Feriebolig i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Villaggio Ippotur

 
Villaggio Ippotur er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Ippotur er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Magra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaggio Ippotur er et landsted beliggende på grænsen mellem Ligurien og Toscana - hvilket skaber fantastiske udflugtsmuligheder til både Nationalparken Cinque Terre (ca. 40 km), de tocanske kulturbyer Lucca/Pisa (ca. 60 km) og områdets sandstrande (ca. 6 km).

En duft af middelalder og oliven

Ippoturs centrale del er et genskabt middelaldertårn, som danner en fin silhuet i landskabet og klæder de mange oliven- og pinjetræer. Tårnet huser både reception, bar, morgenmadssal (hvis man ønsker at tilvælge morgenmad) og en overdækket panoramisk terrasse. I baren serveres der også lette mellemmåltider, hvis man ikke selv ønsker at tilberede dem eller køre til de omkringliggende byer. Ved siden af tårnet ligger swimmingpoolen og børnepoolen og pryder udendørsomgivelserne. I baren og i poolområdet er der wi-fi (gratis), som også kan nå op til enkelte af boligerne, men man skal ikke forvente god dækning deroppe. Nærmeste spisested ligger ca. 1 km herfra og hedder 'Pizzeria Napoli'. Når man færdes rundt omkring på stedet, kan man på udearealerne støde ind i stedets fem katte og en lille hund. Bemærk at stedets styrke utvivlsomt er det lave prisniveau, de grønne omgivelser, swimmingpool, børnepool og beliggenheden i nærheden af sandstrande og Cinque Terre Nationalpark, mens de 32 bungalows fremstår lidt slidte og ikke-moderniserede.

Læs mere om Villaggio Ippotur

Lokalegnens udflugtsmuligheder

Områdets store stjerne er utvivlsomt Nationalparken Cinque Terre, som bedst besøges i tog fra La Spezia, hvor man kan efterlade bilen. La Spezia ligger ca. 25 km væk, hvorfra der afgår mindst et tog i timen til Cinque Terre. Turen til Riomaggiore (første stop i Cinque Terre) tager blot 7 minutter i tog. Derudover kan det anbefales at besøge områdets sandstrande (fx Marinella di Sarzana hvor der både er private og offentlige strande), middelalderbyen Castelnuovo Magra (ca. 3 km), Italiens største antikvitetsmarked i Sarzana (ca. 7 km) og de uimodståelige landsbyer Portovenere, Lerici og Tellaro langs kysten ved La Spezia-bugten.

Familievenlige bungalows

Oppe bag middelaldertårnet på en skråning ligger der 32 enkelte eller sammenbyggede bungalows i tre rækker blandt skyggefulde træer. De er bygget i 1984 og løbende holdt ved lige. Man kan køre helt op til boligerne og læsse af for derefter at efterlade bilen nede på den fælles parkeringsplads ved receptionen. Alle ferieboligerne har møbleret terrasse, og fra mange af dem kan man skimte havet, men ingen af dem har panoramisk havudsigt.

Lejlighederne på Villaggio Ippotur

Bungalow med 4 sovepladser (med terrasse)

De 32 bungalows er på ca. 45 m² og ligger i to plan. Nede er der opholdsrum med køkkenhjørne (med køleskab og 2 gasblus - hverken ovn eller mikroovn), spiseplads og sovesofa til to personer. Derudover er der adgang til badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet går der en trappe op til 1. sal, hvor der er dobbeltseng og lcd sat-tv. De to etager er ikke adskilt ad en dør. Standarden af inventar og møbler er under middel. Det er ikke muligt at bestille barneseng / vugge, men denne kan selv medbringes, hvis man har mulighed for det. Halvdelen af boligerne har aircondition, hvilket godt kan garanteres på bestillingstidspunktet, såfremt der er flere tilbage. Aircondition er dog kun i stueplan og når ikke særligt godt op på 1. salen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villaggio Ippotur

Læs personlige anmeldelser af Villaggio Ippotur som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villaggio Ippotur. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Villaggio Ippotur

Slidt ja, men charmerende til pengene!

Slidt ja, men charmerende til pengene! Man skal nok selv bringe køkkenservice da det var mangelfuldt. Vi var dog flere sammen og havde adgang til flere køkkener og kunne stykke sammen. Et udmærket sted at tage flere familier til sammen i hver sin bungalow. Dejlig blandet folkemængde - også italienere! Pool området har livredder så ungerne (+10) selv kunne bade uden voksenopsyn. Der kommer lokale og bruger poolen. Vi så både slanger, ildfluer, rotter og næsehornsbiller her!

Læs mere

Dejlig sommeruge i Villaggio Ippotur

Lejligheden ville på mæglersprog sandsynligvis blive kaldt charmerende og rustik. Helt slidt men helt ok. Snarere magert udstyret køkken. Det varme vand kom ud af den venstre tap i køkkenet og ud i højre hane i badeværelset. Det levede myrer oven på aircondition, men de generede os ikke.
Virkelig fin pool med en stor pool for voksne og et lille barn.
WiFi dækning var begrænset til receptionen og virkede kun sporadisk.
Personalet var venligt og hjælpsomt.
Vi blev anbefalet Pizzeria Napoli, som var omkring 1 km væk. Gode og billige pizzaer.
Pisa var omkring en time væk med bil og Cinque Terre landsbyer ligeså.
Vi besøgte også marmorstenbrudet Carrara. Det var køligt og skønt som en afveksling. I Carrara var endda et dejlig stor supermarked, hvor vi handlede et par gange.

Læs mere

Meget positivt overrasket

Vi er netop kommet hjem fra 11 dages dejlig ferie med base i Villaggio Ippotur. Det var en meget positiv oplevelse. Jeg havde været lidt nervøs omkring standarden af bungalowsene på baggrund af beskrivelsen på in-italia.dk, men jeg må sige, at jeg i den grad synes at stedet bliver undersolgt. Ja det var billigt, men det var også super charmerende og behageligt. Køkkenet er ikke veludrustet og man bilver nødt til at være kreativ med løsningerne omkring skåle og glas, da der ikke var så stort udvalg i vores køkken, dog er alting pænt og rustikt på en god måde. Det er ikke fugtigt eller slidt men pænt og funktionnelt. Sengene var rigtig gode.
Poolområdet er helt fantastisk med panoramaudsigt, medarbejderne var søde og venlige og enkelte kunne en lille smule engelsk. Ellers var det skønt, at der primært var italienere, det gør det lidt mere autentisk og lokalt, byens børn brugte poolen til svømmeundervisning.
Vi boede i nr. 6 som lå i første række, altså længst nede af bjerget, det var rart, så der ikke var så langt op for børnene, når vi havde været i pool. Man kunne godt parkere bilen helt oppe ved husene, dog glad for at det var en lejebil og ikke vores egen, da første gear blev brugt for at komme op af bakkerne.
Man skal være opmærksom på, at der er en restaurant, der kan udlejes til bryllupper, den lå 10 meter neden for vores bungalow, det bryllup vi var vidende til, var heldigvis ikke så larmende, men det kunne potentielt have ødelagt en nattesøvn. Restauranten er desværre kun åben til bryllupper.

Jeg kan klart anbefale stedet, dog ikke hvis i har børn mellem 1 og 2 ½ år, da bungalowsene ligger på en meget stejl bakke uden særlig god afskærmning.

Angående internettet, var det meget ustabilt. Dette kunne kun nås fra receptionen og var ude af funktion det meste af vores besøg. Når det virkede var det dog fint. Vi boede i første parket, så det kan vist aldrig nås fra nogle bungalows.

Læs mere

Bedømmelse af Villaggio Ippotur

Jeg har været i Ippotour en uge med min familie. Vi er meget glade for vores tid der, fordi vores lejlighed var ren, nyligt renoveret, med aircon, udstyret, med separat terrasse. Udsigten var fantastisk og Ippotur har virkelig en særlig charme. Hovedproblemet var varmt vand, som ikke var tilgængeligt i brusebadet hver gang. Vandet i poolen var koldt.
Men vi er i gruppe eller kun flere kunder, der havde held til at få renoverede huse. Kun 5 fra 32 huse blev renoveret. Resten har dårlig standard og kunder fra hele Europa var skuffet.
Ippotour er omkring 7 km fra kysten og der er ingen butik i nabolaget (restaurant på stedet), så du skal ofte køre bil og vejen indtil Ippotour er virkelig stejl og ujævn, og kun for gode bilister. Der er mange af trapper til at gå af, hvis du ønsker at gå fra poolen til dit hus, så det er godt at have god kondition. Tv findes ikke i alle huse.

Læs mere

Villaggio Ippotur Ferie 2013

Læs mere

Dårlig indkvartering

Et sted med en meget god atmosfære, men bungalows langt under standard, små, mørke badeværelse med en radiator i brusebad, for varmt vand er man nødt til at vente nogle minutter, alt ser ud til at være ved at falde fra hinanden. Det positive er en meget venlig service og charmerende sted.

Læs mere
 
search map