Feriebolig i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Villaggio Ippotur

 
Villaggio Ippotur er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villaggio Ippotur er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Magra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaggio Ippotur er et landsted beliggende på grænsen mellem Ligurien og Toscana - hvilket skaber fantastiske udflugtsmuligheder til både Nationalparken Cinque Terre (ca. 40 km), de tocanske kulturbyer Lucca/Pisa (ca. 60 km) og områdets sandstrande (ca. 6 km).

En duft af middelalder og oliven

Ippoturs centrale del er et genskabt middelaldertårn, som danner en fin silhuet i landskabet og klæder de mange oliven- og pinjetræer. Tårnet huser både reception, bar, morgenmadssal (hvis man ønsker at tilvælge morgenmad) og en overdækket panoramisk terrasse. I baren serveres der også lette mellemmåltider, hvis man ikke selv ønsker at tilberede dem eller køre til de omkringliggende byer. Ved siden af tårnet ligger swimmingpoolen og børnepoolen og pryder udendørsomgivelserne. I baren og i poolområdet er der wi-fi (gratis), som også kan nå op til enkelte af boligerne, men man skal ikke forvente god dækning deroppe. Nærmeste spisested ligger ca. 1 km herfra og hedder 'Pizzeria Napoli'. Når man færdes rundt omkring på stedet, kan man på udearealerne støde ind i stedets fem katte og en lille hund. Bemærk at stedets styrke utvivlsomt er det lave prisniveau, de grønne omgivelser, swimmingpool, børnepool og beliggenheden i nærheden af sandstrande og Cinque Terre Nationalpark, mens de 32 bungalows fremstår lidt slidte og ikke-moderniserede.

Læs mere om Villaggio Ippotur

Lokalegnens udflugtsmuligheder

Områdets store stjerne er utvivlsomt Nationalparken Cinque Terre, som bedst besøges i tog fra La Spezia, hvor man kan efterlade bilen. La Spezia ligger ca. 25 km væk, hvorfra der afgår mindst et tog i timen til Cinque Terre. Turen til Riomaggiore (første stop i Cinque Terre) tager blot 7 minutter i tog. Derudover kan det anbefales at besøge områdets sandstrande (fx Marinella di Sarzana hvor der både er private og offentlige strande), middelalderbyen Castelnuovo Magra (ca. 3 km), Italiens største antikvitetsmarked i Sarzana (ca. 7 km) og de uimodståelige landsbyer Portovenere, Lerici og Tellaro langs kysten ved La Spezia-bugten.

Familievenlige bungalows

Oppe bag middelaldertårnet på en skråning ligger der 32 enkelte eller sammenbyggede bungalows i tre rækker blandt skyggefulde træer. De er bygget i 1984 og løbende holdt ved lige. Man kan køre helt op til boligerne og læsse af for derefter at efterlade bilen nede på den fælles parkeringsplads ved receptionen. Alle ferieboligerne har møbleret terrasse, og fra mange af dem kan man skimte havet, men ingen af dem har panoramisk havudsigt.

Lejlighederne på Villaggio Ippotur

Bungalow med 4 sovepladser (med terrasse)

De 32 bungalows er på ca. 45 m² og ligger i to plan. Nede er der opholdsrum med køkkenhjørne (med køleskab og 2 gasblus - hverken ovn eller mikroovn), spiseplads og sovesofa til to personer. Derudover er der adgang til badeværelse med toilet og bruser. Fra opholdsrummet går der en trappe op til 1. sal, hvor der er dobbeltseng og lcd sat-tv. De to etager er ikke adskilt ad en dør. Standarden af inventar og møbler er under middel. Det er ikke muligt at bestille barneseng / vugge, men denne kan selv medbringes, hvis man har mulighed for det. Halvdelen af boligerne har aircondition, hvilket godt kan garanteres på bestillingstidspunktet, såfremt der er flere tilbage. Aircondition er dog kun i stueplan og når ikke særligt godt op på 1. salen.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Hotel Due Mari

Sestri Levante, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Ligurien

search map