlighed Suite med 2+2 sovepladser (terrasse med havudsigt)

Denne lejlighed ligger i stueplan i hovedbygningen ved poolen - dog med selvstændig indgang udefra. Fra den private terrasse og have er der udsigt over havet og ned mod Celle by. Beliggenheden betyder, at dette er den lejlighed med den bedste udsigt - til gengæld sidder man ikke 100% ugeneret på sin terrasse, da poolen ligger i nærheden. Lejligheden er lys og rummelig - holdt i gule og hvide nuancer. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi, tv, køkkenhjørne (4 gasblus og køleskab) og badeværelse med toilet og bruser. Ud over de to sovepladser på kvalitetssovesofa, så er det muligt med to ekstra opredninger (til børn).

Etværelseslejlighed Capanno med 4 sovepladser (have med havudsigt)

Denne lejlighed ligger i stueplan i træhuset i haven - med selvstændig indgang. Fra den private haveplads er der udsigt til havet og haven. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi, tv, køkkenhjørne (2 kogeplader og køleskab) og badeværelse med toilet og badekar. Der er to sovepladser oppe på en hems - og mulighed for op til to sovepladser nede.

Toværelseslejlighed Blu med 3 sovepladser (terrasse med havudsigt)

Denne lejlighed ligger i stueplan i træhuset i haven - med selvstændig indgang. Fra den private overdækkede terrasse (tre trin ned) er der udsigt til havet og haven. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi, tv, køkkenhjørne (2 kogeplader og køleskab) og badeværelse med toilet og badekar. Der er to sovepladser i det store rum - og et enkeltværelse ved siden af.

Etværelseslejlighed Gialla med 2 sovepladser (terrasse med begrænset havudsigt)

Denne lejlighed ligger i stueplan i træhuset i haven - med selvstændig indgang. Fra den private haveplads er der udsigt til havet (dog begrænset) og haven. Lejligheden er udstyret med aircondition, wi-fi, tv og badeværelse med toilet og badekar. Der er to sovepladser - og ingen mulighed for ekstra opredninger. Bemærk at denne lejlighed ikke har køkkenfaciliteter men der er naturligvis stadig køleskab.

 
 

Lignende boliger

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

Villa Giada

Imperia

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map