Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Celle venter der dig både handelsliv, restauranter og cafeer. En rigtig sommerby. Byen ligger omgivet af smukke grønklædte klipper til den ene side og havet til den anden. Du kan besøge byens strand, som er en grusstrand.

Et gammelt jernbanespor gennem byen er blevet omdannet til en lang promenade, der indbyder til slentreture på de lune sommeraftener.

Kort over Celle Ligure

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos In-Italia kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Ligurien. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i Celle Ligure. 
 
Planlægger du en rejse til Italien for at samle hele familien eller en flok venner? For større grupper er det oplagt at leje en hel villa i Ligurien. Her vil I kunne nyde ferien med pool, have osv. helt for jer og per person er det typisk ikke dyrere end at bo på hotel.

Har du spørgsmål om de forskellige typer feriebolig eller mangler du idéer til rejsemål, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Kører du fra Danmark skal du regne med en tur på 16-1700 km til Celle Ligure. Det er naturligvis også muligt at flyve til for eksempel Genova Lufthavn, som er den nærmest beliggende lufthavn. I skrivende stund holder blandt andet lavprisflyselskaber som Ryanair og Vueling til her.

Brug søgmaskinen her på In-Italia til at finde information om aktuelle flyforbindelser til Italien. Her kan du også sammenligne priser på flybilletter og finde den afgang, som passer bedst til din ferie.

Der er togforbindelse fra Celle Ligure til blandt andet Genova og Pisa. Dertil kommer, at det er nemt at komme til og fra byen i bil med både en kystvej og motorvej tæt ved. Planlægger du at udforske regionens store og små seværdigheder i løbet af ferien, er det være en fordel med en lejebil. Det er som regel mest praktisk at bestille din billeje i Genova Lufthavn hjemmefra. 

Restauranter og shopping

Som en populær ferieby på den liguriske riviera finder du ikke overraskende et fint udvalg af spisesteder i Celle Ligure. Særligt i området ned mod stranden ligger der adskillige restauranter, caféer og barer.

Der er rundt om i byens gader forskellige boutiques, hvor prisniveauet dog ofte er ganske højt. Til gengæld kan du i byens minimarkeder få det meste til de daglige behov, og hvis du vil tilberede egne måltider i løbet af ferien. 

Læs mere om Celle Ligure

Udflugter

Tag en tur ind til Genova, som måske nok har sin andel af uskønne moderne bebyggelser, men også en charmerende gammel bykerne, hvor man kan bruge lang tid i de smalle gader på at se imponerende palæer på Via Garibaldi eller for eksempel den smukke gotiske domkirke. 

Tag eventuelt også en tur ind i landet for at besøge vingårde. Du bor således ikke langt fra vindistriktet Langhe, der er kendt for Barolo’en og Barbaresco’en.

 

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Skjul teksten
 
 
search map