Anmeldelser af Terrazza Bellavista

 
Terrazza Bellavista er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Bellavista er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Magra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Bellavista

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Bellavista som ligger i Cinque Terre. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Bellavista. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super beliggenhed

Meget dejligt hus med mange faciliteter - lever fuldstændig op til beskrivelsen.

Terrazza Bellavista
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Bellavista
Treværelseslejlighed med terrasse/havudsigt med 4+2 sovepladser
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Alex og Lotte fra Vejle boede på Terrazza Gaia i Lucca fra d. 13. til d. 20. september 2012 og på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 20. til d. 27. september 2012.

En rigtig dejlig lejlighed med en super beliggenhed, som giver en formidabel udsigt over dale, bjerge, små bjergbyer, havnebyen Carrara og ikke mindst havet med Korsika i sigte på klare dage. En skøn tagterrasse på 200 kvm står også til rådighed, hvis man er til solbadning. Selve landsbyen er ikke stor, men da man sagtens kan opnå at være eneste turister, så bliver man behandlet som "meget velkomne" af de gæstfrie italienere. De vil alle hjælpe dig med at finde vej, dine indkøb osv. Der er ikke mange butikker: en lille kiosk, en bar (oppe ved borgen) en restaurant og en Alimentare. Lidt større indkøb kan klares neden for bjerget hos supermarkedet CONARD, som kan ses fra stue-terrassen - kik mod højre, find den lille sø, så har du butikscentret lige foran med de grå bygninger og p-pladser.

Vi oplevede en aften at koret øvede sig i nabo-kirken, ligesom orglet blev rørt. Det var en helt særlig oplevelse.

Ellers kan der køres små eller større ture i det omliggende bagland, men tag Jer iagt for de meget smalle veje og skarpe sving.
Et besøg i området Cinque Terre, som skulle have været denne del af turens højdepunkt, gik delvist i vasken: Ankommet til Riomaggiore ville vi købe billetter til området. Her var beskeden, at den første del af ruten nordpå var spærret pga. stenskred. Vi tog så toget til den nordligste by - Monterosso al Mare, hvorfra vi så ville dels gå, dels tage toget retur mod syd. Men i Monterosso var beskeden blot: hele ruten er lukket pga. stenskred ! ØV !
Det betød jo også, at de flere tusinde mennesker, der havde planlagt at gå ude på ruterne, nu måtte sidde i togene og lade sig fragte fra by til by, selvfølgelig med overbelastning til følge - nå, men så har vi noget at rejse til Italien efter en anden gang.

Parkering ved lejligheden: Man behøver ikke at køre helt rundt til byens skraldespande og opgangen til byen. Hvis man er heldig, så kan man finde en plads lige efter opkørslen til byen, og måske endda således, at man kan se bilen oppe fra lejligheden. Og så er der ikke længere at gå med bagagen derfra, hvis man går tilbage til opkørslen til byen (ved restaurant Armanda), og lejligheden er faktisk nemmere at finde fra denne side.
Informationsniveauet og kontakten fra/til bureauet har været meget tilfredsstillende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Erling med familie og venner boede på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 4. til d. 13. august 2011.

Tak - vi er kommet godt hjem efter en meget vellykket tur på 3 uger, hvilket bl.a. skyldes, at vi har haft 3 meget hyggelige og gæstfrie ophold hos jeres 3 destinationer.

Vi kan, iflg. jeres ønsker, dog godt komme med forslag, som måske kunne sætte "prikken over i´et" til enkelte forbedringer af opholdsindtrykket, hvilket, på ingen måde, skal betragtes som reklamation.

Terrazza Bellavista : Vi blev modtaget af en meget sød og hjælpsom værtinde, som fremviste sit enormt hyggelige og meget velholdte byhus i den gamle by Castelnuovo Magra på toppen af bjerget, som, som lovet i salgsmaterialet, kunne fremvise den helt fantastiske udsigt til alle sider fra alle 4 terrasser. Alt fungerede perfekt og vi havde et pragtfuldt ophold. Skulle man savne noget, så mangler tagterrassen spisebord og stole samt parasol ved 40 grader, når man alligevel har indrettet udekøkken med grill, og man ikke ønsker at slæbe maden ned for at spise.

Vi har rejst med In-Italia adskillige gange og altid fået, hvad vi forventede. Det gjorde vi også denne gang, så vi vender sikkert tilbage.

In-Italia's kommentar

Ønsket om at spise på terrassen har medført, at værtinden har sørget for spisebord og markise på terrassen hvortil der er udgang fra stuen - det dette er eneste mulighed for at spise. Der kommer desværre ikke spisebord oppe på tagterrassen (hvor fx grillen står). Mvh Allan Kristensen, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Matilde og Ole fra Hellerup boede på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 6. til d. 11. september 2010.

Vi ankom til den historiske del af Castelnuovo Magra og fandt ved hjælp af den detaljerede vejledning hurtigt Terrazza Bellavista. Det praktiske forløb gnidningsfrit trods sprogbarrierer, og værtinden var meget venlig og hjælpsom. Der er ikke mange turister i den ellers hyggelige og idylliske historiske bydel, hvilket også betyder, at der ikke er mange butikker at finde. Dog er der i den nye del masser af indkøbsmuligheder, men ellers er denne bydel ikke synderlig spændende.

Selve lejligheden er intet mindre end fantastisk med sine mange altaner og terasser samt den flotte indretning. Vi brugte ikke megen tid indendørs i denne lejlighed, og vi havde stor glæde af både grill og "udekøkken". Lejligheden er stor til to personer, og man kan uden problemer bo fire personer i denne. Dog savnede vi et spisebord med stole på tagterassen som supplement til det lille bord, og der er jo rigelig plads til begge dele. Derudover ville det være dejligt, hvis der var en lille radio eller ghettoblaster til rådighed, så man kunne høre lidt musik. Kirken lige ved siden af gav os dog en privat "koncert" en aften, hvor korsangerne øvede, da vi sad på tagterassen. Det lød meget smukt og gav en fin stemning under den italienske stjernehimmel. Udflugtsmulighederne er mange fra Castelnuovo Magra. Cinque Terre og Apuane-bjergene er et must, men begge steder kræver dog en habil bilist, da vejene er smalle, stejle, snoede og uforudsigelige. Ellers kan en afslappende dag på stranden varmt anbefales.

Alt i alt var vores ferie i Castelnuovo Magra vellykket og skøn, og vi vender gerne tilbage en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og rejsefæller fra Holbæk boede på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 10. til d. 17. juli 2010 og på Agriturismo La Vigna i Torrita di Siena fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi valgte at opleve to vidt forskellige steder og områder i Italien denne gang, hvilket vi absolut ikke har fortrudt. Begge steder var helt i top med hver sin charme og oplevelse.

Castelnuovo Magra: En super lejlighed/hus, med fantastisk beliggenhed og komfort. Området var især udvalgt med det formål at kunne bade i middelhavet samt opleve den spændende kyststrækning og miljø ved eks. Portovenere samt Cinque Terre. Vi var meget begejstrede for beliggenheden i den lille landsby på bjergsiden, samt det faktum at der fortrinsvis kun var Italiensktalende mennesker omkring os, hyggeligt. Så denne lejlighed/hus er bestemt ikke sidste gang vi besøger.

Torrita di Siena: Toscana når det er bedst... Som tidligere nævnt var dette udvalgt for at prøve en helt anden side af Italien end Ligurien. Her var der ganske vist noget mere turistpræget med hollændere og danskere, men det er nu heller ikke værst. Stedet var særdeles charmerende og levede fuldt ud op til vores forventninger og mere til. Dejlig afslappede værter med et serviceniveau helt i top. Desuden charmerende med egen vin- og olivenolieproduktion, af en temmelig god kvalitet. Vi var desuden glade for den tilhørende Swimmingpool med de temperaturer vi oplevede disse dage. Stedet var desuden meget godt beliggende i.f.t. udflugter til Firenze, Siena, osv.

Så alt i alt en fremragende ferie med opholdssteder af høj kvalitet, tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Søren fra Randers NV boede på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 20. juni til d. 3. juli 2010.

Castelnuovo Magra er, som så mange andre små byer i Italien, lidt en tidslomme hvor udviklingen går i et astadigt tempo.
Jeg vil tro at vi var de eneste turister i byen i perioden, så hvis man ønsker ro og fred uden den sædvanlige masseturisme er det lige stedet.
Byen har kun to små butikker med dagligvarer og med begrænset åbningstider, men frisk brød lidt pølse, vin og vand er dog til at få fat i uden en længere køretur til det nærmeste supermarked nede i dalen.
Byen har også en lille bar samt et trattoria med meget lækker mad.
Selve lejligheden har en mageløs beliggenhed med udsigt næsten 360 grader rundt til bjerge, byer og hav.
Nærområdet på plateuet neden for bjerget er ligeledes præget af italiensk hverdags gøren og laden.
Den nærliggende strand ved Marinella di Sarzana, ca. 10 min. kørsel fra lejligheden, er en dejlig sandstrand med børnevenlige bademuligheder.
Hvis man ud over fred og ro ønsker oplevelser ligger der inden for en times kørsel mange muligheder med bl.a. La Spezia, Parma, Lucca, Pisa, Genua og ikke mindst Cinque Terre, hvor til vi dog vil anbefale at tage toget fra La Spezia. Der kan parkeres noget billigere i La Spezia end ved de 5 små bjergbyer.
Der kan på banegården kan købes en fordelagtig dagbillet, som giver fri togtransport til- og mellem alle byerne samt adgang til nationalparken.

Med hensyn til lejligheden mangler der dog enkelte ting, som ville kunne fuldende mulighederne, bl.a. en parasol på terrassen ved stuen, der er uundværlig fra tidlig morgen, heldigt vi selv havde en lille strandparasol med. Bordet på terrassen er meget tungt at flytte rundt med, og burde også være større da det kun giver plads til 2 maks. 3 personer. Tagterrassen med den omtalte gril mangler lidt opdatering, vi benyttede den ikke.

Alt i alt en god oplevelse!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Gert A. og rejsefæller fra Åbyhøj boede på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Lejligheden var perfekt, dog manglede vi et spisebord med stole til 6 på tagterrassen, gerne i plastik og nogle anretteskåle. Men elles intet at bemærke.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map